Oι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια. Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία. Ποιοι θα δυσκολευτούν και τι πρέπει να προσέξουμε;

Κριός

Τα γεγονότα αυτού του μήνα θα έχουν μια ιδιαίτερη βαρύτητα στον επαγγελματικό τομέα και στις προσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό πρέπει να διατηρηθείτε ψύχραιμοι και να μην προκαλέσετε αντιδικίες.

Ταύρος

Για να είστε όλοι ευχαριστημένοι έχει σημασία να κρατηθούν οι ισορροπίες. Η δημιουργία καλών σχέσεων και διασυνδέσεων θα σας βοηθήσουν να δείτε και νέους ορίζοντες.

Δίδυμοι

Προετοιμαστείτε για επαναστατικές κινήσεις, αλλά πριν φτάσετε εκεί, κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις και επιδιώξτε σωστές εξηγήσεις.

Καρκίνος

Εξετάστε εκ νέου τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Πρέπει να απαλλαγείτε από κάποιες ανασταλτικές ευθύνες και βάρη που δε σας εξυπηρετούν σε τίποτα.

Λέων

Οι συνθήκες για τις επαγγελματικές και κοινωνικές ανακατατάξεις θα είναι ευνοϊκές. Προσέξτε να μη χαθείτε μέσα στα επουσιώδη και να μη σας κυριέψει η υπερβολή. Βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητές σας.

Παρθένος

Εάν θέλετε να πετύχετε αναβάθμιση δε θα το πετύχετε μόνοι σας και σε απομόνωση. Θα χρειαστείτε φιλικές διασυνδέσεις που θα περιέχουν ατμόσφαιρα αλληλοϋποστήριξης.

Ζυγός

Ένας νέος προγραμματισμός των κινήσεών σας θα σας βοηθούσε αρκετά στα ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Η οργάνωση είναι απαραίτητη για να αποφύγετε κακοτοπιές.

Σκορπιός

Μην απαρνείστε την παιδικότητα και τα ανέμελα στοιχεία που έχετε μέσα σας. Η συνεργασία τους με την ωριμότητα που έχετε θα κάνει θαύματα.

Τοξότης

Έχει σημασία να εξετάσετε προσεκτικά τα σημεία που μπορούν να σας επηρεάζουν οι άλλοι και το αντίθετο, για να κάνετε σωστές επενδύσεις, χρόνου, εργασίας και χρημάτων.

Αιγόκερως

Επικοινωνήστε σωστά με τους γύρω σας, καθώς μόνο έτσι θα καθορίσετε τις στρατηγικές που δημιουργούν καλύτερες σχέσεις. Η μοίρα θα σας δείξει κάποιο νέο δρόμο να ακολουθήσετε.

Υδροχόος

Μπορείτε να μην μπλέξετε τα αστεία με τα σοβαρά χωρίς να χάσετε το χιούμορ σας. Δείτε τις λεπτομέρειες και κατασταλάξτε σε κάποιες συμφωνίες που αφορούν αισιόδοξες προοπτικές.

Ιχθύς

 Θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα που κάποια θα είναι λογικά και μερικά άλλα τελείως παράλογα που σε αυτά θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διαίσθηση στις επιλογές σας.

Από την Άντα Λεούση. Περισσότερες προβλέψεις στο oroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-