Barbiecore: Πώς να το υιοθετήσεις τώρα που τρεντάρει ξανά εξαιτίας της ταινίας “Barbie”

Date:

Το τελευταίο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας “Barbie” σε σκηνοθεσία Greta Gerwig με πρωταγωνιστές τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling το trend του barbiecore είναι ξανά hot right now. Βέβαια, εδώ που τα λέμε, αναρωτιόμαστε αν έφυγε ποτέ στ’ αλήθεια από τις τάσεις, μιας και που, από το περασμένο καλοκαίρι, το βλέπουμε σταθερά να εμφανίζεται στις τάσεις του fashion TikTok, οι συλλογές για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι ’23 των μεγάλων οίκων είναι ερωτεύμενοι με το φούξια και λοιπές έντονες ροζ αποχρώσεις και οι αγαπημένες μας fashion influencers προμοτάρουν σταθερά outfits εμπνευσμένα από το signature χρώμα της αγαπημένης κούκλας της Mattel.

Αν και θα περιμένουμε αρκετά ακόμα για την κυκλοφορία της ταινίας Barbie το Barbiecore επιμένει στις τάσεις και άρα μας δίνει την ευκαιρία να βιώσουμε την Barbie εμπειρία πριν τη θέασή της, από τα templates για την φωτογραφία προφίλ σας που έγιναν avatar μέχρι items στο καυτό χρώμα barbie pink, η barbiecore αισθητική περιμένει να την αγκαλιάσεις.

Αν δεν ξέρετε ακόμη όμως πώς να δημιουργήσετε ένα barbiecore outfit, να σας πούμε ότι η εν λόγω αισθητική είναι γεμάτη καυτά ροζ, λάμψεις και διασκεδαστικές πινελιές, όπως φτερά και στρας. Κάποια ρούχα barbiecore αντλούν ακόμη και από την τάση Y2K, οπότε μπορείτε πραγματικά να στηριχτείτε στον παράγοντα νοσταλγία με περισσότερους από έναν τρόπους. Αλλά όπως έχουν αποδείξει διασημότητες όπως η Lizzo και η Anne Hathaway, το barbiecore μπορεί επίσης να είναι μια εκλεπτυσμένη και διαχρονική εμφάνιση.

Το barbiecore στ’ αλήθεια σημαίνει απλώς να διασκεδάζετε με την εμφάνισή σας, είτε βγαίνετε για ποτό, είτε πηγαίνετε στο γραφείο. Μπορείτε να γίνετε εντελώς barbie με μια ροζ φόρμα από την κορυφή ως τα νύχια ή απλά να προσθέσετε μια μικρή δόση barbiecore με ένα διασκεδαστικό ζευγάρι σκουλαρίκια ή μια mini bag. Βασικά, σκεφτείτε πώς θα ήταν η εμφάνισή σας αν ήσασταν μέρος του BCU (αυτό σημαίνει Barbie Cinematic Universe, προφανώς).

Ένα χρόνο μετά την ένταξη του barbiecore στις τάσεις παγκοσμίως σου δείχνουμε πώς να υιοθετήσεις το trend στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

Κεντρική φωτογραφία: IMAXtree

Ακολουθήστε το - στο

Google News

και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαρία Καρλάκη: Το πρώτο Πάσχα του γιου της στη Μύκονο και η λαμπάδες που προκάλεσαν ερωτηματικά

Η Μαρία Καρλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από λίγο καιρό και το μεγαλώνει μόνη της, καθώς η ίδια έχει πει πως δεν έχει σχέσεις με τον πρώην.

Τερέζα: «Είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη»

Η Τερέζα παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και αναφέρθηκε και στον Άλκη Κούρκουλο.

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον Β΄ ημιτελικό της Eurovision – Ενθουσιασμός μετά τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Ενθουσιασμένοι με το Zari και την εξαιρετική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, στη δεύτερη -τεχνική- πρόβα της ελληνικής αποστολής για την Eurovision 2024 που γίνεται στο Μάλμε είναι οι Εurofans. «Χθες είχαμε τη δεύτερη τεχνική πρόβα η οποία πήγε πάρα πολύ καλά, όπως πολύ καλά είχε πάει και η πρώτη τεχνική πρόβα που είχα πραγματικά σαρώσει

Δανάη Μπάρκα: Στο χωριό για Πάσχα! Αγουροξυπνημένη με μια… καρδούλα στον καφέ της

Πάσχα στο χωριό θα κάνει φέτος, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις η Δανάη Μπάρκα. «Όταν ο καφές σου υπενθυμίζει την αγάπη»