«Μου έφαγε τα λεφτά»: Πάμπλουτος 60χρονος μηνύει την 26χρονη πρώην του επειδή του «κόστισε» ένα εκατ. ευρώ

Date:

60χρονος κροίσος από το Λας Βέγκας κάνει κατά μέτωπο επίθεση κατά της πρώην συντρόφου του και μοντέλου του Instagram, μετά το τέλος της πεντάμηνης σχέσης τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Stephen Cloobeck, πρώην ιδιοκτήτης των Diamond Resorts, κατέθεσε δύο μηνυτήριες αναφορές κατά της Stefanie Gurzanski, κατηγορώντας την ότι του έφαγε πάνω από 1 εκατ. δολάρια σε δώρα και ταξίδια.







Η εμμονή του 60χρονου κροίσου με το 26χρονο μοντέλο, τα ασφαλιστικά μέτρα και οι μηνύσεις

Ο 60χρονος κροίσος ισχυρίστηκε πως ξόδεψε την περιουσία του για τις φωτογραφίσεις της.

Επίσης, ισχυρίζεται πως κακομεταχειρίστηκε την έπαυλή του, το ιδιωτικό του τζετ και τη σουίτα του στο MGM Grand του Λας Βέγκας, χρησιμοποιώντας τα ως φόντο για τις προκλητικές φωτογραφίες που δημοσίευε.







OnlyFans star claims ex gave her £50k in shoes as 'peace offering' after  sex assault - Daily Star

Από την πλευρά της, η εντυπωσιακή 26χρονη ισχυρίζεται πως ο Cloobeck, ο οποίος πούλησε την επιχείρησή του το 2016 έναντι 2,2 δισ. δολαρίων, είναι απλώς ένας πικραμένος πρώην που θέλει να πάρει εκδίκηση επειδή τον χώρισε, τον περασμένο Δεκέμβριο.







Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Δανάη Μπάρκα: Στο χωριό για Πάσχα! Αγουροξυπνημένη με μια… καρδούλα στον καφέ της

Πάσχα στο χωριό θα κάνει φέτος, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις η Δανάη Μπάρκα. «Όταν ο καφές σου υπενθυμίζει την αγάπη»

Σίσσυ Φειδά: Στη Μύκονο με την κόρη της, σε μια σπάνια εμφάνισή τους

Η Σίσσυ Φειδά κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει μερικές μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης στην Μύκονο. Μαζί της είναι η πολυαγαπημένη κόρη της, Διώνη. Η κάμερα του Mykonos Live TV τις εντόπισε να βολτάρουν στα γραφικά σοκάκια μαζί με μια φίλη της interior designer. Σίσσυ Φειδά: «Όταν πηγαίνω επίσκεψη σε κάποιο

Αναστασία: “Με φλερτάρoυν με μηνύματα αλλά από κοντά με σέβονται περισσότερο”

Παρασκευή, 3.5.2024, 12:05 Zappit@ZAPPIT_ "Ο έρωτας είναι από τα πιο ωραία συναισθήματα και πρέπει να τον ζούμε στο 100%" παραδέχεται η Αναστασία. Με αφορμή την επερχόμενη συνεργασία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, το φετινό καλοκαίρι, η Αναστασία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα. Μέσα σε όλα, η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο κομμάτι του

Τερέζα: “Είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη”

"Μετά η σχέση μεταμορφώθηκε και έγινε αγάπη, έγινε φιλία. Τώρα πια, όποτε τον βλέπω, θέλουμε πέντε, έξι ώρες για να μιλάμε..."