Το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη συζητιέται πολύ τις τελευταίες εβδομάδες στα πλαίσια του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Ο λόγος; Η λήξη του συμβολαίου της στις 30 Ιουνίου και τα σχέδια του καναλιού για την επόμενη σεζόν.

Σημερινό ρεπορτάζ της εκπομπής Open Weekend, η εκπομπή που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα υπάρχει στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν καθώς οι πληροφορίες λένε ότι θα αυξηθεί σε διάρκεια η εκπομπή του διδύμου Χασαπόπουλου- Βούλγαρη και θα ακολουθεί η Δανάη Μπάρκα επίσης με μεγαλύτερη διάρκεια.

Το okmag επικοινώνησε τόσο με υψηλόβαθμο στέλεχος του Mega όσο και με το περιβάλλον της παρουσιάστριας του Mega Καλημέρα. Η απάντηση και από τις δύο πλευρές ήταν σαφής και κατηγορηματική: «Καμία απόφαση δεν έχει πάρει ακόμα ο σταθμός για την πρωινή ζώνη».

Οι επαφές των δύο πλευρών έχουν ήδη ξεκινήσει και το πρόσημο είναι θετικό, αναφέρουν οι ίδιες πηγές. Όπως είχαμε αποκαλύψει εδώ και καιρό, η Ελεονώρα Μελέτη έχει πάντα ως όρο να ενημερώνεται επίσημα από τα κανάλια για τις προθέσεις τους, τρεις μήνες πριν από τη λήξη των συμβολαίων της- σε αντίθετη περίπτωση είναι ελεύθερη να προχωρήσει σε επαφές με άλλα κανάλια.

Επίσης, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσε η πληροφορία πως η εκπομπή που «κινδυνεύει» περισσότερο να βρεθεί εκτός του καθημερινού προγράμματος, είναι το «Πάμε Δανάη», καθώς το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο και της Δανάης Μπάρκα, το οποίο μάλιστα ήταν τριετές.

Το ίδιο ρεπορτάζ τόνιζε όμως πως το Mega επιθυμεί να κρατήσει και τις δύο παρουσιάστριες στο δυναμικό του, και τη Δανάη να μετακομίζει ενδεχομένως στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακού. Η συγκεκριμένη πιθανότητα μάλιστα ήταν έντονη και πέρσι την ίδια ακριβώς περίοδο. Σε αντίθεση όμως με την τελευταία, η Ελεονώρα Μελέτη φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή πως το Σαββατοκύριακο δεν είναι κάτι που την ενδιαφέρει καθώς το αφιερώνει αποκλειστικά στην οικογένειά της.

Ειδικά πάντως για την Ελεονώρα Μελέτη, μαθαίνουμε ότι υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από άλλον τηλεοπτικό σταθμό, προς το παρόν όμως εκείνη δεν κάνει συζητήσεις καθώς προτεραιότητά της είναι το κανάλι στο οποίο εργάζεται. Όπως είχε αποκαλύψει και η εκπομπή «Πρωινό μας» τα ραντεβού των παρουσιαστριών με τη διεύθυνση ψυχαγωγίας θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες και μέσα στον επόμενο μήνα θα έχει αποφασιστεί το μέλλον τους στο Μεγάλο Κανάλι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-