Ο άντρας μου μού έστειλε ένα μήνυμα που προοριζόταν για την ∈ρωμένη του

Date:

Ο άντρας μου μού έστειλε ένα μήνυμα που προοριζόταν για την ∈ρωμένη του

Είμαστε παντρεμένοι με τον σύζυγό μου 3 χρόνια έχουμε ένα μωράκι 9 μηνών. Νόμιζα πως ειχαμε έναν ευτυχισμένο γάμο. Όμως προχθές ο άντρας μου, μου έστειλε ένα μήνυμα που προόριζε ξεκάθαρα για άλλη γυναίκα. Έγραφε “Λίζα μωρό μου τί ώρα στο γνωστό μέρος; Θα περάσουμε καλά!. Έγραφε επίσης ότι ανυπομονούσε για τη στιγμή που θα έμπαινε μέσα της.







Τον ξεσκέπασα φυσικά και το παραδέχτηκε. Παραδέχτηκε ότι δεν το έχουν κάνει αλλά ότι έχουν έρθει κοντά. Έριξε το φταίξιμο στη νέα μας ζωή με το παιδί, ότι κουράστηκε και ήθελε κάτι να βγει απ’ τη ρουτίνα. Έριξε το φταίξιμο παντού εκτός από τον εαυτό του.

Τώρα από εδώ και πέρα τι να κανω; Τον αγαπώ και από τότε η σ∈ξουαλική μας ζωή είναι καλύτερη. Όμως είμαι ακόμα πληγωμένη. Τί με συμβουλεύετε;

Ανδριάννα

- : -







Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Πώς είναι σήμερα, 47 χρόνια μετά, οι πρωταγωνιστές της σειράς «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Κάθε χρόνο η μίνι σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» προβάλλεται κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Όσα χρόνια και αν περάσουν και όσες φορές και αν έχου δει τη συγκεκριμένη σειρά οι τηλεθεατές, δεν παύουν να θέλουν να την ξαναπαρακολουθήσουν, γι' αυτό και τα κανάλια την εντάσσου στο πρόγραμμά

Σοφία Παυλίδου: Πήγε Ρώμη και εντυπωσίασε με το νέο της κούρεμα, λίγο πριν το Πάσχα

Ένα ταξίδι στη Ρώμη έκανε η Σοφία Παυλίδου και μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ρούλα Πατεράκη: Το απρόσμενο σχόλιο για τον Μάρκο Σεφερλή – “Ίσως θα πρέπει να τον ξαναμελετήσουμε”

"Αρνήθηκα τον ρόλο στον Σασμό. Είναι τοξική ιστορία το Θέατρο, ειδικά από κάποιες γυναίκες σκηνοθέτριες", δηλώνει η Ρούλα Πατεράκη.