Άνθρωπος σου, είναι αυτός που διώχνεις και γυρνάει να σου δώσει κι άλλη αγάπη.

Άνθρωπος σου, είναι αυτός που διώχνεις και γυρνάει να σου δώσει κι άλλη αγάπη.

Ο άνθρωπος μου..Θα είναι εκείνος που δέκα φορές θα τον διώχνω μακριά και δέκα φορές θα έρχεται πίσω με τα μάτια του γεμάτα αγάπη.

Θα είναι εκείνος που τις περίεργες εκείνες ώρες που δεν θα αντέχω τον εαυτό μου θα μου αλείφει τις πληγές με την αγάπη του και θα χαϊδεύει με την υπομονή τα σφάλματα μου.

Εκείνος που δεν θα έχει τον εγωισμό πάνω απο το ανάστημα του αλλά τον ανδρισμό του.

Που θα του λέω δεν αντέχω και θα μου λέει.. “Εγώ θα αντέξω για Σένα.”..

Που θα έχει κρυμμένα τριαντάφυλλα στο χέρι πίσω απο την πλάτη του και όχι όπλα.

Που τις μέρες που με γαζώνουν οι ένοχες και οι ανασφάλειες μου, δεν θα με ρωτάει , δεν θα περιμένει απαντήσεις με το φρύδι σηκωμένο άλλα θα μου κρατάει πιο σφιχτά το χέρι και θα με τραβάει στον δικό του παράδεισο, για να διώξω από μέσα μου την βροχή, το κρύο και την κόλαση μου.

Ο άνθρωπος μου..

Θα μου υπενθυμίζει κάθε μέρα ότι είναι Εδώ, δεν θα απαιτεί από εμένα να είμαι..Θα με κερδίζει, θα με διεκδικεί. Θα με έχει, δεν θα με κατέχει.







Ο άνθρωπος μου..

Θα μου μιλάει για όμορφους αμμόλοφους και ήλιους που κρύβονται πίσω από τις πλαγιές την ίδια στιγμή που οι δαίμονες μου θα στήνουν χορό στο μυαλό μου και εγώ θα βουλιάζω σε ένα σωρό από θύμισες.

Ο άνθρωπος μου..

Θα είναι ένα μεγάλο άσπρο πουλί που θα με κρύψει στις φτερούγες του, να μην με ξαναβρούν τα λαίμαργα σαρκοβόρα της ζωής μου που με το αίμα μου έκαναν γιορτή.

Ο άνθρωπος μου θα ξυπνάει να μου χαϊδεύει το μέτωπο μου, θα σκουπίζει τα κλάματα μου από τα μαύρα όνειρα τα ξημερώματα. Θα μου λέει το πιο όμορφο παραμύθι για να αποκοιμηθώ, δεν θα είναι ο εφιάλτης που με κρατάει ξύπνια το απομεσήμερο.

Ο άνθρωπος μου θα είναι ένα μεγάλο λευκό καράβι που θα ταξιδεύει στα γαλάζια νερά της πιο ήρεμης θάλασσας. Θα με τραβήξει πάνω μαζί του σαν ένα ναυαγισμένο καΐκι.

Δεν θα με βουλιάξει για να σωθεί εκείνος.

Ο άνθρωπος μου θα σου μοιάζει.

Θα έχει για χαμόγελο όλα τα υπόλοιπα καλοκαίρια της ζωής μου.

Θα τον λένε όπως εσένα..

Ζωή μου!

Της Μπέττυς Κούτσιου

- : loveletters.gr

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Ελένη Φιλίνη: Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε και δεν έκανε παιδιά

Στην εκπομπή Στιγμές φιλοξενήθηκε η Ελένη Φιλίνη και μίλησε για τον λόγιο που δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν έκανε παιδιά.

Συγκλόνισε η Κατερίνα Γκαγκάκη στο Tv Queen για την κατάθλιψη και τη βουλιμία

Σε εξομολογήσεις καρδιάς προχώρησαν οι συμμετέχουσες του Tv Queen στο αποψινό επεισόδιο. Στη συνέχεια η Κατερίνα Γκαγκάκη

Μαυρικίου για Μικρούτσικο: «Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να μην σκέφτεται πως τον αγκαλιάζει μια ομάδα, μια οικογένεια, μια παρουσιάστρια»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν καλεσμένοι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μαζί με την σύζυγο του, Ιλάειρα Ζήση και μεταξύ άλλων ο μουσικός σχολίασε την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από το πλατό. Ειδικότερα, αφού κάθισαν στον καναπέ της εκπομπής και ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Νίκος Ορφανός! «Ήταν δύο εβδομάδες πρόωρη. Σήμερα την πήραμε σπίτι»

Πριν από περίπου δυο μήνες ο Νίκος Ορφανός είχε ανακοινώσει πως θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά. «Περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι μας τον Μάιο και είναι κορίτσι. Είμαστε στις ετοιμασίες με την γυναίκα μου για το ροζ παιδικό δωμάτιο της κόρης μας», είχε πει. Νίκος Ορφανός: Η απόφαση να μην ξανασχοληθεί με την πολιτική και

Αποκαλυπτική η Χρηστίδου – Έτσι τελειώνει τις σχέσεις της: «Χρειάζεται πέντε λεπτά»

Στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού «Μαρία τη νύχτα» φιλοξενήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου και η απάντησή της περί σχέσεων και πώς τις τελειώνει είναι επική! Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε η παρουσιάστρια, αν νιώσει πως δεν είναι αυτό που υπολόγισε τότε τη τελειώνει σε πέντε λεπτά. Χρηστίδου για χωρισμό Οικονομάκου: «Όλη αυτή η κουβέντα που γίνεται

Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει με ροζ μαλλιά στο Instagram

Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει με ροζ μαλλιά στο Instagram Δείτε την ανάρτηση που έκανε η τηλεπερσόνα Σχετικά Άρθρα Thema Insights Τα σοκολατένια αυγά που είναι γεμάτα αγάπη Έκφραση αγάπης και λόγος απόλαυσης, αναπόσπαστο κομμάτι των γαστρονομικών εθίμων που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, τα σοκολατένια αυγά είναι σημείο αναφοράς για το Πάσχα.   26.04.2024, 18:26 Τα νέα

Ψυχοκόρες: Η Βασιλική συναντά τη Βικτώρια

Ψυχοκόρες - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21: Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο Κέντρο Εργαζόμενου Κοριτσιού, η Βασιλική βλέπει τη