Με λένε Ειρήνη. Ναι έχω 4 παιδιά με 4 διαφορετικούς άνδρες και δεν με νοιάζει ο,τι και να λέτε

Date:

Με λένε Ειρήνη. Ναι έχω 4 παιδιά με 4 διαφορετικούς άνδρες και δεν με νοιάζει ο,τι και να λέτε

Μία πολύτεκνη μητέρα εξομολογείται πως απέκτησε τέσσερα παιδιά από τέσσερις διαφορετικούς άνδρες και όποιος το ακούει, την κρίνει χωρίς να γνωρίζει τη ζωή της.







“Δεν έχετε ιδέα τι έχει περάσει ο άλλος στη ζωή του. Το λέω εκ πείρας.

Έχω ακούσει πάρα πολλά σχόλια. Γιατί; Είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Το κάθε ένα έχει άλλον πατέρα.

Ήδη φαντάζομαι τα σχόλια που θα γράψετε κάτω από αυτό το άρθρο. Δεν με νοιάζει όμως. Ό, τι και να πείτε… τα έχω ακούσει όλα. Αυτή είναι η ιστορία μου…

Όταν τελείωσα τη σχολή ήμουν 22 χρονών. Είμαι από επαρχία, και εκείνο το καλοκαίρι έπιασα δουλειά σε μια ταβέρνα, γιατί από Σεπτέμβρη θα έπιανα δουλειά στην Αθήνα και δεν ήθελα να είμαι βάρος στους γονείς μου. Γνώρισα ένα παιδί που είχε έρθει για σεζόν και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.







Ζούσαμε έντονα τον έρωτά μας όλο το καλοκαίρι. Το Σεπτέμβρη πήγαμε και οι δυο στην Αθήνα, όπου συνεχίσαμε τη σχέση μας κανονικά και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Μία μέρα, τον περίμενα να έρθει στο διαμέρισμα που νοίκιαζα και άργησε. Κάτι που δεν έκανε ποτέ. Δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, ούτε τίποτα. Εκείνο το βράδυ σκοτώθηκε με τη μηχανή, ενώ ερχόταν να με δει.

Περιττό να σας πω ότι έφυγε η ζωή κάτω απ’ τα πόδια μου. Πόσο μάλλον όταν μετά από δυο μήνες βαρύτατου πένθους, ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος. Σοκ. Δεν ήξερα τι να κάνω και πήγα στο χωριό ένα Σαββατοκύριακο να δω τους γονείς μου, και τους το είπα. Εκείνοι αντέδρασαν όπως περίμενα. Μου είπαν ότι είναι ντροπή, και τι θα πουν στο χωριό κτλ κτλ. Εγώ το μωρό ήθελα να το κρατήσω. Ήταν κομμάτι του αγαπημένου μου.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά με το ζόρι με ανάγκασαν να φύγω από την Αθήνα, να αφήσω δουλειά και σπίτι και να γυρίσω στο χωριό. Εκεί, αφού γέννησα το κοριτσάκι μου, οι γονείς μου αποφάσισαν ότι είμαστε οικονομικό βάρος, παρόλο που δούλευα ως ταμίας στο παντοπωλείο για να βοηθάω. Έτσι “με πάντρεψαν” με το γιο ενός φίλου τους.

Καλός άνθρωπος ήταν στην αρχή, δεν θα πω ψέμματα. Αλλά δεν τον ερωτεύτηκα ποτέ. Δέχτηκε και φερόταν στην κόρη μου σαν παιδί του, και μαζί αποκτήσαμε άλλη μία. Μια ωραία μέρα μετά από 6 χρόνια γάμου, μου είπε να φύγω από το σπίτι μαζί με τα παιδιά, γιατί είχε βρει μια Ρουμάνα που εργαζόταν καθαρίστρια στο ξενοδοχείο που διαχειριζόταν στο χωριό και την ερωτεύτηκε.

Οι δυσκολίες που πέρασε η πολύτεκνη μητέρα μέχρι να βρει την ευτυχία

Με δυο παιδιά και χωρίς σπίτι, αποφάσισα να τα μαζέψω και να πάμε στην Αθήνα. Μετά από ένα δύσκολο διάστημα προσαρμογής, (μας φιλοξένησε ένας θείος του πρώην άντρα μου), βρήκα δουλειά ως γραμματέας σε ένα γραφείο.

Ένα χρόνο μετά, το αφεντικό μου χώρισε από τη γυναίκα του και περνούσε μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή του. Εγώ δεν είχα κανέναν ερωτικό σύντροφο και ούτε και με απασχολούσε το θέμα, από τότε που μας πέταξε έξω ο πρώην σύζυγός μου. Το ένα έφερε το άλλο και ένα βράδυ βγήκαμε με όλους τους συναδέλφους για ποτό και περάσαμε το βράδυ μαζί. Λίγο διάστημα μετά, γεννήθηκε ο γιος μας.

Ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι. Τα παιδιά μου, ο νέος μου σύντροφος, η δουλειά. Όλα ήταν μια χαρά, μέχρι που τα βρήκε με την πρώην γυναίκα του γιατί δεν ήθελε να έχει βάρος τα παιδιά μου από τους προηγούμενους συντρόφους μου και έτσι και αλλιώς πάντα εκείνη ήθελε. Αυτά μου δήλωσε.

Φυσικά μετά από όλα αυτά δεν ήθελα να ξαναδώ άντρα στη ζωή μου.

Περνούσα ήσυχα με τα παιδιά μου, προσπαθώντας να τους προσφέρω το καλύτερο που μπορώ.

Περάσανε 4 χρόνια. Γνώρισα έναν υπέροχο άνθρωπο, με τον οποίο είμαστε μαζί μέχρι και σήμερα. Αποκτήσαμε μαζί μια κόρη.

Είμαι τώρα 54 χρονών, με τον άντρα μου κλείνουμε μαζί 20 χρόνια γάμου και είμαστε ευτυχισμένοι με τα εγγόνια μας από την πρώτη και τη δεύτερη κόρη μου. Τα παιδιά μου αυτόν ξέρουν ως πατέρα. Δεν τον αλλάζουν με τίποτα.

Μην κρίνετε όταν ακούτε κάτι. Έχω τέσσερα υπέροχα παιδιά από τέσσερις διαφορετικούς άντρες. Και δεν πειράζει”.

Ειρήνη Κ.







Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Νίκος Ψαρράς: «Με κάποιους ανθρώπους οι ζωές μας μπλέκονται και είναι σαν μια ζωή»

Ο ταλαντούχος πρωταγωνιστής Νίκος Ψαρράς μιλά για την αγαπημένη του σύζυγο, τη σκηνοθέτιδα Έλενα Καρακούλη, με την οποία συμπορεύεται 12 χρόνια. Πόσα χρόνια είσαι μαζί με τη σε τη σκηνοθέτιδα Ελενα Καρακούλη; Νίκος Ψαρράς στο gossip-tv: «Ο ηθοποιός παίζει στο φως - Εκτίθεται και άρα... κρίνεται» Με την Έλενα είμαστε μαζί δώδεκα χρόνια και έντεκα

Μάρα Ζαχαρέα: Κάνει ηλιοθεραπεία στην εντυπωσιακή βεράντα της στην Πάρο – Η θέα από το σπίτι της!

Η Μάρα Ζαχαρέα θέλησε να περάσει το καλοκαίρι της μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς ζωής της Αθήνας!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Γάλλος σκηνοθέτης… εξαφάνισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Η αντίδραση της ΕΡΤ στο σκηνοθετικό λάθος

Παρασκευή, 26.7.2024, 23:50 Zappit@ZAPPIT_ Αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια στα social media από τη γενικότερη εικόνα της διοργάνωσης. Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα το βράδυ της Παρασκευής (26/7). Παρά την καταρρακτώδη βροχή, οι Γάλλοι διοργανωτές κατάφεραν να φέρουν εις πέρας ένα φαντασμαγορικό show που για πρώτη φορά έλαβε χώρα

Ρένα Μόρφη σε πρωτοφανή επίθεση προς τους δημοσιογράφους: “Για μένα ήταν ο απόλυτος βιασμός, με τσάκισε”

"Μαθεύτηκε πολύ νωρίς. Ήταν μια είδηση πολύ προσωπική που προσπάθησα να την κρατήσω. Τελικά, δεν τη σεβάστηκαν και την έβγαλαν", περιγράφει η Ρένα Μόρφη.

Μαριέττα Χρουσαλά: Ξέγνοιαστες στιγμές στη Μύκονο με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα

Παρέλαση επωνύμων γίνεται κάθε βράδυ στα Ματογιάννια, με celebrities και jet setters να «ανακατεύονται» με τα πλήθη των τουριστών. Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας έκαναν βραδινή έξοδο σε γνωστό μπαρ του νησιού όπου και τους κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live TV. Η πρώην παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής είναι από τα πιο ερωτευμένα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η εμφάνιση του Slimane και η ερμηνεία του «Mon Amour» της Eurovision

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Με διαφορετικό τρόπο ερμηνεύτηκε ο εθνικός ύμνος της Γαλλίας κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης. Έκπληξη όμως αποτέλεσε η εμφάνιση του Slimane, νωρίτερα. Φαντασμαγορική είναι η παρέλαση, που για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων είναι πλωτή, και πραγματοποιείται κατά μήκος του Σηκουάνα. Πλήθος κόσμου έχει γεμίσει τις κερκίδες που έχουν

Power of Love: Ποιο αγόρι θα αποχωρήσει;

Παρασκευή, 26.7.2024, 13:29 Zappit@ZAPPIT_ Διαβάστε περισσότερα... Απόψε είναι το Gala του Power of Love και ένα αγόρι θα δει την πόρτα της εξόδου από το παιχνίδι. Η Νίκη και ο Jason είναι εκείνοι που φορούν την κονκάρδα στα δύο σπίτια αφού ψηφίστηκαν ως οι δημοφιλέστεροι χαρακτήρες της εβδομάδας. Τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε η Νίκη η οποία

Ο Μίμης Πλέσσας κλείνει 100 χρόνια ζωής με μία μεγάλη γιορτή στο Θέατρο Παλλάς

Διαβάστε λεπτομέρειες... Μια ανεπανάληπτη μουσική γιορτή αφιερωμένη στα εκατοστά γενέθλια του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη Μίμη Πλέσσα, έρχεται στο Θέατρο Παλλάς από τον μετρ των μουσικοθεατρικών επιτυχιών Γιώργο Βάλαρη. Μια επέτειος-σταθμός για την ελληνική μουσική με τις σπουδαιότερες κινηματογραφικές επιτυχίες του μυθικού συνθέτη και ένα πλούσιο επιτελείο 30 και πλέον καλλιτεχνών μαζί με πολυμελή ζωντανή ορχήστρα.

Lady Gaga για την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων: Είναι ένα δώρο που δεν θα ξεχάσω ποτέ

Lady Gaga για την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων: Είναι ένα δώρο που δεν θα ξεχάσω ποτέ Δείτε τη δημοσίεση που έκανε λίγο μετά την εντυπωσιακή performance H  Lady Gaga  τραγούδησε στην τελετή έναρξης των  Ολυμπιακών Αγώνων 2024  στο Παρίσι, με μια εντυπωσιακή εμφάνιση εμπνευσμένη από τα καμπαρέ, με μία ομάδα 8 χορευτών.

Μπέτι Μίντλερ: Η ηθοποιός και ο σύζυγός της κοιμούνται σε χωριστά υπνοδωμάτια εδώ και 40 χρόνια

H Μπέτι Μίντλερ αποκάλυψε το μυστικό της για τον 40χρονο γάμο της με τον σύζυγό της Μάρτιν φον Χάσελμπεργκ. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι το ζευγάρι κοιμάται σε «ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες» από τότε που παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας στις 16 Δεκεμβρίου 1984. Όσον αφορά στον λόγο, η Μίντλερ μιλώντας στο «Entertainment Tonight», απάντησε: «Ο σύζυγός μου ροχαλίζει».

Γιάννης Αγγελάκας: Το πρόβλημα υγείας που τον οδηγεί στην ακύρωση των συναυλιών του

Την διακοπή των συναυλιών του ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα social media ο Γιάννης Αγγελάκας. Ο ίδιος ενημέρωσε τους θαυμαστές του για το πρόωρο τέλος της καλοκαιρινής περιοδείας του, λόγω σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει με την ακοή του. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αγγελάκας, έγραψε στη λεζάντα μιας ανάρτησής του: «Γεια σας παιδιά. Λυπάμαι για αυτά που

Βασάλος: «Είδα την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη σχέση της, δεν ένιωσα άνετα! Είναι αμήχανο»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε τη συνάντηση που είχε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν .