Η στέψη του βασιλιά Καρόλου που θα γίνει στις 6 Μαΐου, θα μπορούσε να βυθιστεί στο χάος, αφού ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να έθεσαν ορισμένες απαιτήσεις σχετικά με την εμφάνισή τους στην εκδήλωση.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν προσκληθεί να παραστούν στους εορτασμούς, αλλά δεν έχουν ακόμη αποδεχτεί, καθώς περιμένουν να ικανοποιηθούν ορισμένα αιτήματα, σύμφωνα με έναν εσωτερικό παράγοντα του παλατιού.

Η Mirror αναφέρει ότι φέρονται να βρίσκονται σε τεταμένες διαπραγματεύσεις με τη βασιλική οικογένεια, ενώ μια πηγή δήλωσε στο OK! ότι τα βασικά σημεία που κολλάνε είναι τα παιδιά τους και το πώς θα συμπεριληφθούν, αλλά και η συμπερίληψη του Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ, το οποίο κανονικά προορίζεται μόνο για τους εργαζόμενους βασιλείς κάτι που δεν ισχύει πλέον για τους ίδους.

Μια άλλη πηγή του Παλατιού αποκάλυψε ότι η μη επίσημη αποδοχή της πρόσκλησής τους μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους θα μπορούσε να βυθίσει ολόκληρη την εκδήλωση στο χάος. Η πηγή είπε: «Το Παλάτι προσπαθεί να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα, επειδή δεν μπορούν να πάνε μέχρι τέλους. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε χάος».

«Θα μπορούσε κάλλιστα να καταλήξει σε αδιέξοδο και να μην παρευρεθούν. Αλλά το Παλάτι κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην συμβεί αυτό».

«Είναι επίσης τα γενέθλια του πρίγκιπα Άρτσι την ημέρα της στέψης, οπότε θα ήθελαν κάποιο είδος νεύματος σε αυτό με ένα γεύμα ή μια δεξίωση. Ακόμα κι αν είναι απλώς μια αναφορά στα γενέθλια». Η πηγή πρόσθεσε ότι ζητούν από τους βοηθούς του Παλατιού να τους συμπεριλάβουν στο μπαλκόνι με την υπόλοιπη οικογένεια μόλις στεφθεί ο βασιλιάς για να χαιρετήσουν το πλήθος.

Ο εσωτερικός συνεργάτης συνέχισε: «Μόλις στεφθεί ο βασιλιάς, θα υπάρξει μια πομπή στέψης που θα ξεκινήσει από το Αβαείο του Ουέστμινστερ και θα καταλήξει στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Μόλις η πομπή φτάσει στο παλάτι, ο βασιλιάς θα ανέβει στο μπαλκόνι και θα χαιρετήσει το πλήθος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας και τα παιδιά τους. Σε αυτό το σημείο ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν ζητήσει να συμπεριληφθούν».

Η παρουσία του Δούκα και της Δούκισσας στη Στέψη έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση ως αποτέλεσμα των επιζήμιων ισχυρισμών που διατυπώθηκαν εναντίον ανώτερων μελών της βασιλικής οικογένειας στο αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ του Netflix και στο βιβλίο-βόμβα του Χάρι, Spare.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-