MAX&Co.: To 1ο drop της συλλογής Spring Summer 2023 είναι μια ωδή στο Y2K style

Date:

Για την MAX&Co. η σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 ξεκινά με μια αναδρομή στο 2000,  αποτυπώνοντας με σύγχρονο τρόπο τη νοσταλγία των Noughties. Αντλώντας  έμπνευση από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 και τις αρχές της δεκαετίας του 2000, οι  πρωταγωνίστριες της καμπάνιας μοιάζουν βγαλμένες από σκηνές διάσημων  ρομαντικών κομεντί της εποχής εκείνης, όπως το Clueless και Legally Blonde.  

MAX&Co.

MAX&Co.

NEW NOSTALGIA 

Μια αριστοτεχνική ανάμειξη στυλ και άνεσης, κομψού και παιχνιδιάρικου, η σεζόν  ξεκινά με μοντέρνα κομμάτια που μπορούν να ενταχθούν εύκολα σε μια πολυάσχολη  καθημερινότητα. Τα κοστούμια είναι από τις πιο βασικές τάσεις της συλλογής. Είτε με  παντελόνι σε έντονα χρώματα, είτε με μονόχρωμη ή printed φούστα με πουά, όλα  μπορούν να φορεθούν τόσο εντός όσο και… εκτός υπηρεσίας.  

MAX&Co.

MAX&Co.

MAX&Co.

Την ίδια στιγμή η «επιστροφή στα θρανία» γίνεται με τον πιο cool τρόπο,  δημιουργώντας φρέσκα και preppy σύνολα που κάνουν τη διαφορά. Σκεφτείτε ένα  πλισέ μίνι συνδυασμένο με χαλαρό hoodie και crop δερμάτινο μπουφάν. Ένα σύνολο  για κάθε περίσταση! 

MAX&Co.

MAX&Co.

GIRL OF THE MOMENT 

Τα τζιν για όλη την ημέρα πρωταγωνιστούν. Ίσιο, boyfriend ή cropped, αυτό εξαρτάται  από εσάς. Για κάτι διαφορετικό, επιλέξτε τα εμπριμέ μοτίβα, ενώ τα κορίτσια καριέρας  και όχι μόνο, επιβάλλεται να επενδύσουν σε κοστούμια με φαρδιά ή στενά παντελόνια,  μονόχρωμα ή με ριγέ μοτίβο. 

MAX&Co.

MAX&Co.

MAX&Co.

Οι συλλογές MAX&Co. διατίθενται από την DiL Fashion Group στην MAX&Co. boutique Τσιμισκή 72,  Θεσσαλονίκη, T. 2310 240041 και στα πολυκαταστήματα Attica σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη. 

www.dilfashiongroup.com 

Ακολουθήστε το - στο

Google News

και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Η νοσηλεία του Γιάννη Ρίτσου στο σανατόριο του «Σωτηρία»,το πιάνο & η γνωριμία με τη Μαρία Πολυδούρη

Η εκπομπή Φάσμα ασχολήθηκε με το νοσοκομείο Σωτηρία, το οποίο πριν από πολλά χρόνια είχε λειτουργήσει ως σανατόριο.  Ο Γιάννης Ρίτσος είχε νοσηλευτεί για δύο χρόνια στο εν λόγω σανατόριο ως φυματικός και μάλιστα τότε είχε γνωρίσει και την αγαπημένη του, Μαρία Πολυδούρη. Παρακάτω θα δείτε όσα αναφέρονται για εκείνη την περίοδο, τις άθλιες συνθήκες

Eurovision 2024: Σε ποια θέση δίνουν τα στοιχήματα τη Μαρίνα Σάττι, μετά την δεύτερη πρόβα

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι, έκανε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, τη δεύτερη πρόβα στη σκηνή του Μάλμε Αρένα.

Μαρία Μενούνος για τον θάνατο της μητέρας της: «Μου λείπεις τόσο πολύ μαμά»

Ενδιαφεροντα ΜΑΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝΟΣ ΜΗΤΕΡΑ Μαρία Μενούνος για τον θάνατο της μητέρας της: «Μου λείπεις τόσο πολύ μαμά» Συμπληρωθήκαν κιόλας τρία χρόνια από τότε που η Μαρία Μενούνος έχασε την μητέρα της μετά από μάχη με τον καρκίνο και η γνωστή Ελληνοαμερικανή παρουσιάστρια εξέφρασε τις σκέψεις της με μια ανάρτηση της στο Instagram Τζωρτζίνα Φράγκου 03.05.2024 | 08:07

Άσθμα: Συμπτώματα, θεραπεία και η σημασία της αυτοφροντίδας

Πάνω από 260 εκατομμύρια άνθρωποι στο κόσμο και περισσότεροι από 800.000 στην Ελλάδα πάσχουν από βρογχικό άσθμα, που προσβάλλει τόσο παιδιά όσο και ενήλικες. Ιδιαίτερα για τα παιδιά αποτελεί την πιο κοινή χρόνια νόσο. Το άσθμα προκαλείται από φλεγμονή και στένωση των μικρών αεραγωγών στους πνεύμονες και τα συμπτώματα περιλαμβάνουν δύσπνοια, έντονο βήχα, συριγμό και