Αδελφές σκότωσαν τον πατέρα τους στον ύπνο του επειδή τις κακοποιούσε χρόνια

Date:

Αντιμέτωπες με βαριές ποινές παραμένουν τρεις αδελφές στην Ρωσία, που μαχαίρωσαν και σκότωσαν τον πατέρα τους στον ύπνο του, μετά από χρόνια βιασμών και αιμομιξίας όπως καταγγέλλουν.

Και ενώ συγγενείς του φερόμενου παιδεραστή κατηγορούν τις τρεις νέες γυναίκες για «ψέματα», μία νέα αξιολόγηση της κατάστασής τους από ειδικούς, δείχνει πως υπέφεραν από βαθιά τραύματα, ως συνέπεια της βιαιότητάς του πατέρα, όπως μεταδίδει η Daily Mail που παρουσιάζει δηλώσεις εμπλεκόμενων δικηγόρων.

Опубликованы фотографии избитых отцом сестер Хачатурян

Το 2018, η Κριστίνα, η Αγγελίνα και η Μαρία Κατσατουριάν, 19, 18 και 17 ετών αντίστοιχα, είχαν τραυματίσει θανάσιμα τον 57χρονο πατέρα τους Μικαίλ, χρησιμοποιώντας το κυνηγετικό του μαχαίρι, ενώ κοιμόταν στο διαμέρισμά του στη Μόσχα. Τα τρία κορίτσια είχαν ομολογήσει τον φόνο, χαρακτηρίζοντας τον πατέρα τους «τύραννο» που τις βίαζε και τις κακοποιούσε.

Οι δύο μεγαλύτερες αδελφές είναι αντιμέτωπες με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ενώ και η τρίτη θα μπορούσε να τιμωρηθεί για τον θάνατο του Κατσατουριάν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Ωστόσο μια νέα έκθεση έρχεται να εμπλουτίσει τα στοιχεία, καθώς σύμφωνα με ψυχιάτρους του κέντρου Serbsky στη Ρωσία, ο πατέρας φαίνεται πως όντως βασάνιζε τις αδελφές και τις καταπίεζε.

Η δικηγόρος της Αγγελίνας, Μαρία Νταβτιάν, υποστηρίζει πως ειδικοί είχαν διαπιστώσει ότι από το 2014 τα κορίτσια υπέφεραν από σύνδρομο κακοποίησης και μετατραυματικό στρες. «Όλες αυτές οι καταστάσεις οφείλονται στις πράξεις του Κατσατουριάν». Οι τρεις αδελφές υπέφεραν και εξαναγκάζονταν και, όταν αποφάσισαν να τον σκοτώσουν, φοβούνταν για τις ζωές τους. «Είναι όλες θύματα», λέει η Νταβτιάν.

Через 10 дней они его убьют: появилось последнее совместное видео сестер  Хачатурян с отцом - ЗНАЙ ЮА

Ο δικηγόρος Αλεξέι Λίπστερ, που επίσης εκπροσωπεί τις γυναίκες αναφέρεται στους οικείους του 57χρονου που επιμένουν στην αθωότητά του: «Συγγενείς διατείνονται πως οι αδελφές τα κατασκεύασαν όλα επειδή είχαν σεξουαλική διαταραχή. Όμως σύμφωνα με τους ειδικούς, τίποτα τέτοιο δεν διαπιστώθηκε».

Παρ’ όλα αυτά, η θεία των αδελφών, Νάιρα Κατσατουριάν, επέμενε πως δεν υπήρχαν αποδείξεις σεξουαλικής βίας σε βάρος των τότε έφηβων κοριτσιών. «Ήξεραν ότι μπορούσαν να ζήσουν όπως ήθελαν, αν ξεφορτώνονταν τον πατέρα τους», δήλωσε σε τηλεοπτικό πρόγραμμα, κατηγορώντας τις νέες γυναίκες πως «ήθελαν να τον διαγράψουν από τις ζωές τους για να ζήσουν επαναστατικά».

Жертвы насилия или расчетливые убийцы? Два года со дня трагедии сестер  Хачатурян | StarHit.ru

Σύμφωνα με αναφορές, ο πατέρας διέταζε τις αδελφές να γδυθούν μπροστά του, υποστηρίζοντας πως ήθελε να τις ελέγξει. Στη συνέχεια απαιτούσε να τον ικανοποιήσουν, ισχυριζόμενος πως είχε προβλήματα με τον προστάτη του και πως αυτή θα ήταν η θεραπεία. Σε μία από τις επιθέσεις, ο Αγγελίνα κατέληξε με αίματα στο πρόσωπο. Ο άνδρας φέρεται να συνδεόταν με τον υπόκοσμο.

Η Μαρία, που ήταν ανήλικη όταν διαπράχθηκε ο φόνος, έχει ούτως ή άλλως διαφορετική μεταχείριση και, αν καταδικαστεί, θα εγκλειστεί σε ψυχιατρική κλινική και όχι σε κελί φυλακής. Αν οι μεγαλύτερες αδελφές καταδικαστούν, είναι πιθανό να τους αναγνωριστεί πως βρίσκονταν σε αυτοάμυνα.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

O Nίκος Κοκλώνης υποδέχεται στο J2US έναν guest κριτή και τη Λένα Ζευγαρά

Ο Ηλίας Ψινάκης θα κάτσει απόψε στην καρέκλα της Δέσποινας Βανδή

Ανδρέας Μικρούτσικος: Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας, αυτό της κάνει κακό, δήλωσε

Έλενα Τσαγκρινού: “Σχολιάστηκε αρνητικά που έβγαλα την κοιλιά μου”

Η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε στην κάμερα του I love Σου Κου για την αποβολή που είχε παλιότερα και τα σχόλια που δέχθηκε όταν έβγαλε την κοιλιά της σε ένα

Κώστας Τσουρός για Οικονομάκου – Μιχόπουλο: “Γιατί να βγάλεις ανακοίνωση για τη λήξη ενός γάμου; Δεν είμαστε στο Μπάκιγχαμ”

Ο Κώστας Τσουρός σχολίασε την ανακοίνωση που εξέδωσαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος για το διαζύγιό τους

Νίκος Μπάρκουλης: Έφαγα κέρατο – Παρέλυσαν τα πόδια μου, είπα «δεν γίνεται να το ζω αυτό…»

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Νίκος Μπάρκουλης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Tik Tok. Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, εξομολογήθηκε ότι έχει βιώσει απιστία σε μία από τις σχέσεις του και μάλιστα το ανακάλυψε με τον αρκετά σοκαριστικό τρόπο. «Αυτή η ιστορία είναι από το 2019-2020 ήμουν με μία κοπέλα. Βγαίνω

Πάνος Κατσαρίδης: Η Ναταλία Γερμανού δεν με συμπαθεί καθόλου

“Πριν από πέντε – έξι χρόνια ήταν να συνεργαστούμε στο θέατρο και δεν προέκυψε αυτό και από τότε νομίζω ότι μου κρατάει κακία” αποκάλυψε ο Πάνος Κατσαρίδης. Ο Πάνος Κατσαρίδης παραχώρησε δηλώσεις στο I love Σου Κου και στον Αλέξανδρο Ρούτα και μίλησε για τον λόγο που δεν έχει καλές σχέσεις με την Ναταλία Γερμανού.

Παντρεύτηκε η «Άσπα» του Σασμού – Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Βέρα Μακρομαρίδου και ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου. Το ζευγάρι, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του και έτσι την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου για να παντρευτεί. Βέρα Μακρομαρίδου και Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου μαζί με στενούς φίλους και συγγενείς παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο Καισαριανής ενώ αμέσως

Μαρία Σολωμού: Θα ήθελα να έχω σχέση με την Αντζελίνα Τζολί

Μαρία Σολωμού: Θα ήθελα να έχω σχέση με την Αντζελίνα Τζολί Μαρία Σολωμού: Θα ήθελα να έχω σχέση με την Αντζελίνα Τζολί Θα τα βρίσκαμε καλύτερα από ό,τι με κάποιον άλλο, πρόσθεσε η ηθοποιός Η Μαρία Σολωμού έδωσε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στην οποία μίλησε για τις προσωπικές της σχέσεις, το αν