Λατρεύεις το athleisure στυλ; 8 κομμάτια που φωνάζουν το όνομά σου

Date:

Για εσένα που η άνεση είναι προτεραιότητα. Για εσένα που έχεις ιδιαίτερη αδυναμία στους sporty-chic συνδυασμούς. Για εσένα που αν μπορούσες θα ζούσες την κάθε μέρα μέσα σε ένα ποδηλατικό σορτσάκι, μια φόρμα, ένα φούτερ. Για εσένα που έχεις συλλογή από T-shirt και cropped tops. Για εσένα που προτιμάς τα πιο αθλητικά εσώρουχα και μαγιό. Για εσένα λοιπόν, η -sse έχει ένα δώρο.

Η νέα συλλογή που φέρει την υπογραφή της για την σεζόν Spring/Summer 2022 είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις. Αυτό που χρειάζεσαι και δεν το ξέρεις. Η συγκεκριμένη συλλογή τιμά τις ρίζες του brand. Εμπνευσμένη από τη σύγχρονη μόδα, και παρουσιάζοντας φρέσκα σχέδια, υπέροχα χρώματα και τολμηρούς συνδυασμούς, αποτελεί έναν εντυπωσιακό φόρο τιμής στο εμβληματικό λογότυπο της -sse.

Αυτή τη φορά η συλλογή της -sse εξελίσσεται με οικολογικά υλικά, χαρούμενες χρωματικές παλέτες, ξεχωριστά λογότυπα, δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια και παρουσιάζοντας μια ανανεωμένη σειρά κλασικών λουκ του brand. Χρησιμοποιεί καινοτόμα υλικά κλωστοϋφαντουργίας, σοφιστικέ γραμμές και ζωηρές αποχρώσεις σε παρόμοιους μεταξύ τους τόνους, ιδανικές για τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι συλλογές “’Sustainability” και “Fashion” είναι οι δύο πρωταγωνιστές για φέτος.

Sustainability

Σηματοδοτώντας ένα καθοριστικό βήμα στη δέσμευση της -sse για βιωσιμότητα, αυτή η συλλογή συνδυάζει σχέδια εμπνευσμένα από τις τάσεις της μόδας, υφάσματα βαμμένα με φυσικές χρωστικές και οικολογικά υλικά. Σύγχρονες loungewear γραμμές συνδυάζονται με μια σειρά νέων χρωμάτων, προσθέτοντας μια σοφιστικέ αύρα σε αυτή τη βιώσιμη συλλογή μέσα από ασορτί σύνολα και casual κομμάτια, ιδανικά για εμφανίσεις εκτός γηπέδου.

Fashion

Η συλλογή Fashion της -sse παντρεύει στυλ και σιλουέτες εμπνευσμένες από τις τάσεις της μόδας με μια τολμηρή γκάμα χαρούμενων καλοκαιρινών αποχρώσεων και εντυπωσιακών λογότυπων -sse. Τα νέα κομμάτια αποτυπώνουν το αυθεντικό πνεύμα του brand με casual κλασικά ρούχα και σύγχρονες streetwear προτάσεις που συνδυάζονται με εμβληματικά γραφικά και μοτίβα.

8 athleisure κομμάτια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου αυτό το καλοκαίρι:

Μπουστάκι Sezwin, -sse.

Βερμούδα φούτερ Pencil, -sse.

Φόρεμα Adore, -sse.

Ολόσωμο μαγιό Suro, -sse.

Cropped T-shirt Claudine, -sse.

Tie-dye μαγιό σουτιέν Brew, -sse.

Μαγιό σλιπ Rodrup, -sse.

Σορτς φούτερ Colieur, -sse.

Βρείτε τη νέα συλλογή της -sse στο Bloobox.gr.

Κεντρική διάθεση

Shop & Trade. Τηλ: 210 3408400

Ακολουθήστε το - στο

Google News

και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαρία Καρλάκη: Το πρώτο Πάσχα του γιου της στη Μύκονο και η λαμπάδες που προκάλεσαν ερωτηματικά

Η Μαρία Καρλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από λίγο καιρό και το μεγαλώνει μόνη της, καθώς η ίδια έχει πει πως δεν έχει σχέσεις με τον πρώην.

Τερέζα: «Είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη»

Η Τερέζα παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και αναφέρθηκε και στον Άλκη Κούρκουλο.

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον Β΄ ημιτελικό της Eurovision – Ενθουσιασμός μετά τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Ενθουσιασμένοι με το Zari και την εξαιρετική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, στη δεύτερη -τεχνική- πρόβα της ελληνικής αποστολής για την Eurovision 2024 που γίνεται στο Μάλμε είναι οι Εurofans. «Χθες είχαμε τη δεύτερη τεχνική πρόβα η οποία πήγε πάρα πολύ καλά, όπως πολύ καλά είχε πάει και η πρώτη τεχνική πρόβα που είχα πραγματικά σαρώσει

Δανάη Μπάρκα: Στο χωριό για Πάσχα! Αγουροξυπνημένη με μια… καρδούλα στον καφέ της

Πάσχα στο χωριό θα κάνει φέτος, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις η Δανάη Μπάρκα. «Όταν ο καφές σου υπενθυμίζει την αγάπη»