Αυτά είναι τα νέα σχέδια της Rado για το 2021

Date:

Το παρελθόν συναντιέται με το 2021. Το εμβληματικό Captain Cook της Rado αποκαλύπτεται για πρώτη φορά με το αγαπημένο υλικό του Master of Materials: High-Tech Κεραμικό.

Αυτά είναι τα νέα σχέδια της Rado για το 2021

2021: Αυτό το έτος ελπίδας και επανεφεύρεσης, είναι η χρονιά που επιλέγουμε για να αποκαλύψουμε ένα ρολόι χωρίς προηγούμενο, που έρχεται για να φέρει την επανάσταση. Το Captain Cook High-Tech Ceramic είναι το αποτέλεσμα πολλών χρόνων έρευνας και ανάπτυξης μαζί με την ιστορία και την παράδοση του Captain Cook της Rado. Η περαιτέρω ανάπτυξη της συλλογής Captain Cook σε high-tech κεραμικό είναι το DNA της Rado στην πιο καθαρή του μορφή. Η νέα συλλογή διαθέτει μερικά από τα πιο κορυφαία επιτεύγματα της μάρκας όπως την πρωτοποριακή μονομπλόκ κάσα της Rado κατασκευασμένη από high-tec κεραμικό, αντιχαρακτικό και υποαλλεργικό κεραμικό υψηλής τεχνολογίας, και λειτουργία με τον κορυφαίο μηχανισμό της Rado calibre R734 ο οποίος διαθέτει σπειροειδές ελατήριο Nivachron™. Το πρωτοποριακό σπειροειδές ελατήριο Nivachron™ προσφέρει το πλεονέκτημα ότι στην καθημερινή χρήση του, το ρολόι προστατεύεται από μαγνητικά πεδία.

Το Captain Cook Ceramic παρουσιάζεται για πρώτη φορά με κάσα μεγέθους 43mm, και σε τέσσερις εκδοχές. Η πρώτη εκδοχή είναι με μαύρη κάσα από high-tech κεραμικό και μπρασελέ, με περιστρεφόμενη στεφάνη με ατσάλινη σκλήρυνση και μαύρη ένθεση από high-tech κεραμικό. Ένα δεύτερο μοντέλο φέρει την ίδια κάσα και καντράν αλλά προσφέρεται με καουτσούκ λουράκι για εκείνους που προτιμούν ένα πιο χαλαρό look. Η τρίτη εκδοχή προσφέρεται επίσης με κάσα από μαύρο high-tech κεραμικό και μπρασελέ αλλά με περιστρεφόμενη ατσάλινη στεφάνη με επικάλυψη PVD από ροζ χρυσό, και ένθεση από μαύρο high-tech κεραμικό. Ακολουθεί το τέταρτο μοντέλο, με πολύ ξεχωριστή κάσα από plasma high-tech κεραμικό και μπρασελέ, με στεφάνη ατσάλινης σκλήρυνσης, και ένθεση από μπλε high-tech κεραμικό.

Όλα τα μοντέλα λειτουργούν με τον μηχανισμό της Rado calibre R734 με χαρακτηριστικό την πλήρη αυτονομία ενέργειας 80 ωρών ενώ είναι αδιάβροχα μέχρι σε βάθος 30 bar (300m). Το καντράν και το καπάκι της κάσας είναι εντυπωσιακά κατασκευασμένα από κρύσταλλο σαπφείρου με μαύρη τίντα που επιτρέπει σε εκείνον που το φοράει να παρατηρεί και να απολαμβάνει τη λεπτή, εσωτερική λειτουργία του μηχανισμού με τα σκελετοειδή εξαρτήματα, ενώ ταυτόχρονα, το καντράν παραμένει ευανάγνωστο.

Το τρίγωνο στη στεφάνη, οι ενδείξεις, και οι κλασικοί αδροί δείκτες των Captain Cook στο καντράν, είναι όλα ενισχυμένα με λευκό Super-LumiNova® προσφέροντας απόλυτα καθαρή αναγνωσιμότητα στο σκοτάδι. Αυτό το υπέροχο καντράν από σάπφειρο φέρει επίσης και τη χαρακτηριστική περιστρεφόμενη άγκυρα της Rado στη θέση της ώρας 12, ενώ προστατεύεται από θολωτό, τετραγωνισμένο chevé κρύσταλλο σαπφείρου. Το νέο Captain Cook Ceramic είναι ένα μηχανικό αριστούργημα που χρειάζεται να το νοιώσει κανείς για να εκτιμήσει το πόσο ελαφρύ και άνετο είναι, πέρα από την εκπληκτική του εμφάνιση. Το Captain Cook High-Tech Ceramic είναι το DNA της Rado στην πιο πλήρη μορφή του. Το καλωσορίζουμε στις σειρές μας.

Σχετικά με την Rado:

Η Rado είναι γνωστή σαν Master of Materials για τον τρόπο που έχει φέρει την επανάσταση στην παραδοσιακή ωρολογοποιία, έχοντας ηγετική θέση στη βιομηχανία με την παρουσίαση του high-tech ceramic, του ultra-light high-tech ceramic, του πολύχρωμου high-tech ceramic και του Ceramos™ στις design συλλογές της. Μία εταιρεία βραβευμένη πολλές φορές με σημαντικά διεθνή βραβεία, και θεωρούμενη ως ο πιο καινοτόμος σχεδιαστικά παίκτης στη βιομηχανία της ωρολογοποιίας σήμερα, η Rado έχει πάντα υπάρξει πρωτοπόρος και ηγέτης, θέτοντας τους κανόνες και ανεβάζοντας τον πήχη.

Read Next

MORE FROM

ΜΟΔΑ

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαστροκώστα-Δέλλας: Η 16χρονη καλλονή κόρη τους άναψε «φωτιές» στην πρώτη της single εμφάνιση!

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας έχουν μία πανέμορφη κόρη, τη Βικτώρια, η οποία έβαλε "φωτιά" σε πρόσφατη εμφάνισή της.  Την πρώτη της solo δημόσια εμφάνιση έκανε η Βικτώρια Δέλλα, η εντυπωσιακή κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα. Γωγώ Μαστροκώστα: Η πρώτη της εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας Μάλιστα, η νεαρή καλλονή βρέθηκε στην επίδειξη μόδας της

Τόρι Σπέλινγκ: Μίλησε για τον διάσημο σταρ που την πλήγωσε όσο κανένας άλλος όσο ήταν ζευγάρι!

Μία αποκάλυψη που άφησε άφωνους πολλούς, ειδικά όσους ήταν φανατικοί θαυμαστές της σειράς Beverly Hills 90210 έκανε η Τόρι Σπέλινγκ.

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: “Δεν μπορώ να σου πω παραπάνω, ο νοών νοείτο”

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Δεν μπορώ να σου πω παραπάνω, ο νοών νοείτο» "Πρώτο όνομα θα γίνεις όταν το θέλει ο επιχειρηματίας. Δεν είμαι άνθρωπος της νύχτας". Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε στη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα το απόγευμα της Δευτέρας (6/5), κάνοντας

Survivor: Ποια θα είναι η δεύτερη υποψηφιότητα της εβδομάδας;

Survivor, Κυριακή με Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ. Ο χθεσινός τραυματισμός της Αναστασίας Τσέρου και η ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό πως η Survivor δεν είναι σε θέση να συνεχίσει αναστάτωσε τις δύο ομάδες. Η ήττα των Μπλε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας οδήγησε και στην πρώτη υποψηφιότητα με τη Σταυρούλα να ζητάει από τους συμπαίκτες

Αγνώριστος ο Νικ Νόλτε – Δείτε πώς είναι στα 83 του ο άλλοτε γοητευτικός ηθοποιός του Hollywood

Αν και οι δημόσιες εμφανίσεις του Νικ Νόλτε είναι πλέον σπάνιες, ο φωτογραφικός φακός κατάφερε να τον απαθανατίσει σε έξοδό του! Πώς είναι σήμερα;

Σπάνια έξοδος για τη Σίρλεϊ Μακ Λέιν στα 90 της – Πώς είναι σήμερα η θρυλική ηθοποιός του Hollywood;

Η Σίρλεϊ Μακ Λέιν έκλεισε τα 90 της και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μία σπάνια έξοδό της!

Survivor 2024: Ζορίζουν τα πράγματα για την Ασημίνα, αποχαιρέτησε η Αναστασία – Δείτε βίντεο

Η 18η εβδομάδα του Survivor 2024 ξεκίνησε με τους Μπλε να χάνουν την πρώτη ασυλία και το πασχαλινό τραπέζι και να βγάζουν στον τάκο την Σταυρούλα Χρυσαειδή και να ρεφάρουν στην 2η ασυλία με τους Κόκκινους να ρίχνουν απέναντι στην κορυφαία παίκτρια των αντιπάλων την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Επίσης στο συμβούλιο του νησιού το βράδυ της

Friends: 20 χρόνια από το φινάλε της σειράς – Η υψηλή τηλεθέαση και η χάρη που είχε ζητήσει ο Μάθιου Πέρι

Σαν σήμερα έριξε αυλαία μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών

Βίκυ Παπαδοπούλου: “Ο κόσμος πανηγύριζε κι εγώ είχα μόλις χάσει τον πατέρα μου”

"Παλαιότερα ήμασταν πιο αθώοι. Κάθε χρόνο τα άγχη αυξάνονται. Νομίζω ότι στη ζωή μας πλέον έχει υπεισέλθει ο φόβος σε κάθε επίπεδο", δηλώνει η Βίκυ Παπαδοπούλου.

My Style Rocks: Η εξομολόγηση της Ζέτας για το πρόβλημα υγείας – “Θέλω να στείλω ένα μήνυμα”

"Το λέω επειδή έχω ακούσει δύο συμπαίκτριές μου να σχολιάζουν ότι αναστενάζω. Δεν το κάνω επίτηδες", περιγράφει η παίκτρια του My Style Rocks.

Δώρα Αρχοντάκη: “Πελάτης στη Λαμία μου άνοιγε κάθε Σάββατο βράδυ 50 κιβώτια σαμπάνιες”

"Αν δεν ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ίσως και να μη γινόμουν ποτέ τραγουδίστρια. Η αλήθεια είναι αυτή. Μου έδωσε μια δουλειά στα χέρια", παραδέχεται η Δώρα Αρχοντάκη.

Eurovision 2024: Πρώτη Dress Rehearsal για Ελένη Φουρέιρα και Silia Kapsis – Το ατύχημα της Ουκρανής τραγουδίστριας

Δευτέρα, 6.5.2024, 22:25 Ιωάννης Καρακασίδης@ Η Ουκρανή τραγουδίστρια Alyona, περπατώντας στη σκηνή, παραπάτησε και έπεσε στο έδαφος. Στη σκηνή της φετινής Eurovision για την πρώτη και τη δεύτερη Dress Rehearsal τους ανέβηκαν πριν λίγες ώρες η Ελένη Φουρέιρα και η Silia Kapsis. Η γενική πρόβα των ρούχων για τις χώρες του Α’ Ημιτελικού ήταν προγραμματισμένη