Οι πιο δημοφιλείς τσάντες της Bottega Veneta μας ξανασυστήνονται

Date:

Οι πιο δημοφιλείς τσάντες της Bottega Veneta μας ξανασυστήνονται
Cover photo: Jeremy Mo-r/Getty Images

Η Bottega Veneta βρίσκεται σε ανοδική τροχιά από τότε που ανανέωσε το δυναμικό της το 2018, φέρνοντας νέα ταλέντα, αφού η μητρική εταιρεία της Kering είχε θέσει ως στόχο να την εκσυγχρονίσει. Έκτοτε, το φημισμένη ιταλικό brand βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των τάσεων και είναι πολύ πιθανό όταν κοιτάμε πίσω στη δεκαετία του 2020, να την χαρακτηρίζουμε ως τη δεκαετία της Bottega Veneta.

Από λατρεμένα items όπως η Tire Boot, το Pouch, η The Puddle Boot και η Jodie μέχρι μια ολόκληρη χρωματική τάση εμπνευσμένη σε μεγάλο βαθμό από το Bottega Green, ο οίκος έχει συμβάλει σε πολλές από τις τρέχουσες τάσεις του σήμερα.

Το τελευταίο κατόρθωμα όμως της σχεδιαστικής ομάδας της Bottega Veneta είναι οι τσάντες από καουτσούκ. Τα πιο δημοφιλή σχέδια του brand μας ξανασυστήνονται μέσα από ένα νέο υλικό που δεν περιμέναμε, χαρίζοντας μας το πιο cool αποτέλεσμα.

Η Arco tote παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2019 και ήταν ένα από τα πρώτα σχέδια του Daniel Lee για τον οίκο, αυτή τη σεζόν όμως υπέστη ολική μεταμόρφωση ως μέρος των σειράς Salon 03 bags της BV. Έχει το ίδιο ακριβώς σχήμα με το πρωτότυπο, μόνο που είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από καουτσούκ. Υπάρχουν δύο διαθέσιμα μεγέθη Mini και Medium, τα οποία διατίθενται μόνο για $990 και $1.550. Φαίνεται σαν μια πολύ κομψή, αν και πολύ ακριβή τσάντα, για να την πάρεις στην πισίνα ή στην παραλία, αλλά εμείς θα την παίρναμε ακόμα και για μια βόλτα στην πόλη ή στο γραφείο. Η αγαπημένη Padded Jodie είναι το δεύτερο σχέδιο που κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από καουτσούκ και μπορεί να γίνει δική σου σε μία ποικιλία χρωμάτων αρκεί να είσαι διατεθειμένη να πληρώσεις 2500 €.

Bottega Veneta

Medium Arco tote από καοτσούκ, Bottega Veneta

Bottega Veneta

Mini Jodie από καοτσούκ, Bottega Veneta

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

  • Πώς θα κάνεις ένα thrifted-vintage κομμάτι να μοιάζει σαν καινούργιο (λες και το πήρες σήμερα!)
  • Αυτά τα Gucci sneakers μπορούν να γίνουν δικά σου με μόλις 10€. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα…
  • 7 fashion brands που λατρεύουμε ακριβώς όπως και το Zara (& Shopping)

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μιχάλης Αεράκης: «Έχω μεγαλώσει απότομα, ξέρω τι σημαίνει ανθρώπινος πόνος»

Ο Μιχάλης Αεράκης παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε γνωστή εφημερίδα και μίλησε για τις δυσκολίες που έχει βιώσει.

Eurovision 2024: Η πρώτη πρόβα της Γαλλίας «κόβει την ανάσα»- Σε ποια θέση είναι στα στοιχήματα;

Eurovision 2024: Ο Slimane που εκπροσωπεί φέτος τη Γαλλία με το αισθαντικό “Mon Amour” ανέβηκε στη σκηνή του Μάλμε, να κάνει την πρώτη του τεχνική πρόβα.

Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν μου είναι απαραίτητο να τρώω κρέας»

«”Γιατί δεν τρως κρέας;” Με ρωτούν… “Γιατί δεν είναι απαραίτητο”, απαντώ», αποκαλύπτει η Εριέττα Κούρκουλου αναφορικά με τον vegan τρόπο ζωής της. Το πρωί της Μ. Παρασκευής (03.05.2024), η Εριέττα Κούρκουλου, έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει του Πάσχα. Η εγγονή του Νίκου Κούρκουλου έχει επιλέξει να μην τρώει κρέας και έκανε μία ανάρτηση στο

Η Βαλέρια Κουρούπη ανέβασε τη δική της εκδοχή του «Ζάρι» σατιρίζοντας την Μαρίνα Σάττι

Το λογοπαίγνιο «Δικαίωμα στη Σάττι-ρα», έγραψε σε μία αυτοσχέδια πινακίδα η Βαλέρια Κουρούπη θέλοντας στην δική της εκδοχή του «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, με το οποίο συμμετέχει στην Eurovision. Με μια δόση χιούμορ, πάντως, η Βαλέρια Κουρούπη σατιρίζει το «Ζάρι» σε ένα απολαυστικό video σε Tik Tok και Instagram. Μάλιστα, πολλοί έχουν επιχειρήσει να κάνουν