Γονείς αρνητές στην Κατερίνη: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες, δεν άφησαν την κόρη μας να μπει στο σχολείο»

Date:

Γονείς αρνητές στην Κατερίνη: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες, δεν άφησαν την κόρη μας να μπει στο σχολείο»

Σάλος στα social media με τα βίντεο που έχουν ανεβάσει γονείς αρνητές από την Κατερίνη σε ένα παραλήρημα κατά του εμβολίου, της χρήσης μάσκας, αλλά και όσων τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ίδιοι έκαναν φασαρία στο σχολείο της κόρης τους γιατί απαιτούσαν να μπει στην τάξη για να κάνει μάθημα χωρίς να έχει υποβληθεί σε self test και χωρίς να φοράει μάσκα.

Ο πατέρας της μικρής μαθήτριας χαρακτηρίζει τα μέτρα για τον κορωνοϊό φασιστικά, σατανικά και παράνομα. Μάλιστα συνεχίζοντας το παραλήρημα του αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε με τον διευθυντή του σχολείου ο οποίος δεν άφησε την κόρη του να πει στην τάξη επικαλούμενος τον νόμο. «Καμία ΚΥΑ, κανένας νόμος δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα της Ελλάδος», λέει και χαρακτηρίζει εγκληματίες τους γονείς που φορούν μάσκες και εμβολιάζουν τα παιδιά τους.

#Ψεκασμένοι γονείς στην Κατερίνη

1/2 pic.twitter.com/Sel29A2dpZ

— Τσεμπουρασκα ? (@Che_burashkas) September 14, 2021

Από την πλευρά της η μητέρα του κοριτσιού επιμένει πως και τις επόμενες ημέρες θα κάνουν φασαρία έξω από το σχολείο, ενώ βάζουν και την κόρη τους να μιλάει στο βίντεο «όσο η μαμά και ο μπαμπάς φώναζαν εκεί, εγώ γελούσα γιατί ήταν αστείο. Και όλοι οι άλλοι τους έβλεπαν λες και σκότωσαν κάποιον».

Εντονότατες ήταν οι αντιδράσεις χρηστών στο twitter μετά τιο βίντεο των γονιών-αρνητών που ανέβηκαν.

- : -

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαρία Καρλάκη: Το πρώτο Πάσχα του γιου της στη Μύκονο και η λαμπάδες που προκάλεσαν ερωτηματικά

Η Μαρία Καρλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από λίγο καιρό και το μεγαλώνει μόνη της, καθώς η ίδια έχει πει πως δεν έχει σχέσεις με τον πρώην.

Τερέζα: «Είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη»

Η Τερέζα παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και αναφέρθηκε και στον Άλκη Κούρκουλο.

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον Β΄ ημιτελικό της Eurovision – Ενθουσιασμός μετά τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Ενθουσιασμένοι με το Zari και την εξαιρετική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, στη δεύτερη -τεχνική- πρόβα της ελληνικής αποστολής για την Eurovision 2024 που γίνεται στο Μάλμε είναι οι Εurofans. «Χθες είχαμε τη δεύτερη τεχνική πρόβα η οποία πήγε πάρα πολύ καλά, όπως πολύ καλά είχε πάει και η πρώτη τεχνική πρόβα που είχα πραγματικά σαρώσει

Δανάη Μπάρκα: Στο χωριό για Πάσχα! Αγουροξυπνημένη με μια… καρδούλα στον καφέ της

Πάσχα στο χωριό θα κάνει φέτος, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις η Δανάη Μπάρκα. «Όταν ο καφές σου υπενθυμίζει την αγάπη»