Κατερίνα Στεφανίδη: «Πλέον δε θέλουμε να κάνουμε παιδιά, θέλουμε σκυλάκια, γατάκια, κατσίκια, άλογα…»

Date:

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Η Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη έκανε λόγο στην εκπομπή «Open Sport» και την Έλβη Μιχαηλίδου την Κυριακή (02/10) για την καριέρα της, τα μετάλλιά της, αλλά και το αν επιθυμεί να αποκτήσει παιδιά.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στεφανίδη ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ξεκινήσαμε τη χρονιά με τον Μιτς έχοντας ως πρώτο στόχο με διαφορά να μην πονάω. Είχαμε περάσει 2μιση χρόνια με πολλούς τραυματισμούς οπότε μας βγήκε τέλεια αυτό που είχαμε στο μυαλό μας.







Θεωρώ ότι αν είχα πιστέψει λίγο περισσότερο εγώ ότι με αυτή την πιο προσεκτική προπόνηση μπορούσα να είχα φτάσει στο ίδιο επίπεδο, πιστεύω ότι είχα ένα 4.80- 4.85 μέσα μου αλλά νομίζω δεν άφησα τον εαυτό μου να το καταφέρει.

Ε και βέβαια το ότι ήρθε ακόμα ένα μετάλλιο δε μπορώ να πω ότι δε με ευχαριστεί».

Όσον αφορά στο τέλος της καριέρας της η Κατερίνα Στεφανίδη είπε:

«Θεωρώ ότι το last dance θα εξαρτηθεί πάρα πολύ από το πως θα πάνε τα επόμενα 2 χρόνια.







Και αν αισθανθώ ότι αυτό είναι ένα καλό σημείο τερματισμού για μένα (μετά το Παρίσι)… Κάνω αυτό που αγαπάω και θα συνεχίσω να το κάνω όσο μου επιτρέπει το σώμα μου».

Για το αν θέλει παιδιά ήταν «χειμαρρώδης»!

«Αν πας πίσω στις συνεντεύξεις που δίναμε το 2016 λέγαμε θέλουμε να κάνουμε παιδάκια, να γίνουμε νέοι γονείς. Τώρα που έχουμε φτάσει πιο κοντά ηλικιακά σ’ αυτό λέμε και οι δύο πλέον δε θέλουμε παιδιά, θέλουμε σκυλάκια, γατάκια, κατσίκια άλογα…

Και θεωρώ ένας από τους λόγους είναι πόσο πίεση έχουμε αρχίσει να αισθανόμαστε από έξω. Σε σημείο να μου φέρνει και εκνευρισμό. Πέρσι στα 31 μετά το Τόκιο και φέτος στα 32 να μου λένε να σταματήσω την καριέρα μου για να κάνω παιδιά.

Ε πλέον θέλω να πω ότι δε θέλουμε να κάνουμε παιδιά, δε λέω ότι δε θα κάνουμε ποτέ, όμως δεν είναι ο στόχος μας και για να πω την αλήθεια έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές να υιοθετήσουμε».







SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Πώς είναι σήμερα, 47 χρόνια μετά, οι πρωταγωνιστές της σειράς «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Κάθε χρόνο η μίνι σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» προβάλλεται κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Όσα χρόνια και αν περάσουν και όσες φορές και αν έχου δει τη συγκεκριμένη σειρά οι τηλεθεατές, δεν παύουν να θέλουν να την ξαναπαρακολουθήσουν, γι' αυτό και τα κανάλια την εντάσσου στο πρόγραμμά

Σοφία Παυλίδου: Πήγε Ρώμη και εντυπωσίασε με το νέο της κούρεμα, λίγο πριν το Πάσχα

Ένα ταξίδι στη Ρώμη έκανε η Σοφία Παυλίδου και μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ρούλα Πατεράκη: Το απρόσμενο σχόλιο για τον Μάρκο Σεφερλή – “Ίσως θα πρέπει να τον ξαναμελετήσουμε”

"Αρνήθηκα τον ρόλο στον Σασμό. Είναι τοξική ιστορία το Θέατρο, ειδικά από κάποιες γυναίκες σκηνοθέτριες", δηλώνει η Ρούλα Πατεράκη.