Συγκίνηση: Μικρούλης έκανε την πιο γλυκιά έκπληξη για την κωφή μητέρα του σε σχολική γιορτή

Date:

Η σχέση μεταξύ μητέρας και παιδιού είναι πραγματικά μοναδική. Είναι εκπληκτικό αυτή η αγάπη να εκδηλώνεται με όλους του δυνατούς τρόπους. Και αυτός εδώ ο μικρούλης ξέρει σίγουρα πώς να δείχνει την αγάπη στην μανούλα του.

Μάλιστα, το έκανε μπροστά σε όλο το σχολείο, όταν αφιέρωσε ένα τρυφερό τραγούδι σε εκείνη.







Η ιδιαιτερότητα αυτής της περίπτωσης είναι, ότι η μαμά του μικρού είναι κωφή και έτσι το αγοράκι «τραγούδησε» στη νοηματική ένα από τα τραγούδια της σχολικής γιορτής, ενώ η μπάντα του σχολείου έπαιζε στο βάθος.

Το αγοράκι συγκινήθηκε από τους στίχους του τραγουδιού και σκέφτηκε να το αφιερώσει στον άνθρωπο που αγαπά περισσότερο στη ζωή του. Το βίντεο που δείχνει τον μικρό μαθητή να «τραγουδά» στη μαμά του έχει κλέψει τις καρδιές των χρηστών του διαδικτύου..







πηγή







Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Με τους γονείς του πολίστα θα περάσουν το Πάσχα

Μαζί τις ημέρες του Πάσχα ετοιμάζονται να περάσουν η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης.

Γιώργος Κατσαρός: «Με πείραξε πολύ που ο Θεός πήρε τη γυναίκα μου τόσο νέα κοντά του»

Για την απώλεια της συζύγου του, τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με το «φευγιό» της αλλά και για τη γνωριμία τους, μίλησε ο Γιώργος Κατσαρός. Υπήρξαν στιγμές που η μουσική γιάτρεψε κάποιες πληγές σας; Πάρα πολλές στιγμές στη ζωή μου συνέβη αυτό. Eurovision 1974-Γιώργος Κατσαρός στο gossip-tv: Η Μαρινέλλα τραγούδησε με παντελόνι για πρώτη φορά

Συγκινεί η Μαρία Μενούνος: “Πώς μπορεί να πέθανε η μαμά μου πριν από 3 χρόνια;”

Το ευαίσθητο μήνυμα της παρουσιάστριας στο Instagram.

Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι: “Δεν έχω κρατήσει θυμό για τη συγκεκριμένη γυναίκα”

Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι: «Δεν έχω κρατήσει θυμό για τη συγκεκριμένη γυναίκα» "Δεν έχω δέρμα, αγγεία, φλέβες. Δεν μπορώ να ιδρώσω, δεν έχω ελαστικότητα, δεν μπορώ να στρίψω τον λαιμό μου". Για την αδιανόητη επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο «Στούντιο 4″ της Μεγάλης Πέμπτης (2/5). Η 38χρονη