Η Κατερίνα Καινούργιου με το trend των flat wave

Date:

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Η Κατερίνα Καινούργιου με το trend των flat wave

Η σύγχρονη εκδοχή των κυματισμών!

SHARE
Από Μαρία Δεληγιαννάκη
16:54, 30 Μαρτίου 23
ΟΜΟΡΦΙΑ
instagram/katken85

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το νέο της κούρεμα στο μέγιστο. Δοκιμάζει διαφορετικές προτάσεις χτενισμάτων, πολύ κομψές και σύγχρονες. Αυτή τη φορά η Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε την τάση των flat wave και θα την ακολουθήσουμε.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με την τέλεια ανοιξιάτικη απόχρωση

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε «ναι» την τάση των flat wave

Το νέο χτένισμα που πρωταγωνιστεί στα social media ονομάζεται flat wave ή soft wave. Είναι και το hair look που έλεγε η Χέιλι Μπίμπερ, πριν κόψει τα μαλλιά της. Μάλιστα, ξέρουμε ότι η παρουσιάστρια εμπνέεται από το style της. Έτσι και η Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε το trend των flat wave.

Ως πρόταση δεν είναι ούτε οι κλασικές σφιχτές μπούκλες, ούτε τα ανάλαφρα beach waves. Στην πραγματικότητα είναι η πιο ανέμελη εκδοχή των waves και το χτένισμα που μπορείτε να πετύχετε χρησιμοποιώντας μία ισιωτική. Ψεκάστε τα μαλλιά σου με spray αλατόνερου/ sugar spray ή απλά εφαρμόστε  μία μικρή ποσότητα αφρού σε στεγνά μαλλιά στις άκρες προκειμένου να τους δώσεις extra όγκο και κρέπαρε ελαφρώς.

Editor’s Note: Η Χέιλι Μπίμπερ για να πετύχει το συγκεκριμένο χτένισμα, μετά το στέγνωμα με το πιστολάκι ψεκάζει κάθε τμήμα των μαλλιών λάμψης. Στη συνέχεια, κάνει μερικά κύματα με την πρέσα της. Της αρέσει να ξεκινά από το κάτω στρώμα των μαλλιών της και μετά να τελειώνει με το επάνω στρώμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Eurovision 2024: Ελληνοαρμενικό πάρτι στα παρασκήνια – Η «σωσίας» της Σάττι τραγούδησε ελληνικά

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι, τα έσπασε σήμερα στη σκηνή του Μάλμε Αρένα, στη δεύτερη πρόβα που έκανε με το Ζάρι της.

Ξανά νυφούλα η Αθηνά Οικονομάκου

Ξανά νυφούλα ντύθηκε η Αθηνά Οικονομάκου, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Μάλιστα, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Βέβαια, μην προτρέχει ο νους σας καθώς η όμορφη ηθοποιός, ντύθηκε νύφη για επαγγελματικούς λόγους για να προμοτάρει τα ρούχα

Δεν ξεχνάει τις παραδόσεις μας ο Παύλος: Το αισιόδοξο μήνυμα του για τις Άγιες μέρες του Πάσχα

Ενδιαφεροντα ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΣΧΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ Δεν ξεχνάει τις παραδόσεις μας ο Παύλος: Το αισιόδοξο μήνυμα του για τις Άγιες μέρες του Πάσχα Το μήνυμά του για το Πάσχα έστειλε ο Παύλος Γλύξμπουργκ για το Πάσχα και εύχεται ευτυχισμένες στιγμές σε όλους τους Έλληνες στη χώρα και της Διασποράς Τζωρτζίνα Φράγκου 02.05.2024 | 21:33 Το μήνυμά

Στο χειρουργείο ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης – «Εβδομάδα των παθών, δε θέλετε να ξέρετε από πόνο»

Στο χειρουργείο βρέθηκε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ο οποίος υποβλήθηκε σε μια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. Ο τραγουδιστής και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο. Όπως ενημέρωσε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης απαλλάχθηκε από «κάτι κακές αμυγδαλές» και πια αναρρώνει, συνοδεία έντονου πόνου όπως ο ίδιος τονίζει, στο