Ο άντρας μου με απατούσε και δύο χρόνια. Έβαλα ντετέκτιβ και τον βρήκε… στο νεκροταφείο

Ο άντρας μου με απατούσε και δύο χρόνια. Έβαλα ντετέκτιβ και τον βρήκε… στο νεκροταφείο

Καλησπέρα σας. Με λένε Λίνα και είμαι 47 ετών. Εδώ και 25 χρόνια είμαι παντρεμένη και έχω τρία παιδιά 24, 20 και 17 ετών.

Μία γυναίκα μπορεί να καταλάβει πότε ο άντρας της την απατά, έτσι και εγώ για πολλά χρόνια ήμουν σίγουρη ότι ο άντρας μου με απατούσε αλλά ούτε αποδεικτικά στοιχεία είχα ούτε κάποιο τρόπο να το αποδείξω. Δεν ξέρω πώς και γιατί μου καρφώθηκε η ιδέα αυτή, ήμουν όμως σίγουρη.

Άφησα τα χρόνια να περάσουν μέχρι που αποφάσισα τις υποψίες αυτές που είχα, να τις σιγουρέψω γι’ αυτό και έβαλα ιδιωτικό ντετέκτιβ. Τραβηγμένο θα μου πείτε, αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Ξέρετε πόσο εκνευριστικό είναι να είσαι σίγουρη για κάτι και να μην μπορείς να το αποδείξεις; Του είχα πετάξει τη σπόντα μου 2-3 φορές αλλά με είχε βγάλει τρελή. Δεν έκανα όμως λάθος και το ήξερα και τώρα είχε έρθει η στιγμή να βγουν όλα τα άπλυτα στη φόρα.

Επί δύο χρόνια τον παρακολουθούσα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά δεν έβρισκα κάτι. Το πρωί πήγαινε στη δουλειά του, μετά στο νεκροταφείο στον τάφο του μπαμπά του, μετά πήγαινε για ψώνια και μετά γυρνούσε σπίτι. Τη γκόμενα πότε την έβλεπε; Θα με πείτε παρανοϊκή αλλά δεν ήμουν. Τον άντρα μου τον ήξερα καλά. Υπήρχε μία περίεργη αλλαγή στη συμπεριφορά του που εκείνος την απέδιδε στο θάνατο του μπαμπά του, εγώ όμως ήμουν σίγουρη ότι οφειλόταν στην ύπαρξη μιας άλλης γυναίκας.

Ο ντετέκτιβ ήταν η μοναδική λύση και δεν είχα άδικο αφού από την πρώτη εβδομάδα είχε στα χέρια του όλες τις απαντήσεις, μπόλικο υλικό και αρκετές πληροφορίες. Στην ουσία η απάντηση ήταν μπροστά στα μάτια μου, αλλά δεν την έβλεπα.

Όταν πήγαινε στο νεκροταφείο λοιπόν, εγώ ήμουν ήσυχη ότι πήγαινε να κλάψει τον πατέρα του που του είχε μεγάλη αδυναμία, έλα όμως που στο νεκροταφείο λίγο πιο πέρα από τον τάφο του πατέρα του είχε ραντεβού με τη γκόμενα. Δεν σεβάστηκε ούτε τους νεκρούς, ούτε την ιερότητα του χώρου. Είχαν βρει ένα σημείο απομονωμένο πίσω από κάτι δέντρα που εκεί δεν έχει τάφους και δεν πηγαίνει ποτέ κανείς και βρίσκονταν σχεδόν καθημερινά και έβγαζαν τα μάτια τους. Να ναι καλά ο ντετέκτιβ, ήταν εξαιρετικός και αποτελεσματικός. Φανταστείτε τι έχουν δει τα δικά του τα μάτια τόσα χρόνια.

Εν ολίγοις ο ντετέκτιβ που ήταν κυριολεκτικά σαΐνι είχε ανέβει σε ένα δέντρο και τον παρακολουθούσε και από κει μπόρεσε να βγάλει τις εξαιρετικές και ευκρινέστατες αυτές τις φωτογραφίες με τις οποίες τον έχω στο χέρι και θα του τα φάω όλα στο δικαστήριο.

Δεν στάθηκα καθόλου στην απιστία αυτή καθεαυτή. Την εν λόγω κυρία ούτε από την ήξερα ούτε που την είχα ξαναδεί ποτέ. Περισσότερο κόλλησα στο μέρος στο οποίο επέλεξε να με απατήσει. Μα στο νεκροταφείο; Είναι δυνατόν; Πόσο άρρωστοι είναι και οι δυο τους; Δίπλα στους νεκρούς; Στα παιδιά μου δεν έχω πει τίποτα και ούτε πρόκειται να πω. Δεν χρειάζεται να ξέρουν ούτε για τον ντετέκτιβ ούτε για το βίτσιο του πατέρα τους. Και στο δικαστήριο να τον πάω, πάλι θα προσπαθήσω να μη μάθουν τίποτα.

Λίνα

- : -

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Χριστίνα Μπόμπα: Ο ερωτικός χορός στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλιά του

Χριστίνα Μπόμπα: Ο ερωτικός χορός στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλιά του Χριστίνα Μπόμπα: Ο ερωτικός χορός στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλιά του Ο παρουσιαστής διοργάνωσε ένα πάρτι για τα 43α χρόνια του Σχετικά Άρθρα Thema Insights Τα σοκολατένια αυγά που είναι γεμάτα αγάπη Έκφραση αγάπης και λόγος απόλαυσης, αναπόσπαστο κομμάτι των γαστρονομικών εθίμων

Τηλεθέαση Τρίτης: Αναλυτικά τα ποσοστά των εκπομπών

Τηλεθέαση Τρίτης: Αναλυτικά τα ποσοστά των εκπομπών Τηλεθέαση Τρίτης: Αναλυτικά τα ποσοστά των εκπομπών Ποιες εκπομπές προτίμησαν οι τηλεθεατές - Ποια δελτία ειδήσεων επέλεξαν για την ενημέρωσή τους την Τρίτη 30.04.2024 * τελικά νούμερα Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης των καναλιών την Τρίτη 30.04.2024 Δυναμικά κοινά (ηλικίες 18-54) (%) Γενικό σύνολο τηλεθέασης (%) Mega 11,2

Cash or Trash: Συλλέγει… πρωτιές στην τηλεθέαση

Το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του Star ξεχώρισε και τον μήνα Απρίλιο στους πίνακες της Nielsen.

Ετεοκλής Παύλου: Η συγκινητική εξομολόγηση για το ατύχημα – “Δεν χτυπούσε το κινητό μου από φίλους”

Ετεοκλής Παύλου: Η συγκινητική εξομολόγηση για το ατύχημα – «Δεν χτυπούσε το κινητό μου από φίλους» "Πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία να ρωτήσω εάν έχει πρόβλημα το κινητό μου. Μου λένε: όχι, λειτουργεί κανονικά. Νόμιζα ότι είχε χαλάσει". Σε μία προσωπική εξομολόγηση από την περίοδο του ατυχήματος που του στέρησε το ένα του πόδι προχώρησε ο

Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία – Γυμνασμένος και γεμάτος τατουάζ

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Πάρι Κασιδόκωστα να απολαμβάνει το μπάνιο του στη θάλασσα στη Βουλιαγμένη. Γυμνασμένος και με πολλά τατουάζ, ο γνωστός επιχειρηματίας εμφανίστηκε στην παραλία με Versace μαγιό. Οπως θα δείτε κι εσείς στις παρακάτω φωτογραφίες, ο Πάρις Κασιδόκωστας έχει ένα μεγάλο τατουάζ στο στήθος του με τη χρονολογία της γέννησής του (1982). Ο

H Ελένη Ράντου σε μια σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της

Μια γλυκιά φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της μοιράστηκε η Ελένη Ράντου με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook. Στο στιγμιότυπο, η ηθοποιός έχει ακουμπήσει πάνω στον ώμο της μητέρας της και χαμογελά στον φακό. «Αγκαλίτσα μου. Aυτές τις μέρες μάς έχουν περισσότερη ανάγκη. Και τους έχουμε κι εμείς!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους. Ελένη Ράντου:

Καρκίνος του πνεύμονα: Οι αιτίες, τα συμπτώματα, η πρόληψη και οι εξελίξεις στη θεραπεία

Ο καρκίνος του πνεύμονα προκαλείται κυρίως από το κάπνισμα, αλλά ακόμη και την έκθεση στον καπνό με οποιαδήποτε μορφή. Ο καρκίνος του πνεύμονα αποτελεί τη δεύτερη συχνότερη μορφή καρκίνου, ύστερα από τον προστάτη στους άντρες και τον καρκίνο του μαστού στις γυναίκες. Ταυτόχρονα όμως, κατέχει και την πρωτιά ως ο πιο θανατηφόρος καρκίνος και για

Πασχαλινό οφτό με γέμιση

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚA • 2 1/2κ αρνί (ολόκληρo κομμάτι)• 500 γρ. κιμά χοιρινό• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο• 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο• 500 γρ. ντομάτες τριμμένες• 200 γρ. ρύζι καρολίνα• 1 γεμάτη κουταλιά σούπας δυόσμο ξερό• ½ κουταλάκι τσαγιού κανέλα αλεσμένη• Αλάτι και πιπέρι• Μαϊντανό ψιλοκομμένο• ½ λεμόνι (χυμό)• 500 γρ. νερό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένουμε το αρνί