Ο Αλέξης Τσίπρας παραχώρησε συνέντευξη στη youtuber Zoe Pre και μίλησε για όλα. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θυμήθηκε την πρώτη φορά που είδε τον εαυτό σου σε αφίσα, τα παιδικά του χρόνια αλλά και τη σχέση του με τους επικοινωνιολόγους.

Για την περίοδο που ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων αποκάλυψε: «Πήγα μια μέρα στο σούπερ μάρκετ στα Εξάρχεια, όπου έμενα τότε και είδα ξαφνικά τη φάτσα μου και λέω ‘Ωχ’ και γύρισα πίσω. Πρέπει να έχεις πολύ γερές σταθερές ως χαρακτήρας για να μπορέσεις να πατήσεις στη γη. Γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να απογειωθείς και μετά η πτώση και η πρόσκρουση να είναι πολύ απότομη και δύσκολη».

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για τα καλοκαίρια των παιδικών του χρόνων στην Καβάλα, τα σκασιαρχεία αλλά και το φλερτ εκείνης της περιόδου. «Πολλά πράγματα έχουν γίνει πολύ εύκολα και αλλά πράγματα έχουν γίνουν πολύ δύσκολα. Έχει σημασία να μπορείς να έχεις μια ουσιαστική επικοινωνία με τον άλλον, όχι μόνο με μηνύματα», δήλωσε ο ίδιος.

«Είναι πιο δύσκολο να είσαι καλός πατέρας από το να είσαι καλός πρωθυπουργός»

Αναφερόμενος στη σχέση του με τους επικοινωνιολόγους αποκάλυψε: «Δεν μπορώ να μπω στους κανόνες της επικοινωνίας και των επικοινωνιολόγων. Δεν υπήρχε περίπτωση εμένα να μου πει ο επικοινωνιολόγος μου να αποφύγω μια τηλεοπτική αναμέτρηση όπως τον Μητσοτάκη και να το κάνω».

Στη συνέχεια μίλησε για την πατρότητα λέγοντας: «Είναι πιο δύσκολο να είσαι καλός πατέρας ή καλή μητέρα από το να είσαι καλός πρωθυπουργός. Αν είσαι δημόσιο πρόσωπο, πρέπει να βρεις κάποιους κώδικες επικοινωνίας για να το απομυθοποιήσεις λίγο αυτό στο παιδί. Να μην είναι το παιδί σου ο ‘γιος του τάδε’, αλλά να είναι ο εαυτός του. Πρέπει να δουλέψεις πάνω σε αυτό και με το παιδί και με τους ανθρώπους γύρω του».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-