Ιαπωνία: Βουνό λειτουργεί ως «μαγνήτης» για τα UFO

Date:

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Μυστήριο καλύπτει το πανύψηλο, κωνικό βουνό Senganmori, ύψους 1.515 ποδών, στο νομό Φουκουσίμα στην Ιαπωνία. Ο νομός αυτός είναι ταυτισμένος, δυστυχώς, με τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή το 2011, αλλά και με το τσουνάμι που προκάλεσε το πυρηνικό ατύχημα καθώς και τη ζημιά που σημειώθηκε στους πυρηνικούς αντιδραστήρες. Ωστόσο, εδώ και 30 χρόνια στο χωριό «Lino», το οποίο βρίσκεται στην πλαγιά του βουνού, γίνεται λόγος για θεάσεις περίεργων αντικειμένων που πολλοί τα ταύτισαν με ΑΤΙΑ (σ.σ. Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα).

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, στην αγροτική πόλη σπεύδει πλήθος κόσμου ανά τη Γη μετά και τα σενάρια για τις θεάσεις «UFO», ισχυριζόμενοι μερικοί εξ’ αυτών ότι έχουν συλλέξει «περίπου 3.000 αντικείμενα» που σχετίζονται με την εξωγήινη ζωή. Η όλη ιστορία ξεκινάει από το μακρινό 1972, όταν και ένα μεγάλο αντικείμενο, που είχε σχήμα κώνου και εξέπεμπε φως γίνεται αντιληπτό από πολίτες κοντά στο μυστηριώδες όρος Senganmori. Μάλιστα, ο Τσούγκιο Κινοσίτα, όταν ήταν 25 χρονών είχε πει ότι είδε κάτι απόκοσμο την ώρα που έκανε πεζοπορία με φίλους.«Αυτό το πράγμα ξεχώρισε άμεσα», δήλωσε στο VICE World News πέρυσι, συμπληρώνοντας: «Ξεκινούσε και σταματούσε στον ουρανό. Μετά, ξαφνικά, εξαφανίστηκε». Μετά και τα όσα φέρεται να είδε, ο Κινοσίτα αφιέρωσε τη ζωή του στην έρευνα των ΑΤΙΑ. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η πόλη Lino, που σήμερα είναι ενσωματωμένη στην πόλη Φουκουσίμα, έγινα γρήγορα τουριστικός προορισμός με αρκετούς να αναφέρουν ότι έχουν δει ανάλογα αντικείμενα. Αξιο αναφοράς είναι ότι από το 1992, το ροζ, σε σχήμα μουσείο για τα UFO Fureaikan στην πλαγιά του βουνού έχει συλλέξει και επιμεληθεί 3.000 αντικείμενα, τα οποία φέρεται να είναι πιθανές αποδείξεις εξωγήινης ζωής.

Σε αυτά φέρεται να περιλαμβάνονται διαβαθμισμένα έγγραφα της CIA που περιέχουν αρχεία έρευνας για UFO. Το ίδιο το μουσείο βοηθήθηκε να ευδοκιμήσει με κυβερνητική χρηματοδότηση, που δόθηκε μεταξύ 1988 και 1989. Σήμερα, περίπου 30.000 άνθρωποι κάθε χρόνο μεταβαίνουν στο μουσείο, γύρω από το οποίο οι κάτοικοι έχουν χτίσει την κοινότητά τους. Οι ιστορίες για ένα απομονωμένο χωριό χτισμένο γύρω από ένα βουνό, το οποίο φημολογείται ότι είναι μια τεχνητή πυραμίδα αρχαίου σχεδιασμού ή μια υπόγεια εξωγήινη αεροπορική βάση, βοήθησαν στην οικοδόμηση μιας τουριστικής βιομηχανίας από το μηδέν.

Dailymail

But for over 30 years, the isolated village of Iino – on the side of Senganmori mountain – has has also been associated with extra-terrestrial mysteries, with tens of thousands of trav-rs making the pilgrimage each year to see for themselveshttps://t.co/HQ55trr2Ta— Baptiste Friscourt (@Baptiste_Fri) March 25, 2023

Τουριστική παγίδα ή πραγματικότητα;

Το χωριό έχει ακόμη και μια μασκότ – έναν μικρό γκρίζο εξωγήινο με μεγάλα, σκούρα μάτια, που εμφανίζεται σε διάφορες μορφές αγαλμάτων γύρω από την πόλη για να καθοδηγήσει τους τουρίστες στην κορυφή. Αλλά για πολλούς, αυτό δεν είναι τουριστική παγίδα. Το Lino παρέχει στους πιστούς μια βάση έρευνας και διερεύνησης από την οποία μπορούν να κατανοήσουν τις πεποιθήσεις τους. Μιλώντας με κατοίκους της Φουκουσίμα το 2020, ένας δημοσιογράφος του Japan Forward έμαθε ότι το Senganmori δεν είναι αστείο, καθώς εμφανίζονται τα UFO πραγματικά στην περιοχή.

Το 2021 η πόλη έγινε έδρα του Διεθνούς Εργαστηρίου ΑΤΙΑ, ενός εθνικού οργανισμού που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά με σκοπό τη συλλογή και την ανταλλαγή πληροφοριών για θεάσεις, αφού η Ιαπωνία εξέδωσε κατευθυντήριες γραμμές για την έρευνα «εναέριων περιστατικών». Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι «το μυστηριώδες σχήμα του Senganmori που μοιάζει με πυραμίδα και το ισχυρό μαγνητικό πεδίο στο υπόγειο τμήμα του σχετίζονται» και ότι το βουνό λειτουργεί ως ένα είδος κεραίας για τους «διαστημικούς επισκέπτες».

Σημειώνουν ότι το βουνό είναι διάσπαρτο με συγκεκριμένες πέτρες, οι οποίες είναι ενωμένες με αρχαίους τύμβους και ιερά, οι οποίοι και κατευθύνουν τα ΑΤΙΑ προς τη σωστή κατεύθυνση. Φυσικά το χωριό επωφελείται από τη μοναδική βιομηχανία του, αλλά οι αναλυτές του πιστεύουν σαφώς στη σημασία της συγκέντρωσης και της αναδιήγησης ιστοριών εξωγήινων συναντήσεων από όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα του χωριού δημοσίευσε πέρυσι στα ιαπωνικά: «Η διάδοση των πληροφοριών είναι απαραίτητη και θεωρούμε ότι είναι σημαντική για να επιδιώκουμε πάντα τη διαφάνεια αντί να την κρύβουμε».

Η καταγραφή από το εργαστήριο

Και αυτό ακριβώς έκαναν. Τον Αύγουστο του 2021, το εργαστήριο έρευνας των ΑΤΙΑ ανέφερε ότι παρατηρήθηκε ένας ύποπτος ιπτάμενος δίσκος, ο οποίος και φωτογραφήθηκε από έναν μαθητή δημοτικού.  Η φωτογραφία δείχνει ένα αντικείμενο σε σχήμα δίσκου στο βουνό Senganmori, ενώ ο διευθυντής του εργαστηρίου δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στις 25 Ιουνίου του περασμένου έτους ότι τα αντικείμενα στις φωτογραφίες δεν ήταν αεροπλάνα ή ελικόπτερα. Μόνο το 2022 έλαβαν 452 αναφορές για θεάσεις μέσα και γύρω από την Ιαπωνία. Κατάφεραν να πιστοποιήσουν ότι τα στοιχεία δεν είχαν παραποιηθεί σε 149 από τις περιπτώσεις.

Η αρχή για να το κάνουν αυτό έχει δημιουργήσει μια εκτεταμένη συλλογή από περίπου 935 αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA, δώρο του ερευνητή UFO Kinichi Arai, που αφηγούνται ιστορίες θεάσεων από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα. Οι κυνικοί μπορεί να κοιτάξουν το εργαστήριο, το μουσείο και τα τουριστικά μπιχλιμπίδια και να γελάσουν με τις ιστορίες για ένα μυστηριώδες βουνό που φιλοξενεί εξωγήινη ζωή. Αλλά η ακμάζουσα τουριστική βιομηχανία του χωριού υπάρχει μόνο και μόνο επειδή αιώνες ιστοριών γύρω από το βουνό υπήρχαν ήδη για να κάνουν τις γενιές να αναρωτιούνται τι προκάλεσε τόσα πολλά «ΑΤΙΑ» να παραταχθούν σε ένα μέρος.

Για όσους ισχυρίζονται ότι έχουν δει ΑΤΙΑ στην περιοχή, πρόκειται για μια βαθιά προσωπική εμπειρία που ευθυγραμμίζεται με πολλές άλλες. Ο διευθυντής του εργαστηρίου Toshio Kanno δήλωσε: «Δεν είμαι από αυτούς που αγνοούν τις ιστορίες άλλων ανθρώπων».

Japanese UFO Researchers Report Hundreds of Encounters

The Fukushima-based International UFO Institute says it recorded 452 sightings over the past year. The area has long been famous for UFO encounters around Senganmori mountain. (RT) pic.twitter.com/k7lZ7dHjkK

— Moh Musthafa Hussain (@musthafaaa) June 27, 2022SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

«Σε στέλνουν στο νοσοκομείο και με μια συγγνώμη άφεση αμαρτιών;» ξεσπά η Ρούλα Κορομηλά για τον Απόστολο Λύτρα

Σπόντα κατά της Ζήνας Κουτσελίνη μετά τη δήλωση για τον Απόστολο Λύτρα και την κακοποίηση της συζύγου του άφησε η Ρούλα Κορομηλά. Ξεσπά η Ρούλα Κορομηλά μέσω X (πρώην Twitter) για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον γνωστό ποινικολόγο. Η κορυφαία παρουσιάστρια στέλνει μήνυμα για τις γυναίκες που πέφτουν θύματα

Η Κιμ Κατράλ στην Αθήνα – Οι ελληνικές στιγμές της Σαμάνθα του Sex and the City με τον κατά 14 χρόνια μικρότερο σύντροφό της

Η Σαμάνθα από το Sex and the City, η Κιμ Κατράλ επισκέφθηκε την Αθήνα. Η Αμερικανίδα σταρ έμεινε κατενθουσιασμένη από το παρθενικό της ταξίδι στη χώρα μας. Η Κιμ Κατράλ, η Σαμάνθα του Sex and the City πέρασε ένα τριήμερο στην Αθήνα, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Ράσελ Τόμας. Όπως ήταν λογικό, γνώρισε αρκετά την

Απόστολος Λύτρας – Ο Νίκος Συρίγος ξεσπά για τον αποτρόπαιο ξυλοδαρμό: “Μην μας ξεφτιλίζετε άλλο ως άντρες”

"Αν μια δικηγόρος που ειδικεύεται μάλιστα σε τέτοιες περιπτώσεις, τρώει ξύλο από τον σύζυγο της, φτάνει στο νοσοκομείο και λέει ότι όντως έπεσε από τις σκάλες...", σχολιάζει ο Νίκος Συρίγος.

Σοφία Πολυζωγοπούλου – Οι πρώτες δηλώσεις στο δελτίο του Star μετά την αποκάλυψη του ξυλοδαρμού: “Δεν γινόταν άλλο”

«Είμαι χάλια και ψυχολογικά και σωματικά. Δεν είμαι καλά, πώς να είμαι καλά;», εξομολογείται η Σοφία Πολυζωγοπούλου για τον ξυλοδαρμό της.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου-Κίμων Κουρής: Το ερωτικό τους ταξίδι στη Νέα Υόρκη & οι απίθανες φωτό!

Μοναδικές στιγμές βιώνουν η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής στη Νέα Υόρκη, μία πόλη ιδιαίτερα οικεία στην ηθοποιό αφού έζησε για αρκετό καιρό στις ΗΠΑ

H εξομολόγηση της Τούνη: «Είμαι εντελώς πελαγωμένη… Δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα»

Μία εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Ιωάννα Τούνη, στέλνοντας συγχρόνως και αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες τις μανούλες μικρών παιδιών όπως έχει και εκείνη, τον γλυκύτατο Πάρη.  Μπορεί ο πιτσιρικάς να είναι όλη της η ζωή και να μην τον αποχωρίζεται ποτέ, όμως, όπως είπε, περνάει μία περίεργη φάση. Η Ιωάννα Τούνη με τρύπιες κάλτσες: «Είμαι

Survivor – Δώρα για την ασυλία: Ας κερδίσει ο καλύτερος, είναι ψυχοφθόρο να είμαι κάθε φορά υποψήφια

Θα βάλω τα δυνατά μου όπως και να 'χει, θα παλέψω για να μπορέσω να παραμείνω, πρόσθεσε η παίκτρια

Σάλμα Χάγιεκ: Αποθεώνει δημόσια την Αντζελίνα Τζολί – Δεν παύεις να με εντυπωσιάζεις και να με εμπνέεις, γράφει

Σάλμα Χάγιεκ: Αποθεώνει δημόσια την Αντζελίνα Τζολί - Δεν παύεις να με εντυπωσιάζεις και να με εμπνέεις, γράφει Σάλμα Χάγιεκ: Αποθεώνει δημόσια την Αντζελίνα Τζολί - Δεν παύεις να με εντυπωσιάζεις και να με εμπνέεις, γράφει Δείτε την ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός για τη συνάδελφο και καλή της φίλη Η Σάλμα Χάγιεκ μίλησε με

Survivor – Ο Γιώργος Γκιουλέκας “καίει” τη Δώρα Νικολή: “Και να κερδίσει τη δεύτερη ασυλία, θα ξαναψηφιστεί, τη θεωρώ υποδεέστερη”

Survivor: Ανεβάζουν "στροφές" οι παίκτες στην αντίστροφη μέτρηση για τον ημιτελικό του reality επιβίωσης.

Ιωάννα Τούνη: Νιώθω το τελευταίο διάστημα ότι δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα

Η Ιωάννα Τούνη λίγες ώρες μετά την επιστροφή της από τη Μύκονο, μέσα από το νέο της βίντεο, στέλνει μήνυμα σε όλες τις μαμάδες που την ρωτούν για τα ταξίδια και την καθημερινότητα με τον γιο της. Όπως παραδέχεται η Ιωάννα Τούνη, διανύει μια περίοδο πίεσης, τώρα που ο γιος της μεγαλώνει. «Είμαι κομμάτια. Αυτό

Γεωργιάδης για αιματολογικές εξετάσεις: Με την πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, 100.000 πολίτες εκλεισαν ραντεβού εύκολα

«Απο την πρωτη στιγμη πού ανέλαβα υπουργός Υγείας τον Ιανουάριο, διαπίστωσα ότι ήταν πολύ δύσκολο να κλείσει κανείς ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις στις δημόσιες δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας» αναφέρει σε ανάρτησή του στο X ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Ενώ προσθέτει: «Ακόμη και αν το κατάφερνε κάποιος, οι αναμονές υπερέβαιναν τον έναν μήνα. Από την