Δημοσθένης Τζουμάνης: “Καρφώνει” την Κυβέλη Χατζηευστρατίου μετά το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε!

Date:

Δημοσθένης Τζουμάνης: "Καρφώνει" την Κυβέλη Χατζηευστρατίου μετά το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε!

Τα πυρά του προς την Κυβέλη Χατζηευστρατίου λίγους μήνες μετά το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε έριξε ο πρώην παίκτης του GNTM, Δημοσθένης Τζουμάνης.

Ποιος είναι λόγος;

Σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτησή του προέβη σε αυτή την κίνηση, καθώς τον εξόργισε το γεγονός ότι η νικήτρια του GNTM 4, αν και έχει προκαλέσει τον θάνατο ενός 60χρονου μοτοσυκλετιστή μετά από κατανάλωση αλκοόλ, λίγο καιρό αργότερα απολαμβάνει ένα ταξίδι στο χλιδάτο Ντουμπάι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το σοκαριστικό δυστύχημα έγινε γνωστό ότι το αλκοτέστ της ήταν θετικό, με την ποσότητα του αλκοόλ που εντοπίστηκε στον οργανισμό της να είναι διπλάσια του επιτρεπόμενου.

Το συμβάν είχε λάβει χώρα τον περασμένο Οκτώβριο στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου και για την υπόθεση είχε μιλήσει τότε λεπτομερώς ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Το 20χρονο μοντέλο οδηγούσε στις τρεις ξημερώματα στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας και παρέσυρε έναν 60χρονο, ο οποίος ήταν μπροστά της με το μηχανάκι με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Διεκομίσθη ο 60χρονος στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σε τέτοιες περιπτώσεις εμείς αμέσως κάνουμε σύλληψη του οδηγού, ο οποίος είναι υπαίτιος τροχαίου ατυχήματος και ανοίγουμε δικογραφία, η οποία στέλνεται στον εισαγγελέα μαζί με τα πρώτα ευρήματα. Εμείς κάνουμε τη σύλληψη ανεξάρτητα αν φταίει ή δεν φταίει. Όλα καταδεικνύουν για θανατηφόρο τροχαίο από αμέλεια από την πλευρά του κοριτσιού», είχε δηλώσει στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyveli (@kyvelichatziefstratiou)

Δημοσθένης Τζουμάνης: “Καρφώνει” την Κυβέλη Χατζηευστρατίου μετά το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε! 

Το γεγονός ότι λίγο καιρό μετά το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε η Κυβέλη έκανε ένα ταξίδι στο Ντουμπάι, εξόργισε τον πρώην παίκτη του GNTM, Δημοσθένη Τζουμάνη.

“Από ότι φαίνεται στην Ελλάδα του 2023 αν οδηγήσεις έχοντας καταναλώσει αλκοόλ και σκοτώσεις έναν άνθρωπο η τιμωρία είναι διακοπές στο Ντουμπάι! Εύγε! #θλίψη”, έγραψε στο Instagram του ο Δημοσθένης Τζουμάνης και έκανε αναδημοσίευση την ανάρτηση της Κυβέλης.

 Δείτε την ανάρτηση του Δημοσθένη Τζουμάνη στο Instagram:

Δείτε ακόμα: Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση, σχεδόν 5 μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη

Δείτε ακόμα: Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Θετικό το αποτέλεσμα του αλκοτέστ το βράδυ του θανατηφόρου τροχαίου

Δείτε ακόμα: GNTM: Αφέθηκε ελεύθερη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου – Διατάχθηκε έρευνα για το δυστύχημα

Photos: NDP

- Δημοσθένης Τζουμάνης: “Καρφώνει” την Κυβέλη Χατζηευστρατίου μετά το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε! - -.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Η νοσηλεία του Γιάννη Ρίτσου στο σανατόριο του «Σωτηρία»,το πιάνο & η γνωριμία με τη Μαρία Πολυδούρη

Η εκπομπή Φάσμα ασχολήθηκε με το νοσοκομείο Σωτηρία, το οποίο πριν από πολλά χρόνια είχε λειτουργήσει ως σανατόριο.  Ο Γιάννης Ρίτσος είχε νοσηλευτεί για δύο χρόνια στο εν λόγω σανατόριο ως φυματικός και μάλιστα τότε είχε γνωρίσει και την αγαπημένη του, Μαρία Πολυδούρη. Παρακάτω θα δείτε όσα αναφέρονται για εκείνη την περίοδο, τις άθλιες συνθήκες

Eurovision 2024: Σε ποια θέση δίνουν τα στοιχήματα τη Μαρίνα Σάττι, μετά την δεύτερη πρόβα

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι, έκανε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, τη δεύτερη πρόβα στη σκηνή του Μάλμε Αρένα.

Μαρία Μενούνος για τον θάνατο της μητέρας της: «Μου λείπεις τόσο πολύ μαμά»

Ενδιαφεροντα ΜΑΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝΟΣ ΜΗΤΕΡΑ Μαρία Μενούνος για τον θάνατο της μητέρας της: «Μου λείπεις τόσο πολύ μαμά» Συμπληρωθήκαν κιόλας τρία χρόνια από τότε που η Μαρία Μενούνος έχασε την μητέρα της μετά από μάχη με τον καρκίνο και η γνωστή Ελληνοαμερικανή παρουσιάστρια εξέφρασε τις σκέψεις της με μια ανάρτηση της στο Instagram Τζωρτζίνα Φράγκου 03.05.2024 | 08:07

Άσθμα: Συμπτώματα, θεραπεία και η σημασία της αυτοφροντίδας

Πάνω από 260 εκατομμύρια άνθρωποι στο κόσμο και περισσότεροι από 800.000 στην Ελλάδα πάσχουν από βρογχικό άσθμα, που προσβάλλει τόσο παιδιά όσο και ενήλικες. Ιδιαίτερα για τα παιδιά αποτελεί την πιο κοινή χρόνια νόσο. Το άσθμα προκαλείται από φλεγμονή και στένωση των μικρών αεραγωγών στους πνεύμονες και τα συμπτώματα περιλαμβάνουν δύσπνοια, έντονο βήχα, συριγμό και