Γιατί τα μωρά του Μαρτίου είναι ξεχωριστά

Date:

Γιατί τα μωρά του Μαρτίου είναι ξεχωριστά







Τα μωράκια που γεννιούνται τον πρώτο μήνα της άνοιξης, είναι όντως ξεχωριστά! Δεν είναι και λίγο να έρχεσαι στη ζωή τον πρώτο μήνα της πιο όμορφης εποχής του χρόνου…

Είναι εκ φύσεως αισιόδοξα

Τα μωρά του Μάρτη εξελίσσονται συνήθως σε χαρούμενα και αισιόδοξα παιδιά που σου κλέβουν την καρδιά με το γέλιο τους! Θα τα δεις σπάνια να γκρινιάζουν χωρίς ουσιαστικό λόγο, ενώ, όταν σε δουν κακόκεφο, θα προσπαθήσουν να σου φτιάξουν τη διάθεση.







Έχουν ανεπτυγμένη διαίσθηση

Τα μωρά του Μαρτίου, γίνονται ενήλικες με ανεπτυγμένη διαίσθηση και ενσυναίσθηση. Δύσκολα τους εξαπατάς, ενώ ξεχωρίζουν για τον δυναμισμό και τη γενναιοδωρία τους. Δεν είναι καθόλου σπάνιο, μάλιστα, να ασχοληθούν με την προσφορά και τον εθελοντισμό.

Γίνονται δάσκαλοι ή γιατροί

Η προδιάθεσή τους για ανιδιοτελή προσφορά, αλλά και η λαχτάρα που έχουν για έναν καλύτερο κόσμο, συχνά τα οδηγεί να επιλέξουν επαγγέλματα όπου μπορούν να προσφέρουν τη βοήθειά του στους άλλους, όπως δάσκαλοι, γιατροί ή δικηγόροι.

Είναι προσαρμοστικά και με πολλά ταλέντα

Τα πολλά τους ταλέντα αλλά και η ικανότητά τους να προσαρμόζονται στις εκάστοτε συνθήκες, τα βοηθά να είναι χαρούμενα αλλά και πετυχημένα. Τα παιδιά του Μαρτίου, τις περισσότερες φορές, ελίσσονται με ευκολία στις διάφορες καταστάσεις και πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Αγαπούν τις τέχνες

Συνήθως, αγαπούν τις τέχνες, ενώ και η δική τους καλλιτεχνική πλευρά είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη. Σπάνια θα δείτε ένα παιδί που γεννήθηκε τον Μάρτιο να μην αγαπά τη μουσική ή να αδιαφορεί για τη ζωγραφική.

- : -

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαρία Καρλάκη: Το πρώτο Πάσχα του γιου της στη Μύκονο και η λαμπάδες που προκάλεσαν ερωτηματικά

Η Μαρία Καρλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από λίγο καιρό και το μεγαλώνει μόνη της, καθώς η ίδια έχει πει πως δεν έχει σχέσεις με τον πρώην.

Τερέζα: «Είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη»

Η Τερέζα παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και αναφέρθηκε και στον Άλκη Κούρκουλο.

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον Β΄ ημιτελικό της Eurovision – Ενθουσιασμός μετά τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Ενθουσιασμένοι με το Zari και την εξαιρετική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, στη δεύτερη -τεχνική- πρόβα της ελληνικής αποστολής για την Eurovision 2024 που γίνεται στο Μάλμε είναι οι Εurofans. «Χθες είχαμε τη δεύτερη τεχνική πρόβα η οποία πήγε πάρα πολύ καλά, όπως πολύ καλά είχε πάει και η πρώτη τεχνική πρόβα που είχα πραγματικά σαρώσει

Δανάη Μπάρκα: Στο χωριό για Πάσχα! Αγουροξυπνημένη με μια… καρδούλα στον καφέ της

Πάσχα στο χωριό θα κάνει φέτος, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις η Δανάη Μπάρκα. «Όταν ο καφές σου υπενθυμίζει την αγάπη»