Αγόρι κρατάει το χέρι της αδερφής του που παλεύει με τον καρκίνο στον εγκέφαλο λίγα λεπτά πριν πεθάνει

Date:

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

O πατέρας των παιδιών μοιράστηκε μια συγκλονιστική φωτογραφία που απεικονίζει το αγοράκι να παρηγορεί την αδερφή του που πεθαίνει από τον καρκίνο λίγα μόλις λεπτά πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στο κρεβάτι του νοσοκομείου 😥😪😪💔

Πριν λίγα χρόνια..







Η Adalynn ‘Addy’ Sooter, από το Rodgers του Αρκάνσας, διαγνώστηκε με έναν μη χειρουργήσιμο όγκο στον εγκέφαλο γνωστό ως Diffuse Intrinsic Pontine Glioma (DIPG) τον Νοέμβριο του 2016, αφού οι γονείς του παρατήρησαν ότι είχε κάποια δυσκολία στο περπάτημα.

Υποβλήθηκε σε 33 κύκλους ακτινοβολίας που αρχικά σκότωσαν τα καρκινικά κύτταρά της, αλλά ο καρκίνος επέστρεψε.

Η οικογένεια έπειτα από ρίσκο με μια πειραματική χημειοθεραπεία στο Μεξικό, ξόδεψε περισσότερα από 200.000 δολάρια για μεταφορές και ιατρικά έξοδα στο Μοντερέι – αλλά ο όγκος συνέχισε να εξαπλώνεται.







Στη φωτογραφία, ο γιος του Sooter, ο 6χρονος Jackson, φαίνεται να χαϊδεύει το κεφάλι της αδελφής του και να της δίνει το άλλο χέρι του να το κρατήσει.

“Ένα μικρό παιδί δεν θα έπρεπε να πει να αποχαιρετάει τον καλύτερο φίλο του ή την μικρή του αδελφή,” έγραψε ο Sooter στο Facebook.

Ο όγκος, που ονομάζεται DIPG, είναι μια πολύ σπάνια και ιδιαίτερα επιθετική μορφή καρκίνου που συνήθως εμφανίζεται σε παιδιά ηλικίας πέντε έως εννέα ετών.

Η Addy, η οποία διαγνώστηκε όταν ήταν μόλις δύο ετών, είναι μία από τις νεότερες περιπτώσεις που είδαν οι γιατροί.

Μόλις 200 με 300 παιδιά στις ΗΠΑ διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο.

Αυτός ο τύπος όγκου βρίσκεται στη βάση του εγκεφάλου και στην κορυφή της σπονδυλικής στήλης, αλλά δεν είναι γνωστό τι τον προκαλεί.

Η πίεση των όγκων στην περιοχή του εγκεφάλου είναι υπεύθυνη για μια σειρά κρίσιμων σωματικών λειτουργιών, όπως η αναπνοή, ο ύπνος και η αρτηριακή πίεση.

Με τον καιρό, ο όγκος επηρεάζει τον καρδιακό παλμό, την αναπνοή, την κατάποση, την όραση και την ισορροπία του πάσχοντα.

Μερικά από τα πρώτα συμπτώματα του όγκου είναι προβλήματα στην κίνηση των ματιών, δυσκολία στο περπάτημα, παράξενες κινήσεις των άκρων και προβλήματα ισορροπίας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι με αυτό τον τύπο καρκίνου ζουν μόλις εννέα μήνες μετά την πρώτη διάγνωση, και μερικοί δεν προλαβαίνουν να ζήσουν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να κάνουν ακτινοβολίες.

Οι γονείς της Addy, ο Matt και η Chandra, συνειδητοποίησαν ότι η κόρη τους περπατούσε «περίεργα» στο θεματικό πάρκο Silver Dollar City στο Μιζούρι. Την πήραν τελικά στο γιατρό λίγο μετά το Απόκριες του 2016.

“Στην αρχή, ένα από τα πόδια της ήταν κάπως περίεργο, έτσι νομίζαμε ότι θα μπορούσε να ήταν ένα ορθοπεδικό πρόβλημα,” δήλωσε η γιαγιά της Addy, Ann Sooter, στο Daily Mail Online.

Η οικογένεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο παίδων του Αρκάνσας, όπου μετά τη διάγνωση της DIPG ενημερώθηκε πως η Addy είχε μόλις λίγους μήνες ζωής.

“Μόλις οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είχε DIPG, μας έλεγαν: ‘Απολαύστε το χρόνο σας, πρόκειται να πεθάνει,’” είπε η Ann

Η Addy άρχισε αμέσως τις ακτινοθεραπείες κατά τη διάρκεια των έξι εβδομάδων σε μια προσπάθεια να συρρικνωθεί ο όγκος της.

Αρχικά, η οικογένεια έλαβε καλά νέα – ότι ο όγκος είχε συρρικνωθεί. Αλλά είχαν προειδοποιηθεί από τους γιατρούς ότι πιθανότατα να επέστρεφε.

“Οι γιατροί της είπαν ότι ο όγκος θα επέστρεφε επιθετικά και ότι μόλις συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα,” είπε η Ann.

Λόγω του επιθετικού όγκου και της φαινομενικά απελπιστικής διάγνωσης, η οικογένεια προσπάθησε να αξιοποιήσει στο έπακρο το χρόνο της με τον Addy.

Χάρη στο ίδρυμα Make-A-Wish, η Addy πήγε ένα ταξίδι στην Disney World.

Η οικογένεια επισκέφθηκε επίσης το Κολοράντο, για να μπορέσει η Addy να δει χιόνι και να παίξει στα βουνά, κάτι που δεν είναι σε θέση να κάνει στο Αρκάνσας.

Ωστόσο, αφού παρατήρησε ότι η Addy δυσκολευόταν να περπατήσει ξανά, τη μετέφερε στον γιατρό για άλλη μαγνητική τομογραφία.

“Τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Διαπιστώσαμε ότι το αρχικό τμήμα του όγκου είχε εξαφανιστεί, κάτι που θα ήταν ελπιδοφόρο, αλλά τώρα υπάρχουν νέα τμήματα του όγκου που αναπτύσσονται επιθετικά γύρω από τον αρχικό” εξήγησε η Ann.

Τον Μάιο του 2018 η οικογένεια Sooter έμαθε ότι ο όγκος της Addy συνέχισε να εξαπλώνεται, σύμφωνα με το Yahoo.

Ο Matt Sooter δημοσίευσε την συγκινητική ανακοίνωση στην σελίδα “Hope for Addy Joy” στο Facebook, όπου ανέφερε τον αγώνα που έδινε η κόρη του με τον καρκίνο.

Στις 2 Ιουνίου εκείνης της χρονιάς, μια ανάρτηση που συνοδεύει τη συγκινητική φωτογραφία εξηγεί ότι τα συμπτώματα της Addy είχαν προχωρήσει γρήγορα. Δεν ήταν πλέον σε θέση να φάει ή να καταπιεί χωρίς δυσκολία.

“Προσευχηθείτε για τον Jackson,” είπε ο Sooter στη λεζάντα της φωτογραφίας. “Δεν θέλει να φύγει από το πλευρό της και δεν θα το κάνει. Προσευχηθείτε για εμάς. Με την προσευχή μπορούμε να κάνουνε τα πράγματα να αλλάξουν εγκαίρως.”







SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Eurovision 2024 – Συλλεκτικές φωτό: Η Μαρίνα Σάττι στα 22 της, με πλούσια σγουρά μαλλιά! Αγνώριστη!

Από μικρό παιδί η Μαρίνα Σάττι ήξερε ότι ένας δρόμος υπάρχει μόνο για εκείνη, η μουσική, το τραγούδι και γενικότερα η σκηνή. Και τα κατάφερε σήμερα να μιλάνε όλ

«Ιωάννου, Μπουκουβάλα, Αναγνώστου»: Αγνώριστοι οι μαθητές του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού

«Ιωάννου, Μπουκουβάλα, Αναγνώστου», τρία ονόματα τα οποία έχουν μείνει χαραγμένα στο μυαλό μας. Πώς είναι σήμερα οι μαθητές του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού;  Έχουν περάσει 26 χρόνια από τότε που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης, αλλά από τότε μας κρατά συντροφιά κάθε μεσημέρι χάρη στις επαναλήψεις του ANT1. Ελένη Φιλίππα: Σπάνια εμφάνιση της

Κραουνάκης για Παναγιωτοπούλου: Ξημέρωσε η Κυριακή με την Άννα παντού

Η νέα ανάρτηση του συνθέτη, για την απώλεια της ηθοποιού

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε για το Instagram

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε για το Instagram Η δημοσίευση του μοντέλου από το νησί που παραθερίζει Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πέρασε το Πάσχα μακριά από την Αθήνα και τη Δευτέρα 5 Μαΐου, ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της σε κάποιο νησί, χωρίς όμως να αποκαλύπτει, ποιο. Το μοντέλο και παρουσιάστρια, φόρεσε

Μαριάνα Κατσιμίχα: Η κόρη του Πάνου Κατσιμίχα στα χνάρια του πατέρα της! Και του μοιάζει πολύ!

Μόνο οι πολύ… ψαγμένοι στη μουσική βιομηχανία της χώρας μας γνωρίζουν πως η Μαριάνα Κατσιμίχα είναι μία από τις πιο άξιες καλλιτέχνιδες της γενιάς της. Είναι η κόρη του Πάνου Κατσιμίχα που μαζί με τον αδελφό του Χάρη έκαναν τεράστιες επιτυχίες στα 80s και τα 90s, επιλέγοντας σπουδαίες συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες της χώρας μας.

Ανάσταση στη Μύκονο: Το τρυφερό φιλί του Σρόιτερ στη γυναίκα του & οι ερωτευμένοι Βανδή-Μπισμπίκης

Πήρε "φωτιά" το νησί της Μυκόνου το βράδυ της Ανάστασης, καθώς λαμπερές παρουσίες έκαναν την εμφάνισή τους.  Φαίνεται πως το νησί των ανέμων ζει τις παλιές ένδοξες στιγμές του, καθώς δεν είναι λίγοι οι celebrities της εγχώριας showbiz που το επέλεξαν για τις διακοπές του Πάσχα. Πάσχα στη Μύκονο! Το νησί ζει τις παλιές ένδοξες

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η τρυφερή φωτό από το βράδυ της Ανάστασης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, καθώς ο έρωτάς τους είναι πιο ισχυρός από ποτέ!

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτή ήταν η σχέση που έφτασε κοντά στον γάμο – Γιατί δεν ήθελε να παντρευτεί ξανά;

Η Μαρία Μπακοδήμου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό OK! και μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις... σχέσεις της! Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια, στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό OK! μίλησε για την προσωπική της ζωή και προχώρησε σε μία αποκάλυψη που αφορά στον... γάμο! Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Μπακοδήμου: Η παρενόχληση

Έλενα Παπαρίζου – Μαρίνα Σάττι: Συναντήθηκαν στο Μάλμε και τραγούδησαν μαζί – Δείτε βίντεο

Έλενα Παπαρίζου - Μαρίνα Σάττι: Συναντήθηκαν στο Μάλμε και τραγούδησαν μαζί - Δείτε βίντεο Έλενα Παπαρίζου - Μαρίνα Σάττι: Συναντήθηκαν στο Μάλμε και τραγούδησαν μαζί - Δείτε βίντεο Λίγο πριν την έναρξη της Eurovision - Η αγκαλιά που αντάλλαξαν Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στη γενέτειρά της, Σουηδία, όπου και συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι, με την οποία

Μπάμπης Στόκας: «Αυτό το τραγούδι ταιριάζει στη Ζωή Κωνσταντοπούλου»

Μπάμπης Στόκας: «Αυτό το τραγούδι ταιριάζει στη Ζωή Κωνσταντοπούλου» «Η οικογένειά µου είναι δεξιά πολιτικά. Εγώ, πάλι, για τους δικούς µου λόγους είµαι αριστερής ιδεολογίας. Για χρόνια ψήφιζα ΚΚΕ», λέει ο Μπάμπης Στόκας. Ο Μπάμπης Στόκας παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την απόφασή του

Ιωάννα Μαλέσκου: «Η δημοσιοποίηση της σχέσης μας μου δημιούργησε κραδασμούς, ήταν δύσκολα»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real και την Πολυξένη Καραμίχα έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων...