Με παράτησε ετοιμόγεννη για μια στριπτιζέζ αλλά τον συγχώρεσα. Έκανα καλά;

Date:

Με παράτησε ετοιμόγεννη για μια στριπτιζέζ αλλά τον συγχώρεσα. Έκανα καλά;

Είμαι η Έλλη και θέλω να μοιραστώ την δική μου ιστορία.Εδώ και έξι μήνες ζω μαζί με τον πρώην σύζυγο μου και όλοι αναρωτιούνται τι με οδήγησε στην απόφαση να δεχτώ πίσω τον άνθρωπο που με απάτησε, με πρόδωσε που με τον χειρότερο τρόπο, παράτησε τα παιδιά μας και ξεκοκάλισετην περιουσία μας.

Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε από το γυμνάσιο. Ήταν και για τους δυο μας η πρώτη και μοναδική σχέση. Ήμασταν πολύ ερωτευμένοι και πέραν αυτού ταιριάζαμε πολύ. Ήταν αυτό που λέμε «πλασμένοι ο ένας για τον άλλο».

Παντρευτήκαμε πολύ μικροί πριν ακόμη τελειώσουμε τις σπουδές μας. Οι γονείςτου έχοντας μεγάλη περιουσία, τον στήριξαν επαγγελματικά και οικονομικά ώστε να έχουμε οικονομική άνεση παρά το νεαρό της ηλικίας μας.

Την ευτυχία μας συμπλήρωσε η γέννηση του πρώτου παιδιού μας.Η δραματική ιστορία μου ξεκινάει τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο όταν ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί μου.

Η δύσκολη εγκυμοσύνη μου με καθήλωσε στο κρεβάτι αλλά ο Γιώργος πάντα δίπλα μου με φρόντιζε εμένα και το τρίχρονο γιο μας που λάτρευε, με στήριζε και με πολύ χιούμορ αντιμετώπιζε τις παραξενιές που μου δημιουργούσαν οι ορμόνεςτης εγκυμοσύνης.

Ήμουν ήδη στον έκτο μήνα την ημέρα εκείνη που άρχισε η καταστροφή μας.

Ήταν η μέρα των γενεθλίων του και είχαν έρθει οι φίλοι του να του ευχηθούν. Κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να πάνε τα αγόρια σε μπαράκι να τα πιουν. Ο Γιώργος δεν ήθελε να πάει μαζί τους, για να μην με αφήσει μόνη μου, όμως εγώ επέμεινα να βγει για να ξεσκάσει.

Εκείνο το βράδυ ήρθε μεθυσμένος, φέσι. Δεν ανησύχησα. Σκέφτηκα ότι δεν ήταν μαθημένος στο ποτό.

Τις επόμενες μέρες άρχισε μια παράξενη συμπεριφορά. Εγώ που τον ήξερα τόσο καλά, άρχισα να μην τον αναγνωρίζω. Μυστικοπαθήςπερίεργα τηλεφωνήματα, καθυστερούσε να έρθει σπίτι. Τον παρατηρούσα αδύναμη να πιστέψω αυτά που βλέπω.

Ο επόμενος μήνας ήταν οδυνηρός! Ήταν σαν να είχα σπίτι έναν άλλο άνθρωπο. Ξενυχτούσε χωρίς καν να κρατάει τα προσχήματα.

Άρχισα να καυγαδίζω μαζί του και ήταν η πρώτη φορά στα χρόνια που ζούσαμε μαζί. Προσπάθησα να του μιλήσω δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Μου έλεγε ότι είμαι υπερβολική,ότι φταίνε οι ορμόνες ότι δεν τρέχει τίποτε και ότι είναι όλα της φαντασίας μου.

Αδύναμη να κάνω οτιδήποτε απευθύνθηκα στον αδερφό μου να δει τι συμβαίνει.

Όλα βγήκαν στη φόρα Γιώργος είχε σχέση με στριπτιζέζ.

Την είχε γνωρίσει την αποφράδα εκείνη ημέρα των γενεθλίων του που βγήκε με τους φίλους του. Ήταν ξετρελαμένος μαζί της και ξόδευε τα μαλλιά της κεφαλής του. Άβγαλτος εκείνος, εκείνη έμπειρη και κωλοπετσωμένη, είδε ένα νέο όμορφο άντρα με οικονομική άνεση, έπεσε επάνω του και τον έκανε υποχείριο της.

Ο αδερφός μου βλέποντας με αδύναμη και ανίκανη να αντιδράσω έκανε τρελή φασαρία. Τον απείλησε και τον έδιωξε από το σπίτι. Τάχα προσβεβλημένος που μπλεχτήκαν οι συγγενείς πήρε των ομματιών του και εξαφανίστηκε.

Ο γιος μας γεννήθηκε ένα μήνα μετά φυσικά χωρίς τον μπαμπά του. Δεν ήρθε καν να τον δει στο μαιευτήριο!

Πέρασαν ήδη πέντε χρόνια, χωρίς το παιδί μου να γνωρίσει τον πατέρα του! Δεν το είχε κρατήσει ποτέ στην αγκαλιά του.

Καμιά επαφή με κανένα!! Είχε ξεκόψει από όλους, φίλους, συγγενείς, γνωστούς. Ακόμη και από τους γονείς του είχε ξεκόψει Τα πεθερικά μου που ήταν πάντα κοντά μας και βοηθούσαν όσο μπορούσαν τον είχαν ξεγράψει!

Από ότι έμαθα συγκατοικούσε με την Ουκρανή στριπτιζέζ και μεγάλωνε το δικό της παιδί. Παράλληλα άρχισε να εξανεμίζεται η περιουσία που είχε στο όνομα του.

Στα πέντε χρόνια που μεσολάβησαν, είχε πουλήσει τα πάντα έμεινε στον άσσο και μετά από αυτό τον εγκατέλειψε η Ουκρανή σύντροφός του και έφυγε από την Ελλάδα.

Ήταν πλέον μόνος!!

Η πρώτη επαφή επαναπροσέγγισης έγινε με τους γονείς του. Δικαιολογήθηκε ότι κάτι έπαθε, ότι τυφλώθηκε ότι κάτι του έκανε αυτή η γυναίκα και δεν σκεφτόταν λογικά, ότι ντρέπονταν και ότι είχε μετανιώσει για το κακό που μας είχε κάνει.

Τα παιδιά μου τα συνάντησε για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια, όταν είδε για πρώτη φορά το μικρό μας.

Έδειχνε έμπρακτη μεταμέλεια και άρχισε να με πλησιάζει ξανά με σκοπό την επανασύνδεση! Μου ζήτησε να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία! Για δύο χρόνια με φλέρταρε κανονικά! Μου έστελνε λουλούδια, βγαίναμε κρυφά ραντεβού. Μου έκανε τόσο στενό μαρκάρισμα ώσπου αποφάσισα να τον δεχτώ πίσω στο σπίτι!

Όλοι φίλοι και γνωστοί αιφνιδιάστηκαν με την απόφασή μου. Και εγώ ακόμη δεν έχω απαντήσεις. Υπήρχαν πολλοί λόγοι.

Ο κυρίαρχος λόγος είναι ότι ποτέ δεν τον είχα ξεπεράσει!

Ήταν ο μόνος άνδρας που ερωτεύτηκα. Στη διάρκεια του χωρισμού μας είχα κάποιες σχέσεις. Όλες αποτυχημένες! Κατάφεραν να ρίξουν την αυτοπεποίθηση μου στα πατώματα. Για αυτούς ήμουν η ζωντοχήρα με τα δυό παιδιά.

Η μοναξιά ήταν αφόρητη! Όλοι οι κοινοί φίλοι και γνωστοί αισθάνονταν αμήχανα πλέον να κάνουμε παρέα.

Ο ποιο σημαντικός λόγος φυσικά ήταν τα παιδιά. Τους έλειπε το πατρικό πρότυπο και παράλληλα ο χρόνος που διέθετα με τις τρεις δουλειές που είχα ήταν ελάχιστοςκαι είχαν αρχίσει να βγάζουν περίεργες συμπεριφορές κυρίως αυτό που ήταν κοντά στην εφηβεία.

Όπως και να έχει, είναι πολύ δύσκολη η ζωή της χωρισμένης!!

Πλέον συγκατοικούμε έξι μήνες. Με την βοήθεια των γονιών του προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Είναι πολύ δύσκολο για μένα για αυτόν ,για τα παιδιά.

Σίγουρα γυαλί που ράγισε δεν ξανακολλάει.

Ο χρόνος θα δείξει εάν θα τα καταφέρουμε.

*Το κείμενο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα εξομολογήσεων του efisecret.grShare post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Πλιάτσικας: «Δεν ξέρω αν η καλλιτεχνική μας πορεία θα ήταν η ίδια αν ο Καρράςδεν έλεγε το τραγούδι»

Η βιογραφία του Βασίλη Καρρά παρουσιάστηκε στο Θέατρο Άλσος σε κλίμα συγκίνησης. «Όταν ο Βασίλης βγήκε από την εντατική μου έδωσε ένα σημείωμα για τη γυναικά του να το βάλω στο βιβλίο μου αν δεν ήταν κοντά μας. Έλεγε: Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δε θα σε πάρω μαζί μου. Να μείνεις πίσω να βοηθάς

Ανούκ Εμέ: Εφυγε από τη ζωή η σπουδαία Γαλλίδα ηθοποιός

Η Γαλλίδα ηθοποιός Ανούκ Εμέ , πρωταγωνίστρια ταινιών όπως οι « Ενας άνδρας και μία γυναίκα », « Λόλα » και « Ντόλτσε Βίτα », πέθανε σήμερα, 18 Ιουνίου στο...

Απόστολος Λύτρας: Φωτογραφία ντοκουμέντο χωρίς χειροπέδες κι αστυνομικό

Φωτογραφία ντοκουμέντο από την ειδική μεταχείριση που είχε ο Απόστολος Λύτρας από τις Αρχές έφερε στο φως η εκπομπή Tlive και ο δημοσιογράφος, Ιάσονας

Σοφία Πολυζωγοπούλου: “Δεν φοβάμαι τίποτα”

Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Δεν φοβάμαι τίποτα» Διαβάστε περισσότερα. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου, δύο ημέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον Απόστολο Λύτρα, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου. Η 37χρονη δικηγόρος που έδειξε ένα αδιανόητο ένστικτο επιβίωσης, που όταν πήγε στο νοσοκομείο ζήτησε βοήθεια με συγκεκριμένο τρόπο, απάντησε σε μήνυμα που της έστειλε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του T-live.

Ο Justin Timberlake συνελήφθη στη Νέα Υόρκη επειδή οδηγούσε μεθυσμένος

Μπελάδες για τον διάσημο τραγουδιστή Justin Timberlake καθώς συνελήφθη επειδή οδηγούσε μεθυσμένος στα Χάμπτονς στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με το ABC News, η σύλληψη του Justin Timberlake έγινε το βράδυ της Δευτέρας (17/06/2024) στην περιοχή Σαγκ Χάρμπρ στη Νέα Υόρκη και αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα (18/06/2024) στα δικαστήριο. Ο 43χρονος τραγουδιστής έχει δύο προγραμματισμένες συναυλίες

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ συνελήφθη – Οδηγούσε μεθυσμένος

Ο τραγουδιστής Τζάστιν Τίμπερλεϊκ συνελήφθη και κατηγορείται για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στο Hamptons, μεταδίδει το abcnews. Η σύλληψη έγινε το βράδυ της Δευτέρας και ο ποπ σταρ θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο σήμερα Τρίτη. BREAKING: Justin Timberlake has been arrested for driving while intoxicated in the Hamptons, a law enforcement official told ABC News.

Νέα ανάρτηση των Coldplay για το βιντεοκλίπ στο Ηρώδειο: «Πρέπει να το δείτε εάν έρθετε σε μία από τις συναυλίες μας»

Σε νέα ανάρτηση προχώρησαν οι Coldplay για το βιντεοκλίπ του νέου τους τραγουδιού με τίτλο «Feels Like I’m Falling In Love», που γυρίστηκε στο Ηρώδειο. Οι Coldplay ήρθαν στην Αθήνα για πρώτη φορά και με δύο φαντασμαγορικές συναυλίες χάρισαν στους θεατές που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Την επόμενη μέρα εξέδωσαν ανακοίνωση πως περίμεναν

Νέα ανάρτηση των Coldplay με το βίντεο κλιπ από το Ηρώδειο – Παγκόσμια προβολή για την Ελλάδα

Ένα ακόμη απόσπασμα από το βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Feels Like I’m Falling In Love» που γυρίστηκε στο Ηρώδειο, ανέβασαν στους λογαριασμούς στα social media οι Coldplay. Το πασίγνωστο βρετανικό συγκρότημα προέτρεψε τους θαυμαστές του να δουν το βίντεο εφόσον σκοπεύουν να παρακολουθήσουν κάποια συναυλία τους το φετινό καλοκαίρι. «Πρέπει να

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Συνελήφθη, επειδή οδηγούσε μεθυσμένος

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Συνελήφθη, επειδή οδηγούσε μεθυσμένος Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Συνελήφθη, επειδή οδηγούσε μεθυσμένος Η σύλληψη έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Σαγκ Χάρμπορ της Νέας Υόρκης Σχετικά Άρθρα Thema Insights Το παιχνίδι σου απογειώνεται με το Bet Builder! Το Bet Builder δίνει τη δυνατότητα σε κάθε παίκτη να δημιουργήσει το στοίχημα που επιθυμεί για έναν αγώνα

Έφη Πίκουλα για τον γάμο του Παπαμιχαήλ: Συγκινήθηκα γιατί ξέρω τι έχει περάσει

Η ηθοποιός είπε, επίσης, ότι σκέφτεται να αλλάξει το επίθετό της σε Βουγιουκλάκη, το επίθετο του εκλιπόντα συζύγου της και αδελφού της Αλίκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα για την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα για την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια Διαβάστε περισσότερα... Στην ομοφοβική επίθεση που δέχθηκε από τον Αλέξη Κούγια απαντά με νέα ανάρτησή του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και ζητεί παρέμβαση εισαγγελέα. «Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος», γράφει ο Στέφανος

Σασμός: Στέλλα και Χρήστος ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Σασμός - Περίληψη 142: Η Στέλλα με τον Χρήστο, πιο χαρούμενοι από ποτέ, μετράνε αντίστροφα για την ώρα του γάμου τους. Ο παπάς παρά