Ο Ορέστης Τζιόβας αναφέρθηκε στην πρόσφατη δήλωσή του για τις bisexual ανησυχίες του αλλά και το γεγονός πως οι περισσότεροι τον έμαθαν από τη σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για κάτι που έχω πει. Την εμπιστεύομαι την παρόρμηση… Τα επί τόπου που έχω κάνει στη ζωή μου δεν τα μετανιώνω. Το βρίσκω λάθος να μετανιώνω», δήλωσε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Ο Ορέστης Τζιόβας συνέχισε: «Δε θέλω να αναφερθώ στη δήλωσή μου για τις bisexual ανησυχίες μου. Έχω πει πάρα πολλά γι’ αυτό. Ο σκοπός μου ήταν να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας και έγινε ακριβώς όπως το ήθελα. Τα μηνύματα που έλαβα από ανθρώπους που μου είπαν “μπράβο που μιλάς” μου αρκούν και είμαι πολύ καλά με αυτό… Υπάρχουν φίλοι μου που μου λένε, “τι θες και μιλάς” αλλά εντάξει, ο καθένας όπως θέλει.

Δεν σκέφτηκα ότι αυτή η δήλωση μπορεί να μου κάνει κακό στη δουλειά. Ας με αντιμετωπίσει ο καθένας όπως θέλει. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για την αντιμετώπισή του, για την πράξη του και τις απόψεις του. Αν δε συμφωνούμε καλύτερα να μη συμφωνούμε και να μη δουλεύουμε και μαζί. Στη δουλειά μας είναι σπάνιο να βρεις ευθείς ανθρώπους».

Όσον αφορά τον δεσμό που διατηρούσε στο παρελθόν με την Κατερίνα Παπουτσάκη ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Με ενοχλούσε που οι περισσότεροι με έμαθαν από τη σχέση μου με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Θα προτιμούσα να με είχαν μάθει μέσα από τη δουλειά μου. Συμβαίνουν όμως αυτά. Πλέον χειρίζομαι καλύτερα ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή. Διαχειρίζομαι καλύτερα όλο το κομμάτι της διασημότητας».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-