Στη βραδινή εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά, την Κυριακή, στο Open μίλησε η Μαριλένα Ράδου. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί την φετινή σεζόν στη σειρά «Παγιδευμένοι» αναφέρθηκε στην απώλεια που της στοίχισε.

Πιο συγκεκριμένα, στην εφηβεία της βίωσε ένα μεγάλο πλήγμα, την απώλεια του πατέρα της. «Τον έχασα στα 18 είναι η γνωστή η καταραμένη ασθένεια είναι κακή για τον ασθενή για τους συγγενείς είναι καλύτερο, φεύγει η τραγικότητα του γεγονότος, είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη σχέση της, αλλά και το πώς γνωρίστηκε με τον σύντροφό της. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως δεν είναι από χώρο του θεάματος ενώ διηγήθηκε τον απίστευτο τρόπο που τον γνώρισε: «Γνωριστήκαμε στο αεροπλάνο. Καθόταν δίπλα μου από λάθος, έγινε random στο check in. Ήμασταν 3 άτομα παρέα και κάτσαμε τελείως χωριστά. Και έκατσε εκείνος δίπλα μου. Μου έκανε καλή εντύπωση ως προς την ενέργεια και την κοινωνικότητά του. Δεν μου ήρθε αρχικά κάτι ερωτικό. Επειδή μαζεύω συλλεκτικά κομμάτια στην παρέα μου, όπως λένε οι φίλοι μου, και επειδή μου φάνηκε ωραίο κομμάτι τον ήθελα για την παρέα μου. Δεν με ήξερε. Γενικά δεν βλέπει τηλεόραση. Ανταλλάξαμε τα social. Σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού δεν βγάλαμε τη μάσκα. Μου άρεσε όλο αυτό. Τον είδα πρώτη φορά χωρίς μάσκα, όταν ήρθε να με δει στο θέατρο. Τότε έπαιζα στο θέατρο Λαμπέτη. Βγήκαμε αρκετές φορές με την παρέα. Ώσπου μια φορά μου είπε “Τι θα γίνει; θα βγούμε καμιά φορά οι δυο μας;».

Η Μαριλένα Ράδου πρόσθεσε: Θέλω να γίνω μητέρα. Όσο για τον γάμο; Έχω παντρευτεί μια φορά. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην μου. Εάν κάποιος θέλει να το ζήσει, θα το κάνω. Δεν είμαι κατά. Αλλά θα ήθελα να το αποφύγω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-