ELLE ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Μια άνοιξη μέσα στο φθινόπωρο

Date:

Το - ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ αποθεώνει τις τάσεις που ανθίζουν στην καρδιά του φθινοπώρου και τα συναισθήματα που καρποφορούν στις ημέρες ενός μήνα που έχουμε ταυτίσει με τη βροχή, τις συννεφιές και τα πρώτα κρύα. Σε αυτά απαντάμε με λουλούδια, μπουμπούκια και διάθεση για νέα ξεκινήματα.

ELLE ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Στο εξώφυλλο, αλλά και στο DNA της δημιουργίας του τεύχους Νοεμβρίου είναι η Gisele. Το super model που άλλαξε τη μόδα κάνει τώρα τη δική της επανεκκίνηση και είναι έτοιμη να διαγράψει μια νέα συναρπαστική πορεία. Πιο σίγουρη και ελεύθερη από ποτέ. Ποζάρει αποκλειστικά στον φακό του - υπό τις οδηγίες του θρυλικού φωτογραφικού ντουέτο Inez & Vinoodh.

ELLE ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Στο φακό του - χορεύει, χαμογελάει και παίζει με τον ήλιο και τα λουλούδια η Greta Thunberg. Όταν η Greta κατάφερε να μετατρέψει μια εγχώρια εκστρατεία σε παγκόσμιο κίνημα, έγινε το σύμβολο του κλιματικού ακτιβισμού και το όνομά της ταυτίστηκε με τη σοβαρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πλανήτης. Πίσω απ’ όλα αυτά, όμως, υπάρχει ένα κορίτσι που σιγά σιγά γίνεται γυναίκα και ανακαλύπτει τη φωτεινή πλευρά της ζωής, όπου μπορεί.

ELLE ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: SILVANA TREVALI, STYLING: GEORGIA MEDLEY

Η μόδα δεν σταματά ποτέ να εφευρίσκει τρόπους και νέες τάσεις. Γεννάει ιδέες, ενσωματώνει το παρελθόν, ονειρεύεται το μέλλον. Η μόδα του Νοεμβρίου αποθεώνει τη διάσημη ηρωίδα της ταινίας του Woody Allen, Νευρικός Εραστής. Η Diane Keaton τότε όρισε το ανδρόγυνο στυλ των ’70s περπατώντας στους δρόμους του Μανχάταν με οversized jackets, κοστούμια, γραβάτες, γιλέκα, φαρδιά ανδρόγυνα παντελόνια και φαινομενικά ανδρόγυνες γραμμές. Ο φακός του Θανάση Κρίκη το φέρνει στο σήμερα στους δρόμους της Αθήνας.

ELLE ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΦΩΤΟΓΡAΦΟΣ: THANASSIS KRIKIS/10ΑΜ STYLING: ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

Επίσης, η μόδα των ημερών μας προκαλεί να πάμε κόντρα στην εποχή. Ρομαντικά λουλουδένια prints, όγκοι από τούλι, παστέλ παλτό και συννεφένια, απαλά μάλλινα “φωνάζουν” τη χαρά. Challenge accepted.

ELLE ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΟΣ, STYLING: BIBIAN ΡΟΥΒΕΛΑ

Η ηθοποιός Νατάσα Εξηνταβελόνη έχει τη δύναμη της αλλαγής, που είναι και αυτή μια αρχή. Εκείνη λέει ότι ανάμεσα στους φίλους της λέει ότι νιώθει σαν εξωτικό πουλί. Μιλώντας μαζί της με αφορμή την παρουσία της στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη (πρωταγωνιστεί στο σίριαλ Ο Παράδεισος Κυριών στον Alpha και στην ταινία DODO του Πάνου Χ. Κούτρα) καταλαβαίνεις ότι το εξωτικά όμορφο είναι σε εκείνη η αλληλεγγύη, η ελπίδα της αλλαγής και αυτή η συγκινητική επίγνωση του τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σήμερα.

ELLE ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ/THIS IS NOT ANOTHER AGENCY STYLING: ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΙΒΙΑΝ ΡΟΥΒΕΛΑ

Tο - Νοεμβρίου κυκλοφορεί με το - DECORATION που μας φιλοξενεί σε σπίτια που γιορτάζουν τη ζωή. Ένα αρχαίο μοναστήρι στην Ελβετία, ένα palazzo του 17ου αιώνα στην Umbria, μια ιδιαίτερη κατοικία στην Κοπεγχάγη και το νέο πολύχρωμο καταφύγιο του μαξιμαλιστή σχεδιαστή Matthew Williamson στο Λονδίνο ανοίγουν τις πόρτες τους μόνο στο - DECORATION.

ELLE ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΩΡΟ: Το - Νοεμβρίου κυκλοφορεί με δυο σούπερ δώρα. Τον ορό ματιών Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ και την εμβληματική κρέμα ματιών Advanced Génifique Yeux . To απόλυτο ντουέτο περιποίησης ματιών της Lancôme  για ορατά πιο νεανικό και λαμπερό βλέμμα.

ELLE ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ακολουθήστε το - στο

Google News

και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Σπαγγέτι χωρίς γλουτένη με θαλασσινά

ΥΛΙΚΑ 1 συσκευασία (500γρ.) σπαγγέτι χωρίς γλουτένη No6 ΗΛΙΟΣ¼ φλ. ελαιόλαδο2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες1 συσκευασία (500γρ.) θαλασσινά με λαχανικά1 συσκευασία (425γρ.) γαρίδες αποφλοιωμένες και προβρασμένες με ουρά 16/20½ φλ. άσπρο ξηρό κρασί4 κουταλιές πέστο βασιλικού3 κουταλιές φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο2 κουταλάκια αλάτι½ κουταλάκι μαύρο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βγάζετε τα θαλασσινά και τις γαρίδες από

Σούπα λουβάνα

Υλικά 1 φλ. (230 γρ.) λουβάνα (σπαστή φάβα)12 φλ. (3 λίτρα) νερό1/2 φλ. (110 γρ.) ρύζι γλασέ1/3 φλ. (80 ml) ελαιόλαδο (και επιπλέον 3 κουταλιές για το ψωμί)½ φλ. (75 γρ.) ξηρό κρεμμύδι1-2 μικρές σκελίδες σκόρδο1/3 φλ. (90 ml) xυμό λεμονιού½ φλ. (130 ml) xυμό κιτρόμηλο1 κουταλάκι αλάτι1 πρέζα μαύρο πιπέρι2 φλ. μπαγιάτικο ψωμί κομμένο

Φάνης Λαμπρόπουλος: Έδωσε ρεσιτάλ εναντίον όσων πάνε στα νησιά το Πάσχα – «Αφού είσαι από το Διαβολίτσι»

Κατεβείτε κάτω ρε να σουβλίσετε σαν άνθρωποι, θέλουν τουρισμό και οι άλλες περιοχές, λέει στο χιουμοριστικό του βίντεο

Eurovision: Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα – Ξανά πρώτος ο Κροάτης

Η Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» έχουν μεγάλη απήχηση στα social media αλλά τα στοιχήματα θέλουν την ελληνική αποστολή να βρίσκεται οριακά στην τελική δεκάδα της Eurovision. Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι με την ομάδα της και παρά τα θετικά σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter, η σελίδα Eurovision