Μαμά έκανε τη 2ετών κόρη της μοντέλο για μέικ-απ και προκάλεσε στο παιδί δερματίτιδα

Date:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μαμά έκανε τη 2ετών κόρη της μοντέλο για μέικ-απ και προκάλεσε στο παιδί δερματίτιδα

Ένας πατέρας αναζήτησε την συμπόνια και την κατανόηση στα social media για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την 2χρονη κορούλα του και τη μητέρα της. Η κραυγή αγωνίας του αφορούσε τον τρόπο τον οποίο η γυναίκα του εκμεταλλεύεται το παιδί της για το δικό της επαγγελματικό όφελος.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, η επαγγελματίας μακιγιέζ χρησιμοποιεί το κοριτσάκι τους ως μοντέλο για να δοκιμάζει διάφορα στιλ και προϊόντα μέικ-απ.

Ο μπαμπάς δεν αντέδρασε αρχικά, θέλοντας να υποστηρίξει τη μαμά στην επαγγελματική της σταδιοδρομία. Ο όρος που έβαλε ήταν να μη γίνεται συνέχεια και να γίνεται με πολύ φειδώ και προσοχή – όχι σε όλο το πρόσωπο π.χ.

Εκείνη, παρ’ ότι συμφώνησε, φαίνεται πως αθέτησε την υπόσχεσή της θέτοντας την υγεία του κοριτσιού σε άμεσο κίνδυνο.

Ο ανήσυχος πατέρας το ανακάλυψε όταν άκουσε τη μικρούλα να κλαίει στο δωμάτιό της και είδε το μάτι της πρησμένο και το δέρμα του προσώπου γεμάτο εξανθήματα και κοκκινίλες. Έτρεξε αμέσως στον γιατρό, όπου έμαθαν πως το παιδί είχε πάθει δερματίτιδα από αλλεργική αντίδραση σε κάποιο υλικό.

Προφανώς, υπεύθυνη γι’ αυτό ήταν η μητέρα της που χρησιμοποίησε το παιδί ως πειραματόζωο. Μάλιστα, ανυποψίαστη για όσα είχαν συμβεί, επέστρεψε από την αγορά με νέα προϊόντα για να δοκιμάσει στο πρόσωπο της μικρής.

Τότε, όπως ήταν φυσικό, τσακώθηκαν άγρια, με τη γυναίκα να υπερασπίζεται την επιλογή της εξαγριώνοντάς τον. Σαν να μην έφτανε αυτό, του αποκάλυψε κιόλας πως όχι μόνο αθέτησε την υπόσχεσή της και έβαζε μέικ-απ σε όλο το πρόσωπο της κόρης της, αλλά την έβγαζε έτσι και στο πάρκο για να την… θαυμάσουν οι άλλες μαμάδες!

- : -

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Ρούλα Πατεράκη: Ο χώρος με καταδίκασε ολοσχερώς όταν σκηνοθέτησα την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ παραχώρησε η Ρούλα Πατεράκη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μακρόχρονη πορεία της στο θέατρο και την περίοδο που συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Δεν έχω γίνει σταρ. Έχω μείνει μάλλον μία αντι-σταρ, με την έννοια την καλλιτεχνική. Για μένα το Θέατρο έχει πάψει να είναι

Πόνος στα πόδια: Λαμβάνουμε τα μέτρα μας και ενόψει Πάσχα

Μπορεί η περίοδος των γιορτών να μην είναι η πλέον κατάλληλη για να αντιμετωπίσετε το συγκεκριμένο θέμα, αλλά καλό είναι να έχουμε κατά νου κάποιες βασικές συμβουλές Αν αισθάνεστε πόνο στα πόδια ή στα γόνατα, πρέπει να γνωρίζετε πως το επιπλέον βάρος μπορεί να αυξάνει την πίεση στις αρθρώσεις σας. Ταυτόχρονα και τον πόνο. Ευτυχώς

«Κάπου έλεος…» – Ξεσπά η Ντάνη Γιαννακοπούλου για ερώτηση που δέχτηκε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου δέχεται συνεχώς μια ερώτηση στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει εξοργιστεί. Η γνωστή ηθοποιός, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τις ερωτήσεις που δέχεται για τα κιλά της και πόσο ζυγίζει τώρα που κουβαλάει ένα μωράκι μέσα στην κοιλίτσα της. Ντάνη Γιαννακοπούλου: Μας δείχνει τη

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Αντωνά – «Είναι πολύ άδικο ό, τι ζω…»

Πάρα πολύ δύσκολες οι τελευταίες ώρες και μέρες για τη Μαρία Αντωνά καθώς όλα όσα της συμβαίνουν είναι πολύ άσχημα. Μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, ήρθε και το χακάρισμα του προφίλ της στο Instagram, με απανωτές fake αναρτήσεις. Η ανάρτηση που ανέβασε στα Instastories της νωρίτερα έγραφε: «Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου!