«Μαμά βλέπω το πο@λί του Χάρη Ρώμα» – Το απίστευτο περιστατικό σε παραλία γυμνιστών

Date:

Για την επιστροφή του στην τηλεόραση αλλά και για την θέση που διεκδικεί στον Δήμο Χαλανδρίου, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Ρώμας, ο οποίος μεταξύ άλλων μοιράστηκε και ένα ιδιαίτερα αστείο περιστατικό που σημειώθηκε κατά την διάρκεια των διακοπών του.

«Με αγαπάνε ως καλλιτέχνη όμως ο κάθε άνθρωπος έχει μια διαδρομή στη ζωή του. Οι άνθρωποι έχουμε πολλαπλά ταλέντα. Θα μπορούσα να κάνω κι άλλα πράγματα και αντιμετωπίζομαι από τους συνάδελφους μου και τον κόσμο με απολυτό σεβασμό. Στην πορεία χρησιμοποιήθηκε η αναγνωσιμότητα και η αγάπη του κόσμου για να εκλεγώ στην πολιτική» δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή Ελένη.

Για την πρόθεσή του να διεκδικήσει την θέση αντιδημάρχου στον Δήμο Χαλανδρίου, ο ηθοποιός ανέφερε: «Επειδή είναι παγίδα η αναγνωσιμότητα, η αγάπη του κόσμου και η επιτυχία γιατί μπορεί να πει κάποιος γιατί δεν κάθεσαι εκεί. Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν σε υποχρεώνει να πάρεις μια ταμπέλα και να είσαι σε μια κομματική παράταξη».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, ο Χάρης Ρώμας είπε μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρω αν το έτερον ήμισυ στη σχέση μου είναι ευχαριστημένο να είναι με κάποιον που τρέχει όλη την ημέρα. Θέλει υπομονή. Είναι βαρύ το φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου».

Μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε και σε ένα αστείο περιστατικό, όταν ο ίδιος βρέθηκε σε παραλία γυμνιστών και ξαφνικά ακούστηκε μια παιδική φωνή: «Πήγα σε παραλία γυμνιστών και μου είπαν ότι είναι μόνο ξένοι και δεν υπάρχει περίπτωση να μας αναγνωρίσει κανείς και ξαφνικά, ενώ κοιμόμασταν στον ήλιο, ακούστηκε μια φωνή ‘μαμά, βλέπω το π… του Χάρη Ρώμα’» ανέφερε ο ηθοποιός και όλοι γέλασαν στο πάνελ της εκπομπής.

Ακολουθήστε το -.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο -.gr

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

Tο -.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων - και το -.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαρία Μενούνος: «Πώς μπορεί να πέθανε η μαμά μου πριν από 3 χρόνια; Μου λείπεις μαμά»

Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Μενούνος.

Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας: Το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι και η εξόρμηση στη Ρουμανία

Η Τάνια Μπρεάζου και ο Γιώργος Αμούτζας είναι ζευγάρι και φέτος θα περάσουν το πρώτο τους Πάσχα μαζί. Θυμίζουμε ότι το περασμένο Σάββατο, ο Ηλίας Ψινάκης που βρέθηκε στην κριτική επιτροπή του J2US, τους ρώτησε αν είναι μαζί και μάλιστα αν τυχόν γίνεται όλο αυτό για το καλό μάρκετινγκ. Γιώργος Αμούτζας: Επιβεβαίωσε στον «αέρα» του

Σαν σήμερα 3 Μαΐου: Πεθαίνει ο «καλός μας άνθρωπος», Θανάσης Βέγγος – Τι είπαν για εκείνον εξέχουσες προσωπικότητες

Ο Θανάσης Βέγγος ήταν πιθανώς ο μεγαλύτερος έλληνας κωμικός του ελληνικού σινεμά. Αγαπήθηκε όσο λίγοι ηθοποιοί από τον λαό και αυτό δεν ήταν μόνο για το γέλιο που χάρισε με τους ρόλους του αλλά και για την καλοσύνη, την απλότητα και την ταπεινότητά του ως άνθρωπος. Ο Θανάσης Βέγγος γεννήθηκε στο Νέο Φάληρο το 1927

Στο Άστον Βίλα – Ολυμπιακός ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Στις εξέδρες του Βίλα Παρκ για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Conference League βρέθηκε και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Μάλιστα, πανηγύρισε με σφιγμένη γροθιά το γκολ του Όλι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. 🎥 Prince William is in attendance for the Aston Villa-Olympiacos game!pic.twitter.com/VLjeQBnAiy— CentreGoals. (@centregoals) May