Κορωνοϊός: Σε μια εβδομάδα νόσησαν 36.300 νέοι κάτω των 17 ετών

Date:

Ένας στους τέσσερις ασθενείς Covid 19 την εβδομάδα 10 Ιανουαρίου 2022 – 16 Ιανουαρίου 2022 ήταν κάτω των 17 ετών ανακοίνωσε σήμερα ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας.

Σύμφωνα με την ημερήσια επιδημιολογική μελέτη του ΕΟΔΥ το σύνολο των ασθενών ηλικίας 4-18 ετών την συγκεκριμένη περίοδο είναι 36.300, αποτελώντας το 25% (39% από την προηγούμενη εβδομάδα) στο σύνολο των κρουσμάτων.

Την εβδομάδα 10 Ιανουαρίου 2022 – 16 Ιανουαρίου 2022, το ποσοστό θετικότητας ήταν 6.11% σε σύνολο 2.372.747 εργαστηριακών ελέγχων (RT-PCR/Rapid-Ag) και 1.31% σε σύνολο 2.888.316 αυτοδιαγνωστικών ελέγχων. Στο σύνολο των ελέγχων, το ποσοστό θετικότητας ήταν 2.76%.

Το μεγαλύτερο ποσοστό καταγράφεται στη Φλώρινα με 4,69% και ακολουθούν η Μύκονος με 3,97%, το Ρέθυμνο με 3,94% κ το κέντρο της Αθήνας με 3,92%, η Καστοριά με 3,81%, ο Πειραιάς με 3,77%, τα Χανιά με 3,74%, η Δυτική Αττική με 3,68%, η Τήνος με 3,61% και η Ρόδος με 3,52%.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών την ίδια περίοδο ήταν 3.884, ενώ το σύνολο των εξιτηρίων λόγω ίασης ήταν 3.192. O λόγος εισαγωγών νέων ασθενών προς εξιτήρια λόγω ίασης ήταν 1.22.

thetikot

Ειδήσεις σήμερα: 

Στα 20.107 τα νέα κρούσματα, 683 οι διασωληνωμένοι, 88 θάνατοι

Και επισήμως παράταση των μέτρων για μία εβδομάδα

Τα mRNA εμβόλια δεν επιβαρύνουν τους διαβητικούς, λέει ο Μόσιαλος

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Eurovision 2024: H Μαρίνα Σάττι στον Β’ Ημιτελικό, η σειρά εμφάνισης των χωρών & οι Big Five

Eurovision 2024 - Η ΕΡΤ μάς μεταφέρει τον παλμό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, σε απευθείας σύνδεση με τη σκηνή του Malmö Arena στη Σουηδία. Απόψε 9 Μαΐου 2024, στις 22:00, θα παρακολουθήσετε στην ΕΡΤ1 τον Β’ Ημιτελικό, στον οποίο εμφανίζεται η Ελλάδα στην 3η θέση, με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «ZARI»

Eurovision-Ευαγγελινός: «Δεν έχω ακούσει κανένα τραγούδι. Δεν θέλω να μου αποσπά τίποτα την προσοχή»

Eurovision 2024: Μια ανάσα πριν την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή, τη χορογραφία της οποίας έχει επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός, μίλησε για την εμπειρία του στο διαγωνισμό. «Είμαι ευγνώμων που μπήκα σε αυτήν την ομάδα με τη Μαρίνα, είναι κάτι πολύ καινούριο για εμένα, είναι ένα καινούριο άκουσμα και για τον κόσμο, χωρίς να

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Καταγγέλλει εξαπάτηση από χάκερ – “Απέσπασαν περίπου 5.000 ευρώ”

"Ζητούσε να του βάλουν κάρτες Paypal των 100 ευρώ. Κάποιοι το πίστεψαν και του τα έβαλαν, ο ξάδερφός μου 600, ένα παιδί 500 ευρώ, 300άρια από δω κι από κει", περιγράφει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Eurovision 2024: Σκάνδαλο με τη Σερβία – Το RTS διέκοψε τη μετάδοση του διαγωνισμού σε τρία τραγούδια

Τι προβλέπει ο επίσημος κανονισμός της Eurovision και ποια τα ενδεχόμενα στη συνέχεια της φετινής διοργάνωσης;

Ε. Παπαδοπούλου: Χάκερ απέσπασε μεγάλα χρηματικά ποσά από φίλους της

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έπεσε και η ίδια θύμα χάκερ που προσπαθούσε να αποσπάσει χρήματα χρησιμοποιώντας το προφίλ της. Η γνωστή influencer μίλησε με λεπτομέρειες για την προσπάθεια εξαπάτησης που βίωσε «Δεν το πήρα χαμπάρι. Μιλούσα με

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Μιλούσε με τη Μαρία Αντωνά και χάκερ της άρπαξε περίπου 5.000 ευρώ

Στόχος χάκερ έγινε και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Ο άγνωστος δράστης κατάφερε και της έκλεψε περίπου 5.000 ευρώ, τη στιγμή που ίδια συνομιλούσε με τη Μαρία Αντωνά που είχε παρόμοια εμπειρία. Όπως είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ μιλούσε με τη Μαρία Αντωνά μέσω Instagram, ο χάκερ απέσπασε μεγάλα

Ελένη Φουρίερα: Δες πώς είναι το χλιδάτο σπίτι της με την πελώρια πισίνα στα Νότια Προάστια!

Το σπίτι της Ελένης Φουρέιρα είναι τόσο cool, όσο κι εκείνη! Η Ελένη Φουρέιρα είναι μία από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της pop μουσικής και δικαιωματικά έχει πάρει τον τίτλο της «Βασίλισσας της μουσικής», καθώς βλέπει συνεχώς τις μετοχές της να απογειώνονται, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, με κάθε νέο της κομμάτι

Κλέλια Ανδριολάτου: Έφερε το καλοκαίρι – Η νέα φωτό με μαγιό που προκάλεσε «χαμό» στο Instagram!

Το καλοκαίρι για την Κλέλια Ανδριολάτου ήρθε πιο νωρίς φέτος, καθώς ήδη η ξανθιά καλλονή ξεκίνησε να ποζάρει με το μαγιό της στα social media! Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια από την επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, ξεκίνησε τα πρώτα της μπάνια, καθώς οι νέες φωτογραφίες της με μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έβαλαν

Eurovision 2024: Τελική πρόβα για την Έλενα Παπαρίζου – Έτσι θα εμφανιστεί στη σκηνή

Τετάρτη, 8.5.2024, 23:58 Ιωάννης Καρακασίδης@ Τρεις πρώην νικήτριες της Eurovision, Έλενα Παπαρίζου, Sertab Erener και Charlotte Perelli θα προσκαλέσουν το κοινό σε ένα μοναδικό sing-along πάρτι. Την ενδυματολογική της πρόβα για τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision πραγματοποίησε πριν από λίγο η Έλενα Παπαρίζου. Η Ελληνίδα pop star πρόκειται να εμφανιστεί στη σκηνή του διαγωνισμού ερμηνεύοντας

Survivor: Γιώργος Γκιουλέκας και Φάνης Μπολέτσης έλυσαν τις διαφορές τους στον στίβο μάχης

Οι δύο άντρες διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον στίβο μάχης μετά τις εκατέρωθεν επιθέσεις στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Survivor: Την έστειλαν στον τάκο παμψηφεί και προκάλεσε ερωτηματικά – «Δεν το περίμενα, το θεωρώ άδικο»

Ποια ήταν η τέταρτη και τελευταία υποψηφιότητα της εβδομάδας στο Survivor;

Ελένη Καστάνη για Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή: “Επειδή αποφάσισε να φύγει η μία, τελείωσε όλη η δουλειά”

"Έπαθα κατάθλιψη όταν τελείωσε το σήριαλ. Δεν έχει νόημα να πω τον λόγο", περιγράφει η Ελένη Καστάνη για το "θρυλικό" σήριαλ του MEGA.