Με πολλά guest θα ξεδιπλωθούν τα επόμενα επεισόδια της αστυκωμικής σειράς IQ 160. Στο πλευρό της Σμαράγδας Καρύδη και του Νίκου Κουρή θα δούμε γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα.

Η νέα σειρά του Star, που έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του κοινού, επιστρέφει με διπλό επεισόδιο την Κυριακή. Σε αυτές θα κάνουν την εμφάνισή τους και οι παρακάτω ηθοποιοί που θα υποδυθούν χαρακτήρες «κλειδιά» για την ιστορία του κάθε επεισοδίου.

Σας παρουσιάζουμε τα guest στα δύο επόμενα επεισόδια του IQ 160 καθώς και τις περιλήψεις τους.

Ποιοι θα κάνουν guest στο τρίτο επεισόδιο του IQ 160

Η Πηνελόπη αποφεύγει να μιλήσει με τη μητέρα της σχετικά με το βίντεο του Παύλου, διότι οι μεταξύ τους σχέσεις δεν είναι καλές. Ο Καλατζής αφηγείται στον αδελφό του τον Στέλιο, τους μπελάδες που του προξενεί η Πηνελόπη και εκείνος, που είναι εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας από τον αδελφό του, θεωρεί ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να τη γνωρίσει. Ο Γιώργος είναι κρυφά ερωτευμένος με τη Δάφνη και προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να την προσεγγίσει, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Στο τμήμα, εξετάζουν μια καινούργια υπόθεση. Δυο κοριτσάκια, πέντε και οκτώ ετών, αγνοούνται. Ο παππούς τους θεωρεί ότι τα έχει απαγάγει ο πρώην σύζυγος της κόρης του, καθώς υπήρχε μεταξύ τους διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών. Όταν όμως ο πατέρας των κοριτσιών βρίσκεται δολοφονημένος και η μητέρα τους δέχεται ένα τηλεφώνημα για λύτρα, η αγωνία για την τύχη τους κορυφώνεται. Οι ύποπτες κινήσεις της μητέρας τη φέρνουν στο επίκεντρο της υπόθεσης, σε μία έρευνα ενάντια στο χρόνο. Όλοι επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου για να εντοπιστούν τα κορίτσια ζωντανά και να βρεθεί ο απαγωγέας.

 • Αλεξάνδρα Ούστα (Ντορέτα Ζαφειρίου)
 • Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Δημήτρης Ζαφειρίου)
 • Βανέσσα Κασσελούρη (Μάνια)
 • Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου (Ισμήνη)
 • Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης (Αντώνης)
 • Φαίδρα Μπόκαρη (Αθηνά Δερτιλή)
 • Ρία Απέργη (Μαίρη)
 • Νίκος Παλέλης (Απέργης)

Οι guest που θα δούμε στο τέταρτο επεισόδιο

Μία γυναίκα 45 ετών, λαϊκής καταγωγής. Μεγάλωσε με τη μητέρα της, Άσπα, αλλά έφυγε από το πατρικό της πολύ νωρίς. Όμορφη και sexy, με ένα εντελώς δικό της, εκκεντρικό στιλ στο ντύσιμο, αλλά και στη συμπεριφορά. Αν και δεν τελείωσε το Λύκειο, διαθέτει IQ 160, ήτοι ανώτατη ευφυΐα, γεγονός που της διευκολύνει, αλλά και δυσκολεύει τη ζωή, ανά περίσταση. Το μυαλό της λειτουργεί ακατάπαυστα, συγκρατεί εικόνες, πληροφορίες και αριθμούς, συνδυάζει τα δεδομένα και οδηγείται σε συμπεράσματα, που ξαφνιάζουν. Καθώς είναι παρορμητική, πεισματάρα, απείθαρχη και αντισυμβατική, η Πηνελόπη δεν μπορεί να στεριώσει σε δουλειά, αλλά ούτε και σε μόνιμη σχέση. Έχει τρία παιδιά από δύο διαφορετικούς μπαμπάδες και ζορίζεται να τα φέρει βόλτα. Η ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα της, όμως, δεν την εμποδίζει από το να είναι ανθρώπινη και συναισθηματική. Χαρακτηρίζεται από μια μόνιμη αισιοδοξία, έχει σχεδόν πάντα καλή διάθεση, αλλά αλίμονο σε όποιον την τσαντίσει! Η Πηνελόπη είναι αξιαγάπητη και ανυπόφορη ταυτόχρονα. Δεν έχει φίλους, καθώς είναι δύσκολο για κάποιον να συμβαδίσει με τη σκέψη της και να την καταλάβει. Το γεγονός αυτό δεν φαίνεται να την ενοχλεί, αφού δεν την ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη των άλλων για κείνη. Το αδύναμο σημείο της είναι ο Παύλος, ο μεγάλος της έρωτας και πατέρας της μεγάλης της κόρης, Μαρίνας, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν 15 χρόνια, όταν η Πηνελόπη ήταν έγκυος. Η Πηνελόπη αρνείται να δεχτεί ότι ο Παύλος μπορεί να την εγκατέλειψε και έχει πάντα ελπίδες ότι θα ξαναγυρίσει. Προσπαθώντας να επιβιώσει, πιάνει δουλειά ως καθαρίστρια στο αστυνομικό τμήμα. Μία βραδινή βάρδια και μία ανώδυνη, υπό άλλες συνθήκες, απροσεξία αρκούν για να την οδηγήσουν στην αστυνομία, όχι ως ύποπτη, αλλά ως… συνεργάτη! Η δουλειά σε μία αστυνομική ομάδα είναι το τελευταίο που θα ήθελε η Πηνελόπη, καθώς αντιπαθεί κάθε είδους εξουσία. Σταδιακά όμως, θα νιώσει ότι ανήκει εκεί, καθώς και ότι βρίσκεται σε έναν χώρο όπου αναγνωρίζονται οι ικανότητές της. Η συνεργασία της με τον Αργύρη, τον επικεφαλής της ομάδας, όπου θα ενταχθεί, θα περάσει από 40

κύματα, καθώς τον θεωρεί μονόχνωτο και τυπολάτρη. Οι δυο τους, σταδιακά, θα έρθουν κοντά και θα εκτιμήσουν ο ένας τον άλλο.

 • Χάρης Μαυρουδής (Σταμάτης Ρούβαλης)
 • Ειρήνη Μακρή (Κατερίνα Ρούβαλη)
 • Ακύλας Μιχαηλίδης (Μάρκος Ρούβαλης)
 • Πέτρος Ιωάννου (Λάζαρος Μπλέτσας)
 • Στέλλα Κρούσκα (Φώφη)
 • Γιώργος Τσαλκάδρας (Dark Knight)
 • Νάντια Σπηλιωτοπούλου (Λιάνα)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-