Το ελληνικό θέατρο και ο κινηματογράφος έχουν βγάλει πολύ σπουδαίους ηθοποιούς όλα αυτά τα χρόνια, και μία από αυτούς είναι και η Μαίρη Χρονοπούλου.

Μάλιστα τις δεκαετίες του 1960 και 1970 διακρίθηκε ως μία από τις πιο δημοφιλείς και σημαντικές Ελληνίδες ηθοποιούς, και έγινε μεγάλη σταρ τη χρυσή εποχή του κινηματογράφου.

Η Μαίρη Χρονοπούλου έδωσε μια συνέντευξη καρδιάς στην Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε για τη ζωή, την καριέρα της και αποκάλυψε κρυφές πτυχές τους εαυτού της, αλλά και πράγματα που δεν γνωρίζαμε.

Κι ενώ αυτό που φοβόμαστε όλοι στη ζωή αυτή είναι ο θάνατος, η Μαίρη Χρονοπούλου όμως, δήλωσε ρητά πως είναι απόλυτα εξοικειωμένη με την ιδέα του θανάτου της.

Πάνω στη συζήτηση μίλησαν για ηθοποιούς και φίλους της όπως ο Κούρκουλος, ο Βόγλης και ο Γεωργίτσης που έχουν φύγει όλοι από τη ζωή, με την Κατερίνα Καινούργιου να τη ρωτά:

«Είναι τρομακτικό παρακολουθώντας μία σκηνή που έχουν φύγει όλοι ή έχετε εξοικειωθεί με την ιδέα του θανάτου;», για να της απαντήσει η 89χρονη ηθοποιός, «με την ιδέα του θανάτου του δικού μου είμαι απόλυτα εξοικειωμένη, δεν με τρομάζει καθόλου. Με τον θάνατο των γύρω μου όχι, δεν μπορώ».

Η Μαίρη Χρονοπούλου αναφέρθηκε επίσης στην επιθυμία της να κάει όταν πεθάνει όπως και η φίλη της, Μάρθα Καραγιάννη. Συμπλήρωσε δε ότι φρίττει στην ιδέα να φτάσει σε πολύ μεγάλη ηλικία όπως η μητέρα της που πέθανε στα 107.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-