Η Ειρήνη γνώρισε τον Πάρη στην ομάδα Thank you Next. Αγάπησε το παιδί της και παντρεύτηκαν το καλοκαίρι

Date:

Η Ειρήνη γνώρισε τον Πάρη στην ομάδα Thank you Next. Αγάπησε το παιδί της και παντρεύτηκαν το καλοκαίρι

Το παρακάτω αναδημοσιεύουμε στο - με την άδεια της Ειρήνης

“Γεια σας !  Σε αυτό το σημείο θέλω να πω πως μέσα από το TYN γνωριστήκαμε πριν 2,5 χρόνια κ παντρευτήκαμε το καλοκαίρι με τον Πάρη !

Λογικά είναι ο πρώτος γάμος που προκύπτει από αυτή την ομάδα !

Έχω δημιουργήσει ένα μικρό intro σε άλλη εφαρμογή social media κε σην ιστορία μας κ αν είναι σύμφωνοι κ οι διαχειριστές μπορούμε να το κοινοποιήσουμε κ έδω !

Να θυμάστε μετά την συννεφιά  βγαίνει το ουράνιο τόξο  !







Πόσα Thank you  θέλω να πω στους πρώην μου δεν λέγεται !

Κάντε έρωτα  όχι πόλεμο  !

Να εχετε μια όμορφη μέρα !”

Αυτά έγραψε χθες η Ειρήνη Αρβανίτη στην ομάδα Thank you Next αν και η ιστορία αγάπης της με τον Πάρη είναι ακόμα πιο συγκινητική.

Η ίδια όταν εγκαταλείφθηκε στο νοσοκομείο από τον τότε σύντροφό της, το έγραψε στο Thank you Next και ο Πάρης, χωρίς να γνωρίζονται προσωπικά, της έστειλε μήνυμα και όπως και η ίδια λέει “Ήταν το μόνο μήνυμα στο οποίο απάντησα”.

Την επόμενη μέρα, ο Πάρης της έστελνε μια τεράστια ανθοδέσμη και λίγες μέρες αργότερα εμφανίστηκε στο μαγαζί της με μια σοκολατόπιτα (Η Ειρήνη είναι αισθητικός και ιδιοκτήτρια του Golden Queen Bee όπου κάνει ημιμόνιμο μακιγιάζ και είναι πολύ επιτυχημένη στον τομέα της).

Ο ίδιος αγκάλιασε την Ειρήνη και το παιδί της που το μεγάλωνε μόνη και το καλοκαίρι που μας πέρασε το ζευγάρι παντρεύτηκε, επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη τους.

Δείτε το βίντεο με όλη την ιστορία που ανέβασε η Ειρήνη στον λογαριασμό της στο TikTok και τους ευχόμαστε από καρδιάς να ζήσουν!

@eiriniarvaniti2 ήταν πολύ δύσκολο να εμπιστευθώ ξανά!Ποσο μάλλον από social!Σαγάπω πολύ! @parisskordilisFull story on U🟥! #lovestory #tyn #thankyounext #fyp #couples ♬ you are my sunshine – christina perri

- : -

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Αντωνά: Παραβίασαν τον λογαριασμό μου, λέει μετά «Αρούλη ήσουν μικρός σε όλα» που ανέβηκε στο Instagram της

Αντωνά: Παραβίασαν τον λογαριασμό μου, λέει μετά «Αρούλη ήσουν μικρός σε όλα» που ανέβηκε στο Instagram της Θα ψάξω να βρω ποιος μου έχει κάνει κάτι τέτοιο, τόνισε για τους ανθρώπους που χάκαραν το προφίλ της Η Μαρία Αντωνά ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν εκείνη που έκανε τις αναρτήσεις στο Instagram, με τα story της να

Μαρίνα Σάττι: Το συρτάκι της με την εκπρόσωπο της Αρμενίας στη Eurovision – Δείτε το βίντεο

Λίγο μετά τη δεύτερη πρόβα της με την ελληνική αποστολή

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Μαρία Αντωνά – «Δεν θα ανέβαζα ποτέ τέτοια stories, έχω αξιοπρέπεια»

«Προφανώς και δεν ήμουν εγώ αυτή που ανέβασε τα Instagram stories», είπε η Μαρία Αντωνά αναφορικά με την παραβίαση του προφίλ της και την υποτιθέμενη «απάντηση» που έδωσε στον Άρη Σοϊλέδη. Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Μαρία Αντωνά το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης (02.05.2024), όπως η ίδια αποκάλυψε μέσω βίντεο στο Instagram, αφού ανάκτησε τον

Κώστας Μπακογιάννης – Σία Κοσιώνη: Πασχαλινή απόδραση στο Καρπενήσι

Πάσχα στο πανέμορφο Καρπενήσι επέλεξαν να κάνουν ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη, όπως οι ίδιοι μοιράστηκαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Ο πρώην δήμαρχος Αθηνών, έχει μία ιδιαίτερη αγάπη για το Καρπενήσι λόγω της καταγωγής του πατέρα του, Παύλου Μπακογιάννη, που ήταν από την Ευρυτανία. Ο Κώστας Μπακογιάννης και η σύζυγός του Σία