Brunch στο λόκαλ στέκι σου; 5 outfit για να ‘σαι casual, αλλά και κομψή ταυτόχρονα

Date:

Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα, από το να απέχει το στέκι σου, το αγαπημένο σου μέρος για καφέ, φαγητό ή ποτό μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι σου. Αν λοιπόν είσαι ανάμεσα στις τυχερές που δεν χρειάζεται να ξενιτευτούν για να απολαύσουν, για παράδειγμα, ένα brunch ή έναν χαλαρό καφέ με φίλους, σίγουρα αντιλαμβάνεσαι την «πολυτέλεια» που περιγράφουμε. Ωστόσο, αυτή η πολυτέλεια κρύβει μια παγίδα όσο αναφορά το outfit σου. Πολλές φορές, όταν βρίσκεται κάτι τόσο κοντά στο σπίτι μας, μπαίνουμε στον πειρασμό να βγούμε από αυτό ακόμα και με τις πιτζάμες (αν και, κατά περιπτώσεις ούτε αυτό είναι κακό). Αφήστε που η συνθήκη του brunch ή του μεσημεριανού καφέ με φίλους φωνάζει από μόνη της «άνεση» και χαλαρότητα. Έτσι, ξεχνάμε να επενδύσουμε στο outfit μας.

Υπάρχει όμως τρόπος να διατηρήσουμε την πολυπόθητη άνεση, αλλά να είμαστε ταυτόχρονα κομψές και εμπνευσμένες. Πώς με αυτά τα 5 outfit ή αλλιώς τις 5 ιδέες που σου δίνουμε να δημιουργήσεις το δικό σου, συνδυάζοντας τις γνώσεις μας, αλλά και το fashion ένστικτο των αγαπημένων μας influencers.

5 outfit για να ‘σαι ταυτόχρονα casual και κομψή σε ένα brunch ή καφέ στο λόκαλ στέκι σου

Mom jeans και loafers 

Η χρυσή τομή ανάμεσα στην άνεση και την κομψότητα κρύβεται στον συνδυασμό mom jeans με loafers. Από τη μία τα mom jeaens είναι σούπερ άνετα και λειτουργούν το ίδιο καλά και με ένα φούτερ για πιο casual vibes, αλλά και με ένα λίγο πιο εφαρμοστό crop top για μια περισσότερο sexy προσέγγιση. Από την άλλη τα loafers, εξίσου άνετα, δίνουν το απαραίτητο class στο στιλ σου κι έτσι, ακόμα κι αν είσαι λίγα βήματα από το σπίτι σου, το outfit θα ναι αντάξιο Παριζιάνας influencer.

Bomber jacket με ζιπ κιλότ 

Αν εξαιρέσουμε τα μικρά σκαμπανεβάσματα της άνοιξης, σε γενικές γραμμές η θερμοκρασία ένα ηλιόλουστο πρωινό σου επιτρέπει τα γυμνά πόδια. Έτσι είναι ιδανική ευκαιρία για ένα mix δύο φαινομενικά αταίριαστον items, του bomber jacket, της απόλυτης τάσης και της ζιπ κιλότ που παραπέμπει στο preppy style. Η ζιπλ κιλότ είναι ένα εξαιρετικά άνετο ρούχο – μπορείς που λέει ο λόγος ακόμη και να τη φορέσεις με το T-shirt που κοιμόσουν πριν λίγες – ώρες, ενώ το bomber jacket που θα ρίξεις από πάνω θα σου χαρίσει τη ζεστασία που ακόμα χρειάζεσαι.

Ζακέτα και cargo pants

Στα λίγα θετικά του Y2K revival είναι το γεγονός ότι η δεκαετία βασίστηκε πάνω στο casual στιλ, συνεπώς μπορείς να αντλήσεις από αυτήν. Απλώς επειδή έχουμε 2023, εσύ θα βάλεις και την κομψότητα. Μια cropped ζακέτα και ένα cargo παντελόνι είναι ο πιο άνετος και πιο φρέσκος συνδυασμός που μπορείς να κάνεις.

Μακριά ζακέτα 

Η μακριά ζακέτα που έχεις για να φοράς στο σπίτι όταν χουχουλιάζεις στον καναπέ μπορεί να γίνει ο απροσδόκητος σύντροφός σου στις πρωινές ανοιξιάτικες βόλτες. Αν έχει κουμπιά, μπορεί πολύ εύκολα, με ένα oversized πουκάμισο από μέσα και συνδυασμένη με μπότες να μετατραπεί στο πιο ανεπιτήδευτα σέξι και cool φόρεμά σου.

Φόρμες αλλά αλλιώς

Επειδή ωστόσο ξέρουμε ότι κατά βάθος με τις φόρμες και τα αθλητικά σου θέλεις να πας στο all day bar της γειτονιάς, σου λέμε ότι κι αυτό μπορείς να το κάνεις, με ένα πολύ έξυπνο twist όμως. Φόρμες; Check! Αθλητικά; Check! Ε, κάνε την ανατροπή φορώντας τη φόρμα σου με ένα oversized πουκάμισο και ένα εξίσου oversized σακάκι και θα έχεις αμέσως ένα efortless και ταυτόχρονα σύγχρονο street wear look!

Κεντρική φωτογραφία: IMAXtree

Ακολουθήστε το - στο

Google News

και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Ο «Μονομάχος» επιστρέφει – Όσα ξέρουμε για το σίκουελ που θα κυκλοφορήσει!

Σε έναν νέο θρίαμβο προσβλέπει ο σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ, με ένα σίκουελ του «Μονομάχου» που άργησε πάρα πολύ να βρει τον δρόμο του για τις κινηματογραφικές αίθουσες. Ήταν το μακρινό 2000 όταν ο «Μονομάχος» του Ρίντλεϊ Σκοτ με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου εκτοξευόταν προς τη δόξα. Ράσελ Κρόου: Ο αρχικός «Μονομάχος» ήταν απλώς ένα «σκουπίδι»

Ο Coyot συναντά τη μουσική της Χάρις Αλεξίου

Ο Coyot συναντά τη μουσική της Χάρις Αλεξίου στο πρόσφατο single του “Dusk till dawn”

Σελίν Ντιόν: Η συγκινητική επιστροφή της – Δείτε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η 56χρονη σταρ η οποία πάσχει από μία σπάνια νευρολογική διαταραχή επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια

Σάκης Ρουβάς: Κάνει βουτιά από το σκάφος με τα παιδιά του

Σάκης Ρουβάς: Κάνει βουτιά από το σκάφος με τα παιδιά του GALA Σάκης Ρουβάς Παιδιά Βίντεο Σάκης Ρουβάς: Κάνει βουτιά από το σκάφος με τα παιδιά του Διασκεδάζοντας με τα παιδιά μου, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης 26.07.2024, 23:30 Ο Σάκης Ρουβάς απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά του. Το απόγευμα της Παρασκευής 26

Θάνος Μπίρκος: “Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω”

Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω» Παρασκευή, 26.7.2024, 11:01 Zappit@ZAPPIT_ "Πηγαίνω ειδικά σε κάτι μαγαζιά που έχει κάτι κοστούμια πολύ slim fit και μεσάτα και λέω: έχω να πάω σε ένα γάμο και κοιτάζω για κοστούμι", εξομολογείται ο Θάνος Μπίρκος. Ο Θάνος Μπίρκος ήταν καλεσμένος στην

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Έλενα Ακρίτα: “Ντροπή, ψέμα, κατινιά και μικροψυχία”

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι αναρτήσεις που έκανε η Έλενα Ακρίτα στα social media σχετικά με την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Ρεπόρτερ από την Καλαμάτα παράτησε τη ζωντανή σύνδεση, γδύθηκε και έφυγε με jet ski

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Μαρκόπουλος, άφησε τους παρουσιαστές της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Action 24 με το στόμα ανοιχτό.

Ματίνα Παγώνη για Παύλο Πολάκη: “Δεν μπορείς να κάνεις τον καμπόσο όταν ο άλλος δεν μπορεί να μιλήσει”

Για το περιστατικό που σημειώθηκε στη Βουλή με τον Παύλο Πολάκη, o οποίος επιτέθηκε στη συνεργάτιδα του Άδωνη Γεωργιάδη, τοποθετήθηκε η Ματίνα Παγώνη.

Νίκος Ψαρράς: «Με κάποιους ανθρώπους οι ζωές μας μπλέκονται και είναι σαν μια ζωή»

Ο ταλαντούχος πρωταγωνιστής Νίκος Ψαρράς μιλά για την αγαπημένη του σύζυγο, τη σκηνοθέτιδα Έλενα Καρακούλη, με την οποία συμπορεύεται 12 χρόνια. Πόσα χρόνια είσαι μαζί με τη σε τη σκηνοθέτιδα Ελενα Καρακούλη; Νίκος Ψαρράς στο gossip-tv: «Ο ηθοποιός παίζει στο φως - Εκτίθεται και άρα... κρίνεται» Με την Έλενα είμαστε μαζί δώδεκα χρόνια και έντεκα

Μάρα Ζαχαρέα: Κάνει ηλιοθεραπεία στην εντυπωσιακή βεράντα της στην Πάρο – Η θέα από το σπίτι της!

Η Μάρα Ζαχαρέα θέλησε να περάσει το καλοκαίρι της μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς ζωής της Αθήνας!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Γάλλος σκηνοθέτης… εξαφάνισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Η αντίδραση της ΕΡΤ στο σκηνοθετικό λάθος

Παρασκευή, 26.7.2024, 23:50 Zappit@ZAPPIT_ Αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια στα social media από τη γενικότερη εικόνα της διοργάνωσης. Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα το βράδυ της Παρασκευής (26/7). Παρά την καταρρακτώδη βροχή, οι Γάλλοι διοργανωτές κατάφεραν να φέρουν εις πέρας ένα φαντασμαγορικό show που για πρώτη φορά έλαβε χώρα

Ρένα Μόρφη σε πρωτοφανή επίθεση προς τους δημοσιογράφους: “Για μένα ήταν ο απόλυτος βιασμός, με τσάκισε”

"Μαθεύτηκε πολύ νωρίς. Ήταν μια είδηση πολύ προσωπική που προσπάθησα να την κρατήσω. Τελικά, δεν τη σεβάστηκαν και την έβγαλαν", περιγράφει η Ρένα Μόρφη.