«Κάνουν μπούλινγκ στο παιδί μου εδώ και 4 χρόνια και το σχολείο δεν αντιδρά»

Date:

«Κάνουν μπούλινγκ στο παιδί μου εδώ και 4 χρόνια και το σχολείο δεν αντιδρά»







Η καταγγελία που μια μητέρα δύο παιδιών έκανε στο politeianews.gr αφορά δημοτικό σχολείο της Πάτρας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου. Όπως καταγγέλλει, το παιδί της δέχεται επί 4 χρόνια μπούλινγκ από ένα άλλο παιδάκι.

«Το στριμώχνει πίσω από το σχολείο και του ασκεί τόσο λεκτική όσο και χειρωνακτική βία. Πρόπερσι του κάρφωσε το μολύβι στο μέτωπο και δεν με ειδοποίησαν από το σχολείο. Τον μετέφερα στον Ερυθρό Σταυρό και εκεί κατάφεραν και του αφαίρεσαν τη μύτη του μολυβιού από το μέτωπο. Έχω αγανακτήσει. Έχω προβεί σε δεκάδες επισημάνσεις σε διευθυντές, δασκάλους, αλλά δεν βλέπω καμία απολύτως διαφορά. Αναγκάστηκα να πάω μέχρι και την πρωτοβάθμια εκπαίδευση αλλά ούτε εκεί βρήκα ανταπόκριση» λέει χαρακτηριστικά η μητέρα.

Για το περιστατικό με το μολύβι, είχε απευθυνθεί στην τότε Διευθύντρια του σχολείου, είχε διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι δεν την είχαν ειδοποιήσει και είχε λάβει την απάντηση πως… δεν θεωρήθηκε κάτι σοβαρό. Η γυναίκα συγκλονίζει με την περιγραφή της: «Ζω με τον φόβο κάθε μέρα. Για ότι συμβεί στο παιδί μου. Μην το σπρώξει στην σκάλα, μην του βγάλει το μάτι κλπ.».







Οι δάσκαλοι την έχουν ενημερώσει πως ο συμμαθητής του γιου της αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, όμως αυτό δεν μπορεί να είναι η δικαιολογία για την μη παρέμβαση των υπευθύνων της σχολικής κοινότητας.

Πριν από ένα μήνα, ο γιος της δέχθηκε μία δυνατή μπουνιά στο στομάχι. Και πάλι από το ίδιο πρόσωπο. Η γυναίκα ευελπιστεί πως κάποιος θα παρέμβει ώστε να σταματήσει ο εφιάλτης που ζει ο μικρός μαθητής. «Τέσσερα χρόνια η ίδια κατάσταση. Μήπως πρέπει να απευθυνθώ στην Αστυνομία;» αναρωτιέται.

-: politeianews.gr

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαρία Καρλάκη: Το πρώτο Πάσχα του γιου της στη Μύκονο και η λαμπάδες που προκάλεσαν ερωτηματικά

Η Μαρία Καρλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από λίγο καιρό και το μεγαλώνει μόνη της, καθώς η ίδια έχει πει πως δεν έχει σχέσεις με τον πρώην.

Τερέζα: «Είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη»

Η Τερέζα παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και αναφέρθηκε και στον Άλκη Κούρκουλο.

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον Β΄ ημιτελικό της Eurovision – Ενθουσιασμός μετά τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Ενθουσιασμένοι με το Zari και την εξαιρετική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, στη δεύτερη -τεχνική- πρόβα της ελληνικής αποστολής για την Eurovision 2024 που γίνεται στο Μάλμε είναι οι Εurofans. «Χθες είχαμε τη δεύτερη τεχνική πρόβα η οποία πήγε πάρα πολύ καλά, όπως πολύ καλά είχε πάει και η πρώτη τεχνική πρόβα που είχα πραγματικά σαρώσει

Δανάη Μπάρκα: Στο χωριό για Πάσχα! Αγουροξυπνημένη με μια… καρδούλα στον καφέ της

Πάσχα στο χωριό θα κάνει φέτος, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις η Δανάη Μπάρκα. «Όταν ο καφές σου υπενθυμίζει την αγάπη»