Μάγκας – Παππούς δώρισε 800.000 ευρώ στο νοσοκομείο που έσωσε τον εγγονό του από τον καρκίνο

Date:

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μάγκας – Παππούς δώρισε 800.000 ευρώ στο νοσοκομείο που έσωσε τον εγγονό του από τον καρκίνο







Μια δωρεά αξίας πολλών μηδενικών, έκανε ένας παππούς στο παιδιατρικό νοσοκομείο Γκαζλίνι της Γένοβας, του οποίοι οι γιατροί κατάφεραν να θεραπεύσουν τον εγγονό του από τον καρκίνο.

Ειδικότερα, ο δίχρονος εγγονός του διαγνώσθηκε με καρκίνο του εγκεφάλου και κατάφερε να σωθεί χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και στην θετική αντίδραση του οργανισμού του, μετά τον κύκλο χημειοθεραπείας στον οποίο υποβλήθηκε.

72χρονος παππούς χαίρεται τις στιγμές με τον εγγονό του

«Όταν έγινε η διάγνωση αποταθήκαμε στο νοσοκομείο Γκαζλίνι και για οκτώ μήνες ζήσαμε στην Γένοβα. Από τότε έχουν περάσει πέντε χρόνια. Ο εγγονός μου πηγαίνει δευτέρα δημοτικού και είναι ένα ευτυχισμένο παιδί», υπογράμμισε ο ηλικιωμένος, μιλώντας στον ιταλικό τύπο.







Όπως εξήγησε ο ίδιος, την περίοδο στην οποία ο εγγονός του ακόμη δεν είχε πάρει εξιτήριο, δώρισε στο νοσοκομείο 500.000 ευρώ και στη συνέχεια, διαπίστωσε ότι τα χρήματα αξιοποιήθηκαν με υποδειγματικό τρόπο και αποφάσισε να κάνει μια ακόμη δωρεά, 300.000 ευρώ.

Με το σημαντικό ποσό της δωρεάς, η διεύθυνση του νοσοκομείου μπόρεσε να προσλάβει νέους γιατρούς, με ειδίκευση στην νευροογκολογία.







Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαρία Καρλάκη: Το πρώτο Πάσχα του γιου της στη Μύκονο και η λαμπάδες που προκάλεσαν ερωτηματικά

Η Μαρία Καρλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από λίγο καιρό και το μεγαλώνει μόνη της, καθώς η ίδια έχει πει πως δεν έχει σχέσεις με τον πρώην.

Τερέζα: «Είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη»

Η Τερέζα παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και αναφέρθηκε και στον Άλκη Κούρκουλο.

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον Β΄ ημιτελικό της Eurovision – Ενθουσιασμός μετά τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Ενθουσιασμένοι με το Zari και την εξαιρετική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, στη δεύτερη -τεχνική- πρόβα της ελληνικής αποστολής για την Eurovision 2024 που γίνεται στο Μάλμε είναι οι Εurofans. «Χθες είχαμε τη δεύτερη τεχνική πρόβα η οποία πήγε πάρα πολύ καλά, όπως πολύ καλά είχε πάει και η πρώτη τεχνική πρόβα που είχα πραγματικά σαρώσει

Δανάη Μπάρκα: Στο χωριό για Πάσχα! Αγουροξυπνημένη με μια… καρδούλα στον καφέ της

Πάσχα στο χωριό θα κάνει φέτος, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις η Δανάη Μπάρκα. «Όταν ο καφές σου υπενθυμίζει την αγάπη»