Χαριτωμένοι παππούς και γιαγιά ξαναζούν το γάμο τους έπειτα από 65 χρόνια γάμου με μια αξιολάτρευτη φωτογράφηση

Date:

Ο χρόνος σίγουρα δεν έχει καταφέρει να μειώσει την αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον!!!

Παντρεύτηκαν το 1957 αλλά δεν υπήρχε καμία αναμνηστική φωτογραφία από την ένωσή τους. Οταν ο εγγονός τους το έμαθε  ήθελε να τους κάνει ένα δώρο. 







Ο 86χρονος Wong Aou-Aurun και η 85χρονη σύζυγός του Klin πρωταγωνιστούν σε αυτή τη συγκινητική ιστορία. Αυτό το ζευγάρι με τον παππού  και την γιαγιά που ζουν στην Ταϊλάνδη μπόρεσαν να αναδημιουργήσουν την ημέρα του γάμου τους και να ποζάρουν για τις φωτογραφίες που δεν είχαν τραβήξει ποτέ από εκείνη την ημέρα.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο για περισσότερα από 65 χρόνια, είναι δηλαδή μαζί από το 1957, αλλά ποτέ δεν είχαν φωτογραφίες για να διαφυλάξουν εκείνη τη στιγμή.

Ζουν ευτυχισμένοι από  τη δεκαετία του 1950 σε μια μικρή επαρχία στην κεντρική Ταϊλάνδη, αλλά ο εγγονός τους Ittipol αναστατώθηκε όταν ανακάλυψε ότι οι παππούδες του δεν είχαν ποτέ ένα άλμπουμ φωτογραφιών της ιδιαίτερης ημέρας τους.

Έτσι ο 37χρονος εγγονός του θέλησε να τους κάνει έκπληξη. Διοργάνωσε μια πλήρη φωτογράφηση για το ευτυχισμένο ζευγάρι στα χωράφια κοντά στο σπίτι , νοικιάζοντας ένα κοστούμι και ένα νυφικό για να το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό.







Στις εικόνες που ανέβασε ο Ittipol στο TikTok του, μπορούμε να δούμε ότι το ζευγάρι δείχνει πολύ χαρούμενο ποζάροντας στη μέση του γηπέδου, αναδημιουργώντας την ημέρα του γάμου αλλά με όλες τις εμπειρίες που είχαν ως ζευγάρι.

 “ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΙΛΩΝ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ”, είπε ο Ittipol.

Το ζευγάρι πορεύεται μαζί από 21 και 20 ετών και η ιστορία της ζωής τους έχει γίνει ένα μοναδικό παράδειγμα αγάπης, υπομονής, αφοσίωσης, επιμονής και κατανόησης.

“ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ 65 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ”

Η τρυφερή  ιστορία αυτών των δύο έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα και οι χρήστες κατέληξαν να πανηγυρίζουν μαζί τους. Είναι αναμφίβολα αξιοθαύμαστοι που κρατούν ζωντανή τη σπίθα της αγάπης για 65 χρόνια.

δείτε το βίντεο:

@aittipatfoto มอบรูปไห้ยาย Prewedding ตายาย#หนุ่มสุพรรณ #สาวสุพรรณ #ช่างภาพสุพรรณบุรี #คลิป ♬ เสียงต้นฉบับ – Aittipat foto – ช่างภาพสุพรรณบุรี







Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Σπαγγέτι χωρίς γλουτένη με θαλασσινά

ΥΛΙΚΑ 1 συσκευασία (500γρ.) σπαγγέτι χωρίς γλουτένη No6 ΗΛΙΟΣ¼ φλ. ελαιόλαδο2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες1 συσκευασία (500γρ.) θαλασσινά με λαχανικά1 συσκευασία (425γρ.) γαρίδες αποφλοιωμένες και προβρασμένες με ουρά 16/20½ φλ. άσπρο ξηρό κρασί4 κουταλιές πέστο βασιλικού3 κουταλιές φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο2 κουταλάκια αλάτι½ κουταλάκι μαύρο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βγάζετε τα θαλασσινά και τις γαρίδες από

Σούπα λουβάνα

Υλικά 1 φλ. (230 γρ.) λουβάνα (σπαστή φάβα)12 φλ. (3 λίτρα) νερό1/2 φλ. (110 γρ.) ρύζι γλασέ1/3 φλ. (80 ml) ελαιόλαδο (και επιπλέον 3 κουταλιές για το ψωμί)½ φλ. (75 γρ.) ξηρό κρεμμύδι1-2 μικρές σκελίδες σκόρδο1/3 φλ. (90 ml) xυμό λεμονιού½ φλ. (130 ml) xυμό κιτρόμηλο1 κουταλάκι αλάτι1 πρέζα μαύρο πιπέρι2 φλ. μπαγιάτικο ψωμί κομμένο

Φάνης Λαμπρόπουλος: Έδωσε ρεσιτάλ εναντίον όσων πάνε στα νησιά το Πάσχα – «Αφού είσαι από το Διαβολίτσι»

Κατεβείτε κάτω ρε να σουβλίσετε σαν άνθρωποι, θέλουν τουρισμό και οι άλλες περιοχές, λέει στο χιουμοριστικό του βίντεο

Eurovision: Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα – Ξανά πρώτος ο Κροάτης

Η Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» έχουν μεγάλη απήχηση στα social media αλλά τα στοιχήματα θέλουν την ελληνική αποστολή να βρίσκεται οριακά στην τελική δεκάδα της Eurovision. Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι με την ομάδα της και παρά τα θετικά σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter, η σελίδα Eurovision