Έβγαλαν φουσκωτό αγόρι με six pack για τις γυναίκες που δεν έχουν αγόρι

Date:

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, τουλάχιστον ημερολογιακά, μιας κι ο καιρός δεν έχει την ίδια γνώμη, το μυαλό μας έχει αρχίσει ήδη να πηγαίνει σε εκείνες τις ημέρες που θα λιαζόμαστε στην παραλία και θα αράζουμε με τις ώρες πάνω στο φλαμίνγκο χωρίς να μας απασχολεί τί-πο-τα.

Καλό το πλατσούρισμα με τα ροζουλί πτηνά δε λέω, αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με την παρέα ενός φουσκωτού pool boy με six-pack και τρικεφάλους! Συμφωνείς, φιλενάδα;







Ειδικά δε, αν το relationship status σου - καιρό τώρα… μόνη σαν το λεμόνι, ο «Inflatable Hunk» θα γίνει το summer flingσου και η αγκαλιά εκείνη που ψάχνεις κάθε φορά που έρχεσαι αντιμέτωπη με ερωτευμένα πιτσουνάκια να πλατσουρίζουν χαρωπά σε θάλασσες και πισίνες. Κι εκεί καταλαβαίνεις ότι ένα φλαμίνγκο δεν φτάνει για να σου αναπτερώσει το ηθικό…

Η νέα λύση λοιπόν που προτείνει η Pop Fix, είναι ο γυαλοφορεμένος – μάλλον –ναυαγοσώστης, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, έχοντας πείσει ήδη πολλά κοράσια, καθώς στην Amazon έχει γίνει sold out. Το φουσκωτό αγόρι κοστίζει κάπου στα 20€, ωστόσο χωράει μόνο ένα άτομο τη φορά, με το ομαδικό καβάλημα και photoshooting να καθίσταται αδύνατο δυστυχώς.

Και στην τελική, ποιος μοιράζεται το άλλο του μισό με την παρέα του;







Εάν βέβαια, θες σώνει και καλά να μοιραστείς το φουσκωτό pool boy με τις φιλενάδες σου, τότε στην Amazon θα βρεις μια εναλλακτική εκδοχή τουη οποία προορίζεται για παιχνίδι κυρίως και κοστίζει 14€.

Αυτή περιλαμβάνει τρία σωσίβια, ενώ τα στιβαρά μπράτσα του ναυαγοσώστη είναι υψωμένα (με τρόπο που συνηθίζεται σε κάτι bodybuilding διαγωνισμούς).Στόχος λοιπόν του παιχνιδιούείναι να περάσετε τα σωσίβια μέσα από τα μπράτσα του.

Μπορεί με τον φετινό καιρό, που φαίνεται να περνάει μια κρίση ταυτότητας, νατίθεται ακόμα και θέμα για το αν θα καταφέρουμε ποτέ να πάμε για μπανάκι αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο εάν αποφασίσει να τα βρει με τον εαυτό του, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι ένας σωστός τρόπος να απολαύσουμε τις μέρες μας στις παραλίες, είναι παρέα με τον «φουσκωτό» φουσκωτό.

[neopolis.gr]







SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

O Nίκος Κοκλώνης υποδέχεται στο J2US έναν guest κριτή και τη Λένα Ζευγαρά

Ο Ηλίας Ψινάκης θα κάτσει απόψε στην καρέκλα της Δέσποινας Βανδή

Ανδρέας Μικρούτσικος: Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας, αυτό της κάνει κακό, δήλωσε

Έλενα Τσαγκρινού: “Σχολιάστηκε αρνητικά που έβγαλα την κοιλιά μου”

Η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε στην κάμερα του I love Σου Κου για την αποβολή που είχε παλιότερα και τα σχόλια που δέχθηκε όταν έβγαλε την κοιλιά της σε ένα

Κώστας Τσουρός για Οικονομάκου – Μιχόπουλο: “Γιατί να βγάλεις ανακοίνωση για τη λήξη ενός γάμου; Δεν είμαστε στο Μπάκιγχαμ”

Ο Κώστας Τσουρός σχολίασε την ανακοίνωση που εξέδωσαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος για το διαζύγιό τους