«Μανούλα δεν αντέχω άλλο»: Ο 5χρονος Γρηγόρης πάλεψε με τον καρκίνο – Το δώρο που έστειλε μετά τον θάνατό του

Date:

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Ο παιδικός καρκίνος και η μάχη για τη ζωή που δίνουν τα παιδιά που διαγιγνώσκονται ότι νοσούν είναι ένας πολύ σκληρός αγώνας ενάντια στην ασθένεια, τον πόνο, τον φόβο και ένα από τα πιο οδυνηρά πλήγματα που μπορεί να υποστεί ένα παιδί, ένας γονέας, μια οικογένεια.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 5ΧΡΟΝΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΕ ΓΕΝΝΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ 18 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ







Μια από τις πιο  συγκλονιστικές ιστορίες παιδιών που έδωσαν μάχη με τον Παιδικό Καρκίνο είναι αυτή του  5χρονου Γρηγόρη που πάλεψε με γενναιότητα και αποφασιστικότητα τη νόσο από 18 μηνών.

Στα πέντε του χρόνια ταξίδεψε για τους ουρανούς, αφήνοντας άδεια την αγκαλιά της μητέρας του. Η ιστορία του, η καλοσύνη του και η μαχητικότητά του είχαν συγκινήσει το πανελλήνιο.

Όσα είχε εξομολογηθεί τότε η μητέρα του Γρηγόρη, στη Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», λίγες μέρες αφότου έχασε το παιδί της τόσο άδικα από τον καρκίνο, προκαλούν ανατριχίλα και φέρνουν δάκρυα στα μάτια: «Θα μου λείψει πολύ το παιδάκι μου. Θα είναι πολύ δύσκολο για μένα να το ξεπεράσω όλο αυτό. Ήταν πολύ δυνατός, εδώ και 4 χρόνια πάλευε. Κατάφερε όσα μπορούσε».







Η ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ – “ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ”

Ο μικρός Γρηγόρης, ενώ είχε ξεπεράσει τον πρώτο κίνδυνο, χρειάστηκε να νοσηλευτεί ξανά, γιατί παρουσίασε υποτροπή και μετάσταση στη σπονδυλική στήλη.

Η μητέρα του, συγκινεί: «Απλά τώρα κουράστηκε πολύ, δεν μπορούσε άλλο. Τον είχα αγκαλιά όλη την ώρα, δεν τον άφησα στιγμή. Πόναγε τον τελευταίο καιρό πάρα πολύ και μου το έλεγε: “Μανούλα πονάω πολύ, δεν αντέχω άλλο”. Πιστεύω πως τώρα το κορμάκι του ξεκουράζεται».

“Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΩΡΑΚΙ”

Η μητέρα του μικρού γενναίου Γρηγόρη, όπως είχε εξομολογηθεί πριν λίγους μήνες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είχε δει ένα όνειρο με τον γιο της, στο οποίο της έλεγε να μη στενοχωριέται και ότι σύντομα θα κρατά στην αγκαλιά της ένα νέο μωράκι και θα είναι ευτυχισμένη:

«Είχα δει ένα όνειρο με τον Γρηγόρη. Μου έλεγε “μαμά μη στεναχωριέσαι, όλα θα πάνε καλά”. Του έλεγα “Γρηγόρη μου είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί μου λείπεις” κι εκείνος μου απάντησε “θα δεις σύντομα όλα θα πάνε καλά και θα έχεις άλλο μωράκι στην αγκαλιά σου”».

Όταν ξύπνησε ήταν πολύ στεναχωρημένη και κακόκεφη. Ένιωθε τύψεις ακόμη και στη σκέψη να κάνει ένα άλλο μωράκι: «Ένιωθα ότι θα έδινα σε ένα άλλο μωρό τη θέση του Γρηγόρη. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι αφού το μωρό μου είναι χαρούμενο, ίσως θα μπορούσα να προσπαθήσω για ένα παιδάκι», συνέχισε.

Έτσι, ο μικρός της άγγελος, της έφερε ένα άλλο μωράκι που γέμισε την άδεια αγκαλιά της και παράλληλα έφερε ένα μήνυμα ελπίδας για τη ζωή που πάντα βρίσκει τον τρόπο να μας θυμίζει τα θαύματα που είναι εφικτά.

Όπως ανέφερε η Μαρίνα, ο Γρηγόρης θα είναι πάντα ζωντανός στο μυαλό και την καρδιά της, όμως το μωράκι που θα έρθει στον κόσμο είναι το δικό του μήνυμα προς εκείνη για να συνεχίσει με δύναμη και αισιοδοξία τη ζωή της: «Όλο αυτό με δίδαξε ένα πράγμα: όσο είναι τα παιδιά μας μικρά να είμαστε κοντά τους και να τα προσέχουμε. Εγώ δούλευα και δεν τον είχα κοντά μου, τον είχε η μαμά μου. Μετά όταν έγινε όλο αυτό είπα: “Έπρεπε να γίνει όλο αυτό για να ζήσω το παιδί μου;”»

-







SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Λόπεζ–Άφλεκ: Η κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού που θα μπορούσε να βάλει τέλος στα σενάρια

Σαν βόμβα έσκασε μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο η φήμη ότι ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ περνάει κρίση. Ο φωτογραφικός φακός συνάντησε το ζευγάρι πριν από μερικές ώρες σε κοινή έξοδο. Οι δυο τους εντοπίστηκε από τους φωτογράφους την Κυριακή 19 Μαΐου, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας που έκαναν με το αυτοκίνητο.

Η Λένα Μαντά έγινε γιαγιά για δεύτερη φορά και μας έδειξε την πρώτη φωτό του εγγονού της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Λένα Μάντα, καθώς έγινε γιαγιά για δεύτερη φορά.

Η Σερ θα γιορτάσει τα 78α γενέθλιά της ουρλιάζοντας με ένα μαξιλάρι στο κεφάλι

Η Σερ σύντομα κλείνει τα 78 και αποκάλυψε ότι θα γιορτάσει τα γενέθλιά της, βάζοντας ένα μαξιλάρι στο κεφάλι και ουρλιάζοντας στο κρεβάτι της, αφού δεν μπορεί να πιστέψει ότι μεγαλώνει. Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Bob Mackie: Naked Illusion» στο Λος Άντζελες και, σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider, αποκάλυψε τα εορταστικά

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης νιώθει για πρώτη φορά αδύναμος

Παγιδευμένοι, Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30 στον ΑΝΤ1.

Συγκινεί ο Γιαννάκης του ΠΑΟΚ: «Θέλω να πάρει ο Ολυμπιακός το Conference κι ο Παναθηναϊκός τη Euroleague»

Ενδιαφεροντα ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΠΑΟΚ Συγκινεί ο Γιαννάκης του ΠΑΟΚ: «Θέλω να πάρει ο Ολυμπιακός το Conference κι ο Παναθηναϊκός τη Euroleague» Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, έχει κερδίσει τη συμπάθεια όλων και γιόρτασε με την ψυχή του την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον «Δικέφαλο του Βορρά» Τζωρτζίνα Φράγκου 20.05.2024 | 21:17 Ο μικρός

Τι είναι ο παρβοϊός, πως γίνεται η διάγνωση – Επτά ερωτήσεις και απαντήσεις

Σοβαρά περιστατικά λοίμωξης από παρβοϊό Β19 σε παιδιά και περιστατικά θανάτων, κυρίως σε νεογέννητα λόγω λοίμωξης της μητέρας κατά την εγκυμοσύνη, καταγράφει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) από τα τέλη του 2023 ως το πρώτο τρίμηνο του 2024, σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Πρόσφατα στη χώρα μας, νήπιο 3,5 ετών κατέληξε μετά από λοίμωξη

«Ο ύπνος είναι ο νέος καφές για τον οργανισμό», λέει ο μεγιστάνας που πήρε αίμα του γιου του για να νικήσει τη γήρανση

Ο μεγιστάνας Bryan Johnson που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό γιατί χρησιμοποίησε αίμα του γιου του για να νικήσει τη γήρανση, χαρακτήρισε τον ύπνο ως τον νέο καφέ που χρειάζεται ο οργανισμός για να λειτουργεί σωστά. «Νομίζω ότι ο ύπνος είναι ο νέος καφές για τον οργανισμό», είπε στη Wall Street Journal και σημείωσε ότι

Ο Κέβιν Κόστνερ καταχειροκρτήθηκε επί 10 λεπτά στις Κάννες – «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ νιώθω ευλογημένος»

Συγκινημένος ήταν ο Κέβιν Κόστνερ μετά την αποθέωσή του στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, όπου οι καλεσμένοι τον τίμησαν με ένα 10λεπτο χειροκρότημα. Ο Κέβιν Κόστνερ βρέθηκε χτες Κυριακή (19.05.2024) στο Φεστιβάλ στις Κάννες, όπου προβλήθηκε, σε παγκόσμια πρεμιέρα αλλά εκτός συναγωνισμού, η νέα ταινία του «Horizon: An American Saga», στην οποία ο ίδιος είναι

Η Μαρί Σαντάλ ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Παύλο μέσω μίας φωτογραφίας με τα παιδιά τους

Με μία τρυφερή ανάρτηση ευχήθηκε η Μαρί Σαντάλ για τα γενέθλια του συζύγου της Παύλου ο οποίος έγινε σήμερα (20.05.2024) 57 ετών. Ένα δημόσιο «χρόνια πολλά» είπε η Μαρί Σαντάλ στον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Φυσικά, η ανάρτησή της συνοδευόταν με μία οικογενειακή φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο Παύλος με τη σύζυγό του και

Μπέττυ Μαγγίρα: Παρενέβη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για να ξεκαθαρίσει για την αμοιβή της στη Eurovision

Μέσα στην αμοιβή μας ήταν όλο το πακέτο, δεν μας ξεχώρισαν ότι αυτά θα πάρετε για τον τελικό και αυτά για τη μετάδοση της Eurovision, ξεκαθάρισε

Κέιτι Πέρι: Εμφανίστηκε στον τελικό του American Idol με φόρεμα που είχε πάνω του τα πρόσωπα 168 διαγωνιζόμενων

Η τραγουδίστρια και κριτής εμφανίστηκε στον τελικό με ένα φόρεμα, που αποτίει φόρο τιμής σε όσους συμμετείχαν στο σόου