Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» συνάντησε τον Στάθη Σχίζα ο οποίος μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Είμαι σταθερός άνθρωπος και δεν μετανιώνω για πράγματα. Ήταν συνειδητή απόφασή μου. Αν γύριζα πίσω τον χρόνο, θα αποχωρούσα και πάλι. Ό,τι βλέπετε μέσα στο παιχνίδι είναι οι λόγοι που έφυγα από το παιχνίδι.

Δεν έφυγα γι’ αυτό που μου είπε η Ελευθερία. Αυτό ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα, ότι ασχολούνται με τα προσωπικά του καθενός. Ήμουν σε ένα παιχνίδι που μου άρεσε το αγωνιστικό κομμάτι, και όταν ξέφυγε, αποχώρησα. Δεν έχω καμία θέση εκεί.

Όταν επέτρεψα από το παιχνίδι, οι πρώτες μου στιγμές με την Αλεξάνδρα ήταν αμήχανες, όπως και με την κόρη μου. Όταν έχεις να τους δεις καιρό είναι λογικό. Πλέον, είμαι ο Στάθης 100%. Η σχέση μου με την Αλεξάνδρα είναι μια χαρά. Δεν άκουσα το τι μου είπε η Ελευθερία. Αυτό που με τσίνισε είναι πως ασχολήθηκαν με την προσωπική μου ζωή.

Στο βωμό του χρήματος να τα ισοπεδώσουμε όλα. Κάποια πράγματα που με έθιξαν, έχω κινηθεί νομικά. Πρέπει να μάθουμε πως υπάρχει όριο στο σχολιασμό. Μετά από ένα σημείο είναι προσβολή», δήλωσε ο Στάθης Σχίζας.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-