Must

Ο γιος μου έμεινε χήρος και έμεινα μαζί του. Τώρα που ξαναπαντρεύεται μου είπε να μετακομίσω. Νιώθω αδικημένη

Ο γιος μου έμεινε χήρος και έμεινα μαζί του. Τώρα που ξαναπαντρεύεται μου είπε να μετακομίσω. Νιώθω αδικημένη

Πριν από 3 χρόνια ο γιος μου έχασε τη γυναίκα του και έμεινε μόνος να μεγαλώνει τα τρία εγγόνια μου ηλικίας από 8 έως 14 ετών. Επειδή μόνος του δεν τα έβγαζε πέρα αποφάσισα να πουλήσω το σπίτι μου και να μείνω μαζί τους για να τους βοηθάω.Με είχε ανάγκη όχι μόνο ο γιος μου αλλά και τα παιδιά. Ο γιος μου δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ και τα παιδιά ήταν ακόμα μικρά. Έπρεπε να υπάρχει μία γυναίκα σπίτι να τα πηγαινοφέρνει στο σχολείο, να τους μαγειρεύει και να κρατάει το σπίτι.

Πέρυσι ο γιος μου άρχισε να βγαίνει με μία πολύ καλή κοπέλα και χάρηκα που επιτέλους τον είδα να χαμογελάει ξανά και να είναι ευτυχισμένος. Είναι 35 χρονών και ζούσε με τη μητέρα της μέχρι που εκείνη έφυγε από τη ζωή λίγο πριν η κοπέλα γνωριστεί με το γιο μου.

Όταν έμαθα ότι έχει χάσει τη μητέρα της πίστεψα ότι θα χαιρόταν που μένω με το γιο μου και τα παιδιά και πως αν παντρευόταν κάποια στιγμή το γιο μου – το πήγαιναν σοβαρά – θα με καλωσόριζε στην οικογένειά τους και θα ήθελε να μείνω μαζί τους. Δουλεύουν και οι δύο πολλές ώρες και χρειάζονται τη βοήθειά μου ειδικά αν έρθει ένα παιδάκι στη ζωή τους.

Για να μη σας τα πολυλογώ ο γάμος τους είναι σε τέσσερις μήνες και ο γιος μου με έπιασε τις προάλλες και μου είπε ότι σιγά-σιγά πρέπει να βρω ένα δικό μου σπίτι και να μετακομίσω. Του πρότεινα να μείνω μαζί τους να τους βοηθάω με το σπίτι, τα παιδιά και σε ό, τι με χρειάζονται αλλά μου είπε ότι η αρραβωνιαστικιά του θέλει να μείνουν μόνοι και ότι ανυπομονεί να διαχειριστεί το δικό της νοικοκυριό μετά από τόσα χρόνια που έμενε με τη μητέρα της.Νιώθω σαν να με τιμωρούν και να με πετάνε έξω από το σπίτι ενώ εγώ τόσα χρόνια είχα δοθεί ψυχή τε και σώματι στο γιο μου που με είχε μεγάλη ανάγκη και στα παιδιά.

Θέλω να αγαπήσω και να καλωσορίσω τη νέα μου νύφη στην οικογένειά μας αλλά μου είναι τόσο δύσκολο όταν με διώχνει γιατί δεν με θέλει μέσα στα πόδια της.

Κάποτε θα καταλάβει πόσο χρήσιμη είμαι και πόσο μεγάλη ανάγκη με έχει αλλά θα είναι αργά. Φταίει πολύ και ο γιος μου γιατί τόσα χρόνια που μένω μαζί τους ήταν συνέχεια «Μανουλίτσα μου, τι θα έκανα χωρίς εσένα, δεν θα τα κατάφερνα και μη μας αφήσεις ποτέ, να μείνεις πάντα εδώ, κοντά μας» και τώρα που γνώρισε μία κοπέλα και παντρεύεται δεν έχει πια ανάγκη τη μανουλίτσα του και τη διώχνει από το σπίτι τη στιγμή που πούλησε το δικό της και δεν έχει πού να πάει.

Κάνω λάθος που νιώθω αδικημένη; Πιστεύετε ότι έχω άδικο; Πώς μπορώ να το δω από άλλη οπτική γωνία και να σταματήσω να νιώθω ότι με πετάνε σαν την τρίχα απ’ το ζυμάρι;

Γιώτα

πηγή : -Related posts

Αχιλλέας Μπέος: «Το καλοκαίρι στον Βόλο θα παντρέψω τον Κασσελάκη με τον Τάιλερ»

admin

22χρονος φοιτητής εξόντωσε 100 αντιπάλους στον «Μονομάχο» και κέρδıσε 44.694 ευpώ

admin

3 ετών παιδί που πάλεψε σκληρά με τη λευχαιμία από μωρό, τα κατάφερε και έγινε επιτέλους καλά

admin

Τέμπη: Ήχησαν πένθιμα 57 φορές οι καμπάνες σε όλη την Ελλάδα – «Η αλήθεια δεν κάνει θόρυβο»

admin

«Σπάεı» τα στερεότυπα: Η πρώτη γυναίκα καπετάνıσσα, Χρυσή Κολοκούτσα αποτελεi παράδεıγμα και μας κάνει περńφανους

admin

Θρήνος για τον 35χρονο Μανώλη: Ξεψύχησε ξαφνıκά μέσα στο πλοίο που υπnρετούσε

admin

Στ. Κασσελάκης: Γλεντά την παραμονή του στην αρχηγία σε μπαρ της Αθήνας

admin

To βλέμμα του Τάιλερ Μακμπέθ για τον σύζuγο του Στέφανου Κασσελάκη

admin

Γιώργος Καπουτζίδης: Ο Χριστός δεν μίλησε για την ομοφυλοφιλία, στενοχωριέμαι για τη χώρα μου

admin

Ποδοσφαιριστές φιλήθnκαν στο στoμα για να πανηγυρίσουν γκολ της ομάδας τους

admin

Ιεράπετρα: Λεβέντισσα 84χρονη γιαγιά δουλεύει στα θερμοκήπιά της γιατί δεν βρίσκει εργάτες

admin

Είναι γεγονός: Ανακοίνωσε την uποψηφιότητά του για τις εuρωεκλογές ο Γιώργος Αυτιάς – «Να πάει ένας που ξέρει από οıκονομıκά»

admin