10 στιλιστικά tricks που κλέψαμε από τα Scandi girls και… πάντα πιάνουν!

Date:

10 στιλιστικά tricks που κλέψαμε από τα Scandi girls και… πάντα πιάνουν!
Cover Photo: Raimonda Kulikauskiene/Getty Images/Ideal Images

Δεν ξέρουμε αν συμφωνείς αλλά εμείς δηλώνουμε ότι το στυλ των κοριτσιών από την Σκανδιναβία καταφέρνει πάντα να μας ενθουσιάζει. Τα κορίτσια της μόδας με το Scandi Cool στυλ, όπως αποκαλείται, παίζουν στα δάχτυλα τις τάσεις της μόδας με τόση άνεση και με αψεγάδιαστους συνδυασμούς που δεν μπορούμε παρά να θέλουμε να τις αντιγράψουμε.

Μπορεί να γοητεύονται περισσότερο από τις over the top τάσεις από τις ultra κλασικές Γαλλίδες street stylers, για παράδειγμα, αλλά καταφέρνουν πάντα να προτείνουν φρέσκους συνδυασμούς που σύντομα αντιγράφουμε. Θέλεις να το πετύχεις και εσύ; Δες τι πρέπει να κάνεις:

Παστέλ αποχρώσεις!

Φαίνεται ότι από όλες τις παστέλ αποχρώσεις αυτή είναι η αγαπημένη τους και σίγουρα θα την επιλέξουμε για να δώσουμε χρώμα στις χειμωνιάτικες μέρες.

Neutral mix

Nude, μπεζ, ταμπά… Οι συνδυασμοί με τις αποχρώσεις αυτές είναι απλά αμέτρητες και τα κορίτσια της μόδας που γνωρίζουν από στυλ τις παίζουν στα δάχτυλα με απόλυτη επιτυχία.

Το πράσινο

Το έχουμε συναντήσει σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις – από την πιο σκούρα μέχρι το πιο ανοιχτό παστέλ και μας αρέσει σε κάθε του εκδοχή.

Οργάντζα, τούλι, εντυπωσιακά puff μανίκια

Τα τοπ από αέρινα υφάσματα με ιδιαίτερα μανίκια είναι ό,τι καλύτερο και ρομαντικό έχουμε δει φέτος. Τα κορίτσια της μόδας τα λατρεύουν και βλέπουμε τα κομμάτια αυτά να πρωταγωνιστούν σε δεκάδες looks.

Back to the 70s

Παντελόνια σε γραμμή καμπάνα, flowy φορέματα, μπότες μέχρι το γόνατο και πουκάμισο με όμορφους φιόγκους στον λαιμό ή ιδιαίτερους γιακάδες είναι μόνο λίγα από τα κομμάτια που αξίζει να επιλέξει φέτος για να γοητεύσεις.

Slouchy denim

Είναι σίγουρα το denim trend της σεζόν και χαρίζουν ρετρό διάθεση στο στυλ μας κολακεύοντας παράλληλα την μέση μας. Φόρεσέ τα με τακούνια για έξτρα πόντους στυλ.

Wrap dress + παντελόνι

Ίσως ο καλύτερος τρόπος να προσαρμόσεις το καλοκαιρινό σου φόρεμα στο φθινόπωρο: συνδυάζοντας το με ένα παντελόνι σε skinny γραμμή.

Οι χρυσές αλυσίδες

Τα πιο hot κορίτσια έχουν πια αφήσει στην άκρη το layering με πολλά κοσμήματα και έχουν κάνει στροφή στις statement χρυσές αλυσίδες που εύκολα συνδυάζονται με όλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

  • Τι θα φορούσε τώρα μια γνήσια trendsetter; 8 κομμάτια-έρωτας
  • Skin reset: Κάνε restart στην επιδερμίδα σου μετά τις καλοκαιρινές “επιθέσεις”

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Στράτος Τζώρτζογλου: Ο 27χρονος γιος του έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα ως σκηνοθέτης στην Αμερική!

Εσείς το ξέρατε ότι ο 27χρονος γιος του Στράτου Τζώρτζογλου και της Μαρίας Γεωργιάδου έχει διαγράψει μία σπουδαία καριέρα ως σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος στο εξωτερικό;  Μπορεί ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Μαρία Γεωργιάδου να έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, ο 27χρονος γιος τους όμως, Αλκιβιάδης, πάντα θα τους φέρνει κοντά. Τζώρτζογλου - Μαριόλα: Το φωτογραφικό άλμπουμ

Αναγνωρίζετε το μωράκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστή ηθοποιός που συμμετείχε στις «Άγριες Μέλισσες»

Κι όμως! Το μωράκι της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Εσείς μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Η Ευσταθία Τσαπαρέλη για την γνωριμία με τον σύζυγο της, Αλέξανδρο Λογοθέτη: “Η ζωή μας έκανε ένα μικρό δωράκι”

"Το επόμενο πρωί δεν ήταν πολύ αμήχανο παραδόξως και έφτιαξε έκανε υπέροχο πρωινό ο Αλέξανδρος" περιγράφει η Ευσταθία Τσαπαρέλη.

Γιάννης Ζουγανέλης για Δημήτρη Σταρόβα: “Οι γιατροί δεν λένε πράγματα για να ενθαρρύνουν, λένε την αλήθεια”

"Πονάω πολύ, πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό με ανθρώπους που φεύγουν, με ανθρώπους που ασθενούν" ομολογεί ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ντίνος Ηλιόπουλος: Τα τελευταία του λόγια πριν πεθάνει & επιγραφή που ζήτησε να μπει στον τάφο του

Ο Ντίνος Ηλιόπουλος ήταν ένας από τους σπουδαιότερους κωμικούς του ελληνικού κινηματογράφου. Ποια ήταν η επιθυμία του πριν πεθάνει;

Στο νοσοκομείο ο Mente Fuerte – Η ανάρτηση που έκανε

Ανησυχία προκάλεσε στο διαδικτυακό του κοινό ο Mente Fuerte σήμερα Παρασκευή 17 Μαϊου.

My Style Rocks: Στέλιος Κουδουνάρης σε Ιωάννα – Με αυτό τον φιόγκο μπορείς μόνο να βγεις από κάποια τούρτα

Γιατί καταπιέζεσαι και πας σε άσχετα μέρη με άσχετα ρούχα, αναρωτήθηκε ο κριτής

Back In Action: Η πρώτη ταινία της Κάμερον Ντίαζ μετά από 10 χρόνια έρχεται στις 15 Νοεμβρίου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες εικόνες από το έργο

Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: “Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει”

"Eίπα "σ' ευχαριστώ Θεέ μου" γιατί το προλάβαμε, ήταν αντιμετωπίσιμο και κρατάω μόνο ευγνωμοσύνη" ομολογεί η Δέσποινα Βανδή.

Η Αθηναΐς Νέγκα για Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα: “Τρικλοποδιά σχεδόν, ήταν έξω από τα νερά τους”

"H Eurovision είναι ένα σόου που δεν έχουμε λόγο να το επικρίνουμε, δεν περιμένουμε να μας σώσει καλλιτεχνικά" διευκρινίζει η Αθηναΐς Νέγκα.

Αφροδίτη Σκαφίδα: Αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί γέννησε πρόωρα την κόρη της

Η Αφροδίτη Σκαφίδα παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή I Love Σου Κου και αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που γέννηση την κόρη της πρόωρα.

Έλλη Κοκκίνου: O πανέμορφος γιος της & το τρυφερό βίντεο που δημοσίευσε για τα γενέθλια του

Ιδιαίτερα σημαντική η σημερινή μέρα για την Έλλη Κοκκίνου αφού ο γιος της Αλέξανδρος είχε τα γενέθλια του.  Ο πανέμορφος γιος της έκλεισε τα 16 του και η ευτυχισμένη μαμά έκανε την πιο ξεχωριστή ανάρτηση. Η ίδια προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τον γιο της παρά το απαιτητικό της πρόγραμμα. Όπως είδαμε