Οι Έλληνες είναι οι καλύτεροι εραστές στον κόσμο σύμφωνα με νέα έρευνα που ανατρέπει τα δεδομένα

Date:

Συγκεκριμένα, η αρθρογράφος Γιασμίν Χαρίσα που συνέταξε τον χάρτη, βάσει παλαιότερων ερευνών, παρουσιάζει τα δυνατά σημεία κάθε έθνους, σημειώνοντας μάλιστα πως «οι Έλληνες άνδρες βρέθηκαν πρόσφατα να είναι οι καλύτεροι στο κρεβάτι, με ενισχυμένη απόδοση λόγω της υγιούς μεσογειακής διατροφής τους με ψητό ψάρι, ελαιόλαδο και φέτα». Αναλυτικότερα:

Ελλάδα – πρωταθλητές

Στην Ελλάδα, το 87% των ενηλίκων κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, σύμφωνα με την Durex -αυτό το ποσοστό είναι το περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Οι Έλληνες ήταν στην κορυφή της έρευνας που εξέτασε τις σεξουαλικές συνήθειες 30.000 ατόμων από 26 εθνικότητες.

Ιαπωνία – σεξουαλική ξηρασία

Μόνο το 345 των κατοίκων της Ιαπωνίας κάνει σεξ εβδομαδιαίως, καθιστώντας τους Ιάπωνες τους πιο ανικανοποίητους σεξουαλικά στον κόσμο, σύμφωνα με έρευνα της Durex. Οι πολλές ώρες εργασίας οδηγούν σε έλλειψη φυσικής επαφής μεταξύ των συζύγων.

Γαλλία – στα γρήγορα

Οι Γάλλοι προτιμούν το γρήγορο σεξ, σύμφωνα με μία έρευνα. Λίγο περισσότεροι από τους μισούς άνδρες είναι σε θέση να παρατείνουν την επαφή καθυστερώντας την εκσπερμάτωση και μόλις το 6% «κρατάει» έως και 13 λεπτά. Οι Γάλλοι προτιμούν ένα στα γρήγορα, ενώ οι Νορβηγοί έχουν τους περισσότερους οργασμούς

Νορβηγία – περισσότεροι οργασμοί

Η Νορβηγία μπορεί να είναι συνηθισμένη στις χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά φαίνεται πως είναι η πρωτεύουσα του οργασμού στον κόσμο, σύμφωνα με την εταιρεία σεξουαλικών παιχνιδιών Lelo, καθώς το 35% του πληθυσμού δηλώνει πως έχει οργασμούς κάθε μέρα.

Μεγάλη Βρετανία – το φετίχ με τα πόδια

Η Μεγάλη Βρετανική Έρευνα για το Σεξ αποκάλυψε πως 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ένα φετίχ με το πόδι, με το Μάντσεστερ να είναι η πρώτη πόλη που λατρεύει το πιπίλισμα των δακτύλων. Είναι επίσης παγκόσμιοι ηγέτες στα προκαταρκτικά.

Βέλγιο – στάση καουμπόισσας

Η στάση καουμπόισσας -όπου η γυναίκα βρίσκεται πάνω από τον άνδρα και τον κοιτάζει- είναι η πιο δημοφιλής στάση για σεξ στο Βέλγιο, σύμφωνα με έρευνα της ιατρικής ιστοσελίδας Dr. Ed.

Πολωνία – spooning

Το spooning -όπου οι σύντροφοι βρίσκονται στο πλάι, με τον άνδρα πίσω από τη γυναίκα- είναι η αγαπημένη στάση για τους Πολωνούς εραστές. Ο συνδυασμός τρυφερότητας και ερωτισμού φαίνεται πως εξιτάρει ιδιαίτερα τον συγκεκριμένο λαό.

Ρωσία – Ημέρα Σύλληψης

Η ρωσική κυβέρνηση κήρυξε την 12η Σεπτεμβρίου «Ημέρα Σύλληψης», ενθαρρύνοντας τα ζευγάρια να μείνουν στο σπίτι και να… αναπαραχθούν. Τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί εννέα μήνες μετά, ανταμείβονται με έπαθλα.

ΗΠΑ – τρίο

Οι ΗΠΑ είναι το μέρος που πρέπει να πάνε όσοι θέλουν ένα τρίο. Σύμφωνα με την εφαρμογή γνωριμιών 2somer, η Νέα Υόρκη έχει τη μεγαλύτερη όρεξη για σεξουαλική επαφή τριών ατόμων, ακολουθούμενη από το Λος Άντζελες και το Σικάγο. Ένας στους εννέα Αμερικανούς έχει πολυγαμική σχέση -πρόκειται για σεξουαλικές σχέσεις με περισσότερα από ένα άτομα με τη συγκατάθεση όλων των εμπλεκομένων-, ενώ ένας στους έξι Αμερικανούς θα ήθελε να δοκιμάσει ένα τρίο, σύμφωνα με το ακαδημαϊκό περιοδικό «Frontiers in Psychology». Το 46% των Αμερικανών προτιμά ένα καλό βράδυ από το σεξ, ενώ το 34% των ανδρών προτιμούν έναν καλό ύπνο.

Ρουμανία – φόβος για Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα

Γύρω στο 40% των Ρουμάνων πιστεύουν ότι τα ΣΜΝ μπορούν να μεταδοθούν από άτομο σε άτομο εάν χρησιμοποιούν δημόσια τουαλέτα, σύμφωνα με την Global Sex Survey. Αν και είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί.

Βραζιλία – αντοχή

Οι Βραζιλιάνοι, οι οποίοι κατά μέσο όρο αντέχουν 30 λεπτά σεξουαλικής πράξης, παίρνουν το χρυσό μετάλλιο στη σεξουαλική αντοχή. Αλλά το 44% των γυναικών στη Βραζιλία παραδέχεται ότι προσποιείται οργασμούς, σύμφωνα με το The Penguin Atlas Of Human Sexual Behavior.

Γερμανία – γυμνισμός

Το 1/3 των Γερμανών λατρεύει τον γυμνισμό στην παραλία και το έθνος έχει τα περισσότερα swinging clubs από κάθε άλλη χώρα της Ευρώπης. Η μυρωδιά της μασχάλης επίσης εξιτάρει το 23% των Γερμανών, σύμφωνα με το The Penguin Atlas.

Νέα Ζηλανδία – οι γυναίκες κυρίαρχες

Οι παθιασμένες γυναίκες στη Νέα Ζηλανδία απολαμβάνουν ένα πλούσιο και ποικίλο σεξ, με μέσο όρο 20,4 σεξουαλικών συντρόφων κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Αυτός είναι ο υψηλότερος αριθμός για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το Condoms.uk.

Αυστρία – polyamorous

Έρευνες έχουν διαπιστώσει πως οι άνδρες στην Αυστρία έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό σεξουαλικών συντρόφων παγκοσμίως σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους, που είναι κατά μέσο όσο 29,3, αναφέρει μελέτη του Condoms.uk.

Ταϊλάνδη – άπιστοι

Πάνω από το ήμισυ του πληθυσμού της Ταϊλάνδης παραδέχεται ότι είναι άπιστο, λέει η Durex. Το να έχεις ερωμένη είναι μέρος της ταϊλανδέζικης κουλτούρας εδώ και αιώνες και υπάρχει μια σύγχρονη τάση, όπου άνδρες και γυναίκες φέρνουν μαζί τους φίλους σε συναντήσεις -όχι πάντα για σεξ.

Κένυα – πιστοί

Σύμφωνα με την παγκόσμια έκθεση γονέων State Of The World’s Fathers, οι άνδρες στην Αφρική είναι πιο πιθανό να αποκτήσουν παιδιά με δύο ή περισσότερες γυναίκες, σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο. Αλλά οι Κενυάτες άνδρες ήταν στην κορυφή με τους πιο πιστούς της ηπείρου.

Ιταλία – στοματικό σεξ

Πάνω από το 80% των Ιταλών απολαμβάνουν στοματικό σεξ, σύμφωνα με έρευνα του 2019. Το ¼ των ζευγαριών στην Ιταλία παρακολουθεί πορνό μαζί και το 24% χρησιμοποιεί τρόφιμα ή αντικείμενα για διέγερση. Σχεδόν τα μισά ζευγάρια κάνουν σεξ δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Ινδία – μισούν τα προφυλακτικά

Μια έρευνα της Durex διαπίστωσε ότι το 95% των Ινδών δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικά, οδηγώντας σε μια συνομιλία στο Twitter με το hashtag #HateCondoms, όπου ρωτάει γιατί. Οι ερωτηθέντες απάντησαν πως μειώνει την οικειότητα και υπάρχει «έλλειψη συναισθήματος».

Κίνα – λιγότεροι οργασμοί

Οι Κινέζοι έχει διαπιστωθεί πως είχαν τους λιγότερους οργασμούς στον κόσμο, σύμφωνα με έρευνα της Durex, με περίπου το 76% των ανθρώπων να μην μπορεί να φτάσει στο αποκορύφωμα κάθε φορά που κάνει σεξ.

-: -

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Τερζή: «Επιτέλους βγήκαν οι λέξεις που με βάρυναν 6 χρόνια» – Το νέο μήνυμα για την κακοποίησή της

Μετά τις αναρτήσεις που έχει κάνει στα social media αλλά και την εξομολόγησή της στο Στούντιο 4, η Γιάννα Τερζή προέβη σε μια νέα ανάρτηση. Η όμορφη τραγουδίστρια φαίνεται πως λυτρώθηκε μετά την εξομολόγησή της και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Η κακοποίηση έχει καλύτερους φίλους τον εκφοβισμό και τη χειραγώγηση. Και σε μένα

Άντζελα Γκερέκου: Αυτή είναι η μητέρα της και δεν της μοιάζει καθόλου

Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε στο αγαπημένο της νησί, την Κέρκυρα και θα περάσει εκεί τις ημέρες του Πάσχα. Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το νησί, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τις βραδινές της βόλτες στα σοκάκια, αλλά και από το σπίτι με τη μητέρα της. Τη Μεγάλη Πέμπτη 2/5, η

Jonathan Lipnicki: Πώς είναι σήμερα ο μπόμπιρας από την ταινία «Jerry Maguire»;

O Jonathan Lipnicki έγινε γνωστός μέσα από το «Jerry Maguire» σε πολύ μικρή ηλικία. Πώς είναι σήμερα ο γνωστός ηθοποιός;

Η Αγγελική Νικολούλη «υποκλίθηκε» δημοσίως στην Αλεξίου – Πόζαραν μαζί στον Επιτάφιο

Αγγελική Νικολούλη - Χαρούλα Αλεξίου: Η Μεγάλη Παρασκευή είναι μια ημέρα ιδιαίτερης σημασίας για τους χριστιανούς σε όλο τον κόσμο

Αν Χάθαγουεϊ: Η αμηχανία της σε συνέντευξη με τον Τζίμι Φάλον

Αν Χάθαγουεϊ: Η αμηχανία της σε συνέντευξη με τον Τζίμι Φάλον GALA Αν Χάθαγουεϊ Αμηχανία Αν Χάθαγουεϊ: Η αμηχανία της σε συνέντευξη με τον Τζίμι Φάλον Η σιωπή του κοινού που την έκανε να κοκκινίσει και να καλύψει το πρόσωπό της 03.05.2024, 12:52 Η Αν Χάθαγουεϊ ήταν καλεσμένη στο talk show που παρουσιάζει ο Τζίμι

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι βουτιές της στη Σαντορίνη – Δείτε βίντεο

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι βουτιές της στη Σαντορίνη - Δείτε βίντεο Κάτια Ταραμπάνκο: Οι βουτιές της στη Σαντορίνη - Δείτε βίντεο Το μοντέλο «πλημμύρισε» το Instagram με κλιπ και φωτογραφίες από το νησί Η Κάτια Ταραμπάνκο πήγε στη Σαντορίνη για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα και μοιράστηκε βίντεο και στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το

Κωνσταντίνος Βασάλος: Απόδραση με τη Μαρία Παπαγεωργίου στο Μεξικό – Οι φωτογραφίες που ανέβασαν

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκεται για το Πάσχα στο Μεξικό. Ωστόσο, δεν είναι μόνος του, αφού τον συνοδεύει η  γνωστή influencer, Μαρία Παπαγεωργίου. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισε να περάσει εκεί τις διακοπές του Πάσχα, παρέα με την instagrammer, Μαρία Παπαγεωργίου. Πρόσφατα, το φημολογούμενο ζευγάρι βρέθηκε στο Παρίσι, χωρίς, όμως, να φωτογραφηθούν μαζί. Αυτή τη φορά ο

Χριστίνα Μπόμπα: Όλες οι φορές που βρέθηκε στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων στα social

Δέκτης αρνητικών σχολίων γίνεται κατά καιρούς η Χριστίνα Μπόμπα, όμως απ' ό,τι φαίνεται ξέρει να χειρίζεται την κατάσταση με ψυχραιμία, όπως ακριβώς της αρμόζει.  Πρόσφατα η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες από την φωτογράφιση της, στην οποία ήταν... γυμνή! Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι περνά την καθημερινότητά της όταν είναι άρρωστες

Γιώργος Αμούτζας: Σήκωσε τον Επιτάφιο και φέτος στην γενέτειρά του

Στη γενέτειρά του τη Ροδόπη βρέθηκε για ένα ακόμη Πάσχα ο Γιώργος Αμούτζας και ασφαλώς σήκωσε τον Επιτάφιο για άλλη μια φορά.  Ο ηθοποιός παρευρέθηκε στην περιφορά του Επιταφίου στον Ίασμο Ροδόπης και ασφαλώς οι στιγμές ήταν μοναδικές. Ο ίδιος μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετική φωτογραφία από την περιφορά. Το πρώτο τους

Νικόλας Βαφειάδης: Το “καρφί” για τους συναδέλφους του που κατεβαίνουν υποψήφιοι στις εκλογές

"Την άλλη μέρα διάβασα ανακρίβειες για το θέμα στις εφημερίδες. Έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ, για να το κάνω όσο πιο σωστά μπορούσα", περιγράφει ο Νικόλας Βαφειάδης.

Κάτια Ταραμπάνκο: “Δεν κυνηγάμε το όνειρό μας καταπατώντας ανθρώπους αλλά πάντα καθαρά, με την αξία μας”

Κάτια Ταραμπάνκο: «Δεν κυνηγάμε το όνειρό μας καταπατώντας ανθρώπους αλλά πάντα καθαρά, με την αξία μας» Παρασκευή, 3.5.2024, 18:24 Zappit@ZAPPIT_ "Σίγουρα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα λένε "πού πάει αυτή να μπλέξει;" αλλά αν ακούμε μόνο τα αρνητικά σχόλια, δεν θα φτάσουμε ποτέ πουθενά". Την Κάτια Ταραμπάνκο συνάντησε ο δημοσιογράφος Γιάννης Ξυνόπουλος για λογαριασμό της

Γιάννα Τερζή για την κακοποίησή της: Βγήκαν λέξεις που με βάρυναν 6 χρόνια, ναι τώρα μπόρεσα

Η κακοποίηση έχει καλύτερους φίλους τον εκφοβισμό και τη χειραγώγηση και σε μένα έπιασε, τόνισε