Άδωνις: «Η Ελλάδα με τον Μητσοτάκη Πρωθυπουργό, έγινε παράδειγμα προς μίμηση»

Date:

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Ο υπουργός επεσήμανε ότι το 2022 και έως σήμερα έχουν σημειωθεί ρεκόρ επενδύσεων στη χώρα μας – Τι είπε για πιθανά μέτρα στήριξης από Σεπτέμβριο.

Τα διαδοχικά περιστατικά γυναικοκτονιών των τελευταίων μηνών, σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τόνισε ότι θα πρέπει να ενθαρρύνουμε όλες τις γυναίκες που είναι θύματα βίας από τον σύντροφο τους να την καταγγέλλουν και οι Αρχές θα πρέπει να είναι πιο αυστηρές στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών.







Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης, επεσήμανε ότι το 2022 και έως σήμερα έχουνε ρεκόρ επενδύσεων στη χώρα μας, αναφερόμενος μάλιστα και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, προσθέτοντας μάλιστα πως ο δείκτης της ανεργίας είναι στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 15 ετών.

Όταν ρωτήθηκε για το αν η χώρα μας θα λάβειμέτρα για την εξοικονόμηση ενέργειας, απάντησε πως είναι δεδομένο πως αν η Ρωσία διακόψει συνολικά την παροχή του φυσικού αερίου στην Ευρώπη, όλα τα κράτη θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Σε αυτήν την περίπτωση και η Ελλάδα θα χρειαστεί να λάβει κάποια μέτρα αλλά σίγουρα είμαστε και θα είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τις χώρες της βόρειας Ευρώπης.

Στο ερώτημα αν θα υπάρξουν και νέα μέτρα στήριξης για την κοινωνία, είπε ότι όσο η οικονομία μας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με ρυθμούς υψηλότερους από αυτούς που είχαν υπολογιστεί, τόσο θα δημιουργείται πρόσθετος δημοσιονομικός χώρος ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για να υπάρξουν νέα μέτρα ενίσχυσης. Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα τις επιδοτήσεις για το ρεύμα «οι οποίες είναι οι μεγαλύτερες σε όλη την Ευρώπη».

Σχετικά με τον πληθωρισμό, είπε ότι στο τέλος του χρόνου η Ελλάδα θα έχει πληθωρισμό περίπου στον μέσο ευρωπαϊκό όρο και εξήγησε γιατί στο πρώτο εξάμηνο του 2022 ο πληθωρισμός στην Ελλάδα είναι μεγαλύτερος από τον μέσο ευρωπαϊκό όρο.







Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η Ελλάδα, «με τον Μητσοτάκη Πρωθυπουργό, έγινε από παράδειγμα προς αποφυγή, παράδειγμα προς μίμηση».







SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Αγνώριστος με αραιά λευκά μαλλιά o Πιρς Μπρόσναν

Ο Πιρς Μπρόσναν εθεάθη στα γυρίσματα της νέας του ταινίας, με τίτλο Giant και ήταν πραγματικά αγνώριστος. Μέχρι και οι φανατικοί θαυμαστές του δυσκολεύτηκαν να τον αναγνωρίσουν. Ο πασίγνωστος ηθοποιός, εμφανίστηκε με αραιά και λευκά μαλλιά, πολλές ρυτίδες. Φορούσε γυαλιά και μια φόρμα γυμναστικής. Ωστόσο, η εμφάνιση αυτή ήταν για τις ανάγκες της νέας του

Καταβεβλημένη και κουρασμένη – Η Γιάννα Τερζή μίλησε για τις δύσκολες στιγμές στη Eurovision

Eurovision: Τo 2018 η Γιάννα Τερζή εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μουσικό διαγωνισμό με το τραγούδι «Όνειρό μου». Δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει και να φτάσει στον τελικό και δεν είχε περάσει καθόλου εύκολα. Σε ανάρτηση που έκανε στο Tik Tok, είδαμε την τραγουδίστρια καταβεβλημένη, κουρασμένη και σκεπτική, κατά τη διάρκεια του fitting για την εμφάνισή

Η Μαρία Αντωνά ξεκαθαρίζει για την επίμαχη ανάρτηση για τον Άρη Σοϊλέδη: “Έχω μάθει να έχω αξιοπρέπεια”

"Προφανώς και δεν ήμουν εγώ αυτή που ανέβασε αυτά τα instagram stories και έστειλε αυτά τα μηνύματα", τονίζει η Μαρία Αντωνά.

Αλέξανδρος Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: “Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο”

Αλέξανδρος Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο» "Καρφώθηκε μέσα, ήμουν απέναντι. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά". Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (2/5) ο Αλέξανδρος Μούκανος. Ο δημοφιλής ηθοποιός, που δεν πραγματοποιεί συχνά τηλεοπτικές εμφανίσεις, μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, όπου μεταξύ άλλων