Το όνομα της Ράνιας Τζίμα το τελευταίο διάστημα ακούγεται ιδιαίτερα, και όχι μόνο γιατί είναι μια πού δημοσιογράφος.

Οι πληρωμένες απαντήσεις, αλλά και οι ερωτήσεις που κάνει στους καλεσμένους του δελτίου χωρίς φόβο και πάθος, την έχουν αναδείξει ως την πιο αγαπημένη δημοσιογράφο της ελληνικής τηλεόρασης.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της αλλά και για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

Αναφέρθηκε στη σχέση της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με τις αντιδράσεις του κόσμου, ενώ μίλησε και για το κοπλιμέντο που της κάνουν πολύ τελευταία.

«Μου έχουν πει ευχαριστώ. Όταν ο συμπολίτης σου στον δρόμο σου λέει «ευχαριστώ», αυτό δεν αποτιμάται σε χρήματα.

Αυτό πηγαίνει και για τους συνεργάτες μου και για την διοίκηση του σταθμού. Δεν μπορεί να το κάνει  κανείς μόνος του αυτό. Εάν δεν υπήρχε μία διοίκηση που σε αφήνει να κάνεις αυτή τη δουλειά με όσο γίνεται καλυτέρους όρους, εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα.

Εάν υπήρχε ένας διευθυντής ειδήσεων που θα είχε μία προσωπική ατζέντα δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα, το ίδιο και οι διευθυντές ειδήσεων ή εάν οι συνάδελφοί μου ήθελαν να παίξουν τα δικά τους παιχνίδια.

Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι. Το «ευχαριστώ» αυτό λοιπόν, δεν πάει σε εμένα είναι ντροπή να το λαμβάνω εγώ, είμαι κυριολεκτικά η τελευταία που της αξίζει», σημείωσε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

Για τη σχέση της με τα social και πιο συγκεκριμένα με το Twitter είπε:

«Δεν έχω Twitter γιατί από τη μια σε αποθεώνον και από την άλλη νιώθεις ότι θες «να πας να πεθάνεις κάπου ήσυχα». Μου θυμίζει λίγο το γήπεδο ότι μία σε αποθεώνουν και την άλλη σε λένε «παλτό». Προσπαθώ να έχω μία απόσταση από τις αντιδράσεις του κόσμου», ανέφερε η Ράνια Τζίμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-