Η Κιμ Καρντάσιαν εξέπληξε τους θαυμαστές της όταν ανακοίνωσε ότι θα βρίσκεται στον 12ο κύκλο του American Horrro Story.

Η Καρντάσιαν έκανε την ανακοίνωση τη Δευτέρα στο λογαριασμό της στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα teaser βίντεο με απόκοσμη μουσική.

Το βίντεο που δημοσίευσε η Κιμ αναφέρει ότι θα συναντήσει την Έμμα Ρόμπερτς, μόνιμο μέλος του American Horror Story, στη 12η σεζόν, η οποία θα προβληθεί το καλοκαίρι. Το βίντεο της Καρντάσιαν αποκαλύπτει ότι η επερχόμενη σεζόν της σειράς του Ράιαν Μέρφι θα ονομάζεται Delicate.

Η Κιμ Καρντάσιαν δεν συμπεριέλαβε καμία λεπτομέρεια σχετικά με τον χαρακτήρα της ή τη σεζόν του American Horror Story, ωστόσο εκπρόσωπος του Μέρφι δήλωσε στο Variety ότι η reality σταρ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ότι ο χαρακτήρας δημιουργήθηκε ειδικά γι’ αυτήν.

«Η Κιμ είναι από τους μεγαλύτερους και λαμπρότερους τηλεοπτικούς αστέρες στον κόσμο και είμαστε ενθουσιασμένοι που την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του AHS», δήλωσε στο THR ο δημιουργός της σειράς Ryan Murphy για την προσθήκη της στο καστ.

Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο πρώτος της ρόλος.

7 φορές που η Κιμ Καρντάσιαν μας έδειξε τις υποκριτικές της ικανότητες πριν από το American Horror Story

  • Η πρώτη μεγάλη ταινία της Κιμ ήταν στην ταινία Disaster Movie του 2008, όπου πρωταγωνίστησε ως Λίζα.

Μια παρωδία όπου σύμφωνα με την υπόθεση, κατά τη διάρκεια ενός απογεύματος, μια ανυποψίαστη ομάδα εικοσάχρονων βομβαρδίζεται από μια σειρά από φυσικές καταστροφές και καταστροφικά γεγονότα.

  • Η επόμενη εμφάνιση της Κιμ ήταν στο Deep in the Valley του 2009 ως Σούμα Ιβ.

Στην ταινία ένας μυστηριώδης θάλαμος βίντεο μεταφέρει δύο φίλους σε μια εναλλακτική πραγματικότητα βγαλμένη από πορνογραφική ταινία.

  • Το 2009 ήταν στην πραγματικότητα μια πολυάσχολη χρονιά για την υποκριτική καριέρα της Κιμ.

Εμφανίστηκε και σε τέσσερα επεισόδια του Beyond the Break, το οποίο διήρκεσε τρεις σεζόν.

Η σειρά επικεντρώθηκε σε τέσσερα κορίτσια που αγωνίζονται για να γίνουν σέρφερ παγκόσμιας κλάσης και υποδύθηκε ως Ελ.

  • Η Κιμ είχε επίσης έναν γκεστ πρωταγωνιστικό ρόλο στο CSI: NY το 2009 για ένα επεισόδιο. Έπαιξε έναν χαρακτήρα ονόματι Ντέμπι Φάλον.
  • Το 2012, η ​​Kim έπαιξε σε τέσσερα επεισόδια του Drop Dead Diva ως Νίκι ΛεΠρε, η οποία βάζει τη Στέισι να ανοίξει μια επιχείρηση (η οποία αποδεικνύεται πραγματικά επιτυχημένη) και της κλέβει την ταυτότητά της.
  • Το 2013, η Κιμ πρωταγωνίστησε στο Tyler Perry’s Temptation: Confessions of a Marriage Counselor. Πρωταγωνίστησε ως Έιβα. Ο πειρασμός μιας φιλόδοξης παντρεμένης γυναίκας από έναν όμορφο δισεκατομμυριούχο οδηγεί σε προδοσία, απερισκεψία και αλλάζει για πάντα την πορεία της ζωής της.
  • Ο πιο πρόσφατος ρόλος που είχε η Κιμ ήταν η φωνή της Ντελόρες στο Paw Patrol: The Movie.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-