Η 4χρονη Ναυσικά νίκησε τον καρκίνο και χτυπά δυνατά το καμπανάκι της ζωής

Date:

Η 4χρονη Ναυσικά νίκησε τον καρκίνο και χτυπά δυνατά το καμπανάκι της ζωής

Τα πιο ωραία νέα της σημερινής ημέρας δεν είναι άλλα από αυτά του εξιτηρίου της μικρής Ναυσικάς από το παιδογκολογικό! Η ανάρτηση της μαμάς της, με το βίντεο που δείχνει τη μικρούλα να χτυπά δυνατά το καμπανάκι του νοσοκομείου, δείχνοντας έτσι, ότι νίκησε, μας έκανε να δακρύσουμε!







Το 4 ετών κopιτσάκι δίνει εδώ και δύο χρόνια την πιο σκληρή μάχη της ζωής του. Στο πλευρό του οι γονείς και η αδερφούλα του, να το στηρίζουν και να προσεύχονται. Η δε μαμά της δεν σταματά να στηρίζει και κάθε άλλο παιδί της Κύπρου που μάχεται με το τέρας.

«Θα ήθελα να πω πολλά, αλλά θα κρατήσω μόνο αυτό Δύναμη, Πίστη και Υπομονή», λέει η κ. Χρυσώ Ττομά μιλώντας στο Infokids.cy. Η ίδια μας έδωσε την άδεια να κοινοποιήσουμε το συγκινητικό βίντεο που δίνει ελπίδα σε κάθε γονιό που βρίσκεται σε αυτή την εφιαλτική θέση:

«Δε θα πω πολλά γιατί δεν θα τελειώσω.Μετα από πολλές χημειοθεραπείες και φάρμακα.Μετα από πολύ πόνο και κλάμα.Μετα από παλιάτσος για να με βλέπεις χαρούμενη.και να σε κάνω χαρούμενη γιατί σε αυτή την αρρώστια πρέπει να δίνουμε θετική ενέργεια.Μετα από τόσα που έμαθα για σένα πόση δύναμη έχεις μέσα σου.τα καταφέραμε ψυχή μου εύχομαι πόνο να μην ξανανοιωσεισ πότε θα είμαι πάντα δίπλα σου να σου κρατώ το χέρι.ενα μεγάλο ευχαριστώ στο παιδοογκολογικο τμήμα στους γιατρούς μας που ήταν πάντα δίπλα μας.και σε όλους εσάς για της προσευχές σας», - η κ. Χρυσώ Ττομά.













Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Eurovision 2024: Ελληνοαρμενικό πάρτι στα παρασκήνια – Η «σωσίας» της Σάττι τραγούδησε ελληνικά

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι, τα έσπασε σήμερα στη σκηνή του Μάλμε Αρένα, στη δεύτερη πρόβα που έκανε με το Ζάρι της.

Ξανά νυφούλα η Αθηνά Οικονομάκου

Ξανά νυφούλα ντύθηκε η Αθηνά Οικονομάκου, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Μάλιστα, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Βέβαια, μην προτρέχει ο νους σας καθώς η όμορφη ηθοποιός, ντύθηκε νύφη για επαγγελματικούς λόγους για να προμοτάρει τα ρούχα

Δεν ξεχνάει τις παραδόσεις μας ο Παύλος: Το αισιόδοξο μήνυμα του για τις Άγιες μέρες του Πάσχα

Ενδιαφεροντα ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΣΧΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ Δεν ξεχνάει τις παραδόσεις μας ο Παύλος: Το αισιόδοξο μήνυμα του για τις Άγιες μέρες του Πάσχα Το μήνυμά του για το Πάσχα έστειλε ο Παύλος Γλύξμπουργκ για το Πάσχα και εύχεται ευτυχισμένες στιγμές σε όλους τους Έλληνες στη χώρα και της Διασποράς Τζωρτζίνα Φράγκου 02.05.2024 | 21:33 Το μήνυμά

Στο χειρουργείο ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης – «Εβδομάδα των παθών, δε θέλετε να ξέρετε από πόνο»

Στο χειρουργείο βρέθηκε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ο οποίος υποβλήθηκε σε μια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. Ο τραγουδιστής και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο. Όπως ενημέρωσε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης απαλλάχθηκε από «κάτι κακές αμυγδαλές» και πια αναρρώνει, συνοδεία έντονου πόνου όπως ο ίδιος τονίζει, στο