Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Έμμα Χέμινγκ, συγκρατούσε τα δάκρυά της καθώς γιορτάζει τα 68α γενέθλια του συζύγου της με ένα συγκινητικό μήνυμα που δημοσιεύτηκε ένα μήνα μετά τη διάγνωσή του με άνοια.

Στο βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό της στο Instagram την Κυριακή, η Έμα περιέγραψε ότι ένιωθε ιδιαίτερα λυπημένη. Έφτιαχνε ένα βίντεο για τον σύζυγό της και πως η παρακολούθηση των βίντεό του ήταν «μαχαίρι στην καρδιά».

«Σήμερα είναι τα γενέθλια του συζύγου μου. Ξεκίνησα το πρωί με κλάματα, όπως μπορείτε να δείτε από τα πρησμένα μάτια και τη μύτη μου. Απλώς νομίζω ότι είναι σημαντικό να δείτε όλες τις πλευρές.

Οι άνθρωποι μου λένε πάντα, “Ω, είσαι τόσο δυνατή. Δεν ξέρω πώς το κάνεις”. Δεν μου δίνεται επιλογή», ​​εξήγησε η 44χρονη Έμα. «Μακάρι να είχα, αλλά μεγαλώνω και δύο παιδιά μέσα σε αυτό».

Στη συνέχεια παραδέχτηκε: «Αλλά έχω στιγμές θλίψης, κάθε μέρα, θρήνου κάθε μέρα, και το νιώθω πραγματικά σήμερα στα γενέθλιά του».

Δούλευα ένα βίντεο για τα γενέθλια του συζύγου μου. Δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, επειδή τα βίντεο είναι σαν ένα μαχαίρι στην καρδιά μου.

Αλλά όσο το κάνω για τον εαυτό μου, το κάνω για εσάς γιατί ξέρω πόσο αγαπατε τον άντρα μου. Αλλά σημαίνει τόσα πολλά για μένα, οπότε σας ευχαριστώ».

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε για τα γενέθλιά του και η κόρη του Σκάουτ Γουίλις. «Είναι τα γενέθλιά του, οπότε στείλτε όλη σας την αγάπη, την τρυφερότητα, τη φροντίδα και την προσευχή σας για μια στιγμή! Χρόνια πολλά σε έναν από τους καλύτερους φίλους μου, τον βασιλιά των Ιχθύων, τον κύριο της δυαδικότητας, το ίνδαλμα του ήρωα δράσης και τον ευγενικό μπαμπά.

Τι προνόμιο να έχω αυτόν τον άνθρωπο για πατέρα μου και να μαθαίνω τόσα πολλά για τη ζωή, τη χαρά, την κακία και την τέχνη μέσα από αυτόν.

Σήμερα δεν είναι απαραίτητα μια εύκολη μέρα, γιατί είναι μια μέρα γεμάτη τόσο βαθιά αγάπη και η θλίψη μας πραγματικά μας δείχνει το βάθος της αγάπης μας για κάποιον. Προσπαθώ λοιπόν να είμαι και με τα δύο σήμερα.

Η θλίψη είναι ένα τίμημα που θα πληρώνω πάντα για να ξέρω τι είναι να νιώθεις τέτοια αγάπη.

Στέλνω την αγάπη μου σε όποιον έχει νιώσει ποτέ την ικανότητα να πιέζεται από την τεράστια αγάπη και την ανθρωπιά της θλίψης. Σ’αγαπώ», έγραψε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον Μπρους Γουίλις από την παιδική της ηλικία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-