Η Ιωάννα Τούνη έπεσε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο την ώρα που οδηγούσε – «Τα έκανα σαλάτα»

Date:

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Η Ιωάννα Τούνη έπεσε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο την ώρα που οδηγούσε – «Τα έκανα σαλάτα»

Ζήτησε δημόσια σύγγνωμη από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

SHARE
Από -
17:10, 26 Απριλίου 23
CELEBRITIES

Η Ιωάννα Τούνη είχε ένα μικρό ατύχημα το πρωί της Τετάρτης 26 Απριλίου. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας πήρε το αυτοκίνητο του Δημήτρη Αλεξάνδρου για να κάνει τις πρωινές δουλειές της όταν καταλάθος έπεσε πάνω σε ένα άλλο αμάξι.

Με ένα βίντεο στα stories του Instagram εξήγησε στους διαδικτυακούς φίλους τι συνέβη, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Τελευταίο story πριν από έξι ώρες. Καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Σήμερα δεν είχα γυμναστήριο, αλλά φουλ δουλειές και ραντεβού από το πρωί στο Κολωνάκι. Τα έκανα σαλάτα, πήγα να μπω σε ένα πάρκινγκ, πήρα μαζί κι ένα άλλο αμάξι.

Δεν έγινε τίποτα σοβαρό, ίσα ίσα να τρέχουμε με ασφαλιστικές και τέτοια. Όλα καλά, ο Δημήτρης δεν με έβρισε. Όλως παραδόξως ούτε ο άνθρωπος με το άλλο αμάξι δεν με έβρισε. Δεν ξέρω… Σούπερ, όλα καλά. Τα λύσαμε! Απλά αυτό» δήλωσε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο.

Το πρόσφατο ατύχημα της Ιωάννας Τούνη με τον σκύλο

Πριν από μερικές ημέρες η Ιωάννα Τούνη είχε ξανά ένα ατύχημα, αυτή τη φορά με τον σκύλο του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το αγαπημένο τους τετράποδο τη δάγκωσε με αποτέλεσμα η ίδια να πάει στο νοσοκομείο.

«Τελικά σήμερα δεν πήγαμε ούτε Αράχωβα, ούτε πουθενά. Είπα να μαγειρέψω μία μπριζόλα το μεσημέρι και την μαγείρεψα. Μετά πήγα να δώσω ένα κομματάκι κρέας στον σκύλο μας τον τεράστιο και μέσα στην λαιμαργία του και την απροσεξία του μου έφαγε και το δάχτυλο μαζί.

Δεν είναι κάτι σοβαρό απλά με δάγκωσε κατά λάθος, δηλαδή μπήκε το δοντάκι του όλο στο χέρι μου, οπότε πήγαμε στο νοσοκομείο, περίμενα εκεί κάναμε ένα αντιτετανικό εμβόλιο και παίρνω και μια αντιβίωση. Παρά πολύ ωραία», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Σπαγγέτι χωρίς γλουτένη με θαλασσινά

ΥΛΙΚΑ 1 συσκευασία (500γρ.) σπαγγέτι χωρίς γλουτένη No6 ΗΛΙΟΣ¼ φλ. ελαιόλαδο2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες1 συσκευασία (500γρ.) θαλασσινά με λαχανικά1 συσκευασία (425γρ.) γαρίδες αποφλοιωμένες και προβρασμένες με ουρά 16/20½ φλ. άσπρο ξηρό κρασί4 κουταλιές πέστο βασιλικού3 κουταλιές φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο2 κουταλάκια αλάτι½ κουταλάκι μαύρο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βγάζετε τα θαλασσινά και τις γαρίδες από

Σούπα λουβάνα

Υλικά 1 φλ. (230 γρ.) λουβάνα (σπαστή φάβα)12 φλ. (3 λίτρα) νερό1/2 φλ. (110 γρ.) ρύζι γλασέ1/3 φλ. (80 ml) ελαιόλαδο (και επιπλέον 3 κουταλιές για το ψωμί)½ φλ. (75 γρ.) ξηρό κρεμμύδι1-2 μικρές σκελίδες σκόρδο1/3 φλ. (90 ml) xυμό λεμονιού½ φλ. (130 ml) xυμό κιτρόμηλο1 κουταλάκι αλάτι1 πρέζα μαύρο πιπέρι2 φλ. μπαγιάτικο ψωμί κομμένο

Φάνης Λαμπρόπουλος: Έδωσε ρεσιτάλ εναντίον όσων πάνε στα νησιά το Πάσχα – «Αφού είσαι από το Διαβολίτσι»

Κατεβείτε κάτω ρε να σουβλίσετε σαν άνθρωποι, θέλουν τουρισμό και οι άλλες περιοχές, λέει στο χιουμοριστικό του βίντεο

Eurovision: Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα – Ξανά πρώτος ο Κροάτης

Η Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» έχουν μεγάλη απήχηση στα social media αλλά τα στοιχήματα θέλουν την ελληνική αποστολή να βρίσκεται οριακά στην τελική δεκάδα της Eurovision. Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι με την ομάδα της και παρά τα θετικά σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter, η σελίδα Eurovision