Ρεγεβιόν με πιτζάμες; 10 looks που θα σε πείσουν

Date:

Αν θέλεις να συνδυάσεις άνεση και κομψότητα, τότε ένα ζευγάρι σατέν πιτζάμες είναι ιδανικό για να πρωταγωνιστήσει στα γιορτινά outfits σου.

Ρεγεβιόν με πιτζάμες; 10 looks που θα σε πείσουν

Αυτή η χρονιά σίγουρα μετέβαλε σε μεγάλο βαθμό το στυλ μας και τις shopping επιλογές μας. Η άνεση έγινε η απόλυτη προτεραιότητά μας και ακόμα και το γιορτινό μας στυλ ακολουθεί ακριβώς αυτή τη λογική. Με 21.600 κρούσματα Covid ημερησίως, φαίνεται πως τελικά δεν χρειαζόμαστε φορέματα με παγιέτες και στρας, ούτε ψηλοτάκουνα για το ρεβεγιόν. Οι festive εξορμήσεις μας δεν θα είναι αυτές που είχαμε υπολογίσει ακριβώς… Αυτό δεν σημαίνει πως θα περάσουμε το ρεβεγιόν με φόρμες, απλά θέλουμε κάτι πιο πρακτικό αλλά πάντα κομψό.

Η απάντηση είναι μια: χρειάζεσαι ένα ζευγάρι πιτζάμες. Μην σκέφτεσαι φυσικά τις πιτζάμες που φοράς όταν κοιμάσαι, ούτε πιτζάμες με αρκουδάκια. Μιλάμε για ένα υπέρκομψο σετ σατέν πιτζάμες που θα μπορείς να φορέσεις και έξω για να υιοθετήσεις το pajama style που έχουν υιοθετήσει όλες οι σταρ. Οι σατέν πιτζάμες είναι πραγματικά σικ, αγκαλιάζουν το σώμα, προσδίδουν κομψότητα και είναι μια πραγματικά λαμπερή επιλογή, οπότε μην έχεις δεύτερες σκέψεις. Και βέβαια είναι και το τέλειο homewear!

10 glamorous looks με βάση τις σατέν πιτζάμες


(Photo by Edward Berthelot/Getty Images)

(Photo by Edward Berthelot/Getty Images)

(Photo by Edward Berthelot/Getty Images)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

  • 7 ψηλοτάκουνα που κόβουν την ανάσα
  • Τάση 70’s: Υιοθέτησέ τη σωστά και με τα πιο σύγχρονα κομμάτια
  • Πέρλες: Πώς θα προσθέσεις το απόλυτο trend στο στυλ σου;

Ακολουθήστε το - στο

Google News

και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Read Next

MORE FROM

ΜΟΔΑ

BEST of INTERNET

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

«Κάπου έλεος…» – Ξεσπά η Ντάνη Γιαννακοπούλου για ερώτηση που δέχτηκε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου δέχεται συνεχώς μια ερώτηση στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει εξοργιστεί. Η γνωστή ηθοποιός, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τις ερωτήσεις που δέχεται για τα κιλά της και πόσο ζυγίζει τώρα που κουβαλάει ένα μωράκι μέσα στην κοιλίτσα της. Ντάνη Γιαννακοπούλου: Μας δείχνει τη

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Αντωνά – «Είναι πολύ άδικο ό, τι ζω…»

Πάρα πολύ δύσκολες οι τελευταίες ώρες και μέρες για τη Μαρία Αντωνά καθώς όλα όσα της συμβαίνουν είναι πολύ άσχημα. Μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, ήρθε και το χακάρισμα του προφίλ της στο Instagram, με απανωτές fake αναρτήσεις. Η ανάρτηση που ανέβασε στα Instastories της νωρίτερα έγραφε: «Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου!

Καλομοίρα: “Σας ευχαριστώ που ενημερώσατε για την ηλεκτρονική απάτη”

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η γνωστή τραγουδίστρια. Τι ακριβώς συνέβη και τι γράφει στο δημόσιο μήνυμά της στο Instagram η Καλομοίρα.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ανανέωσε το συμβόλαιο με το Star παρέα με… τον γιο του

«Υπέγραψε τριετία με Option ανανέωσης για το MasterChef 2040», τόνισε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Το τρυφερό ενσταντανέ με τον μικρό Κίμωνα.